icon

Môžu skončiť prvé tehu príznaky, aj keď som tehotná?

s8
24. apr 2015

Ahojte, prosim poradte, moze sa stat, ze 3 dni pred prichodom MS zacnu tehu piznaky (u mna nevolnosti, napinanie na zvracanie, tocenie hlavy, unava, hnacky, hnusna chut v ustach- i ked tu mam uz dlhsie mozno necele 2tyzdne. A pred tyzdnom som mala aj hnede spinenie). Dnes som mala dostat, zatial MS neprisla ale nevolnosti su tiez prec. Je mozne, ze budem tehu aj ked uz nemam nevolnosti? Stalo sa vam uz take nieco, ze priznaky odisli, ale tehu ste boli? Mam v tom zmatok. Este pridam, ze tu chut v ustach mam stale a brucho ma boli, len uz nemam napinanie atd..
Dnes som 28DC a bojim sa testnut, ze je to skoro.

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
28. apr 2015

@s8 ja to mam aj na nohach hlavne lytkach akoby krce ...neviem z coho tiez si neviem spomenut ci som nieco take nerobila...mala som dostat nedelu minulu cize vyse tyzdna ale zas ja som dostala prvu ms 22.3. teda myslim ze to bolo ono take spinenie 4 di slabucke hnede lebo v decembri som vysadila atk. ale test som nerobila

janaochi
28. apr 2015

@s8 a koľko dňový cyklus mávaš? Od svojho cyklu počkaj týždeň a ak bude test stále biely a mrcha nikde objednal sa k Dr.

janaochi
28. apr 2015

@baja28 jááj, tak ty si tesne úpo vysadení HAK, tak to dievča sa vôbec nesleduj, hormóny u teba teraz hrajú čardáš, žiadnymi príznakmi si nemôžeš byť istá. Aj keď, samozrejme, môžeš byť aj tehu, ale keď je test negatívny, tak skôr ten čardáš by som tipovala. Držím palce, nech sa ti to čím skôr upraví a nech sa zadarí. 😉

baja28
28. apr 2015

@janaochi dakujem ved preto si ani test nerobim ani to neriesim 🙂 jasne ked to bude tak to bude dako sa aktivne nesnazime 🙂 ďakujem 🙂))

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
28. apr 2015

@s8 skus presne tak 🙂 .. potom napis som zvedava

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
4. máj 2015

@s8 Mne ukázal test pozitívny až na 40DC, takže kludne možeš byť tehu. 😉

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
5. máj 2015

@s8 joooj som cakala 🙂)) ja si myslim ze by si mala ist k doktorovi aby si uz konecne vedela 🙂

janickacrazy
5. máj 2015

@s8 Ja som si tiež pripadala ako nenormálna, lebo mala som dáke tehu príznaky, ms nikde, mala som zvýšenú teplotu, ale len trochu a testy stále negatívne, žiadny duch nič. Potom konečne pozitívny, už som si fakt vtedy myslela, že mi šibe a všetko si len nahováram. 😀

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
5. máj 2015

@s8 juhu snad sa budeme tesit s tebou 🙂

janickacrazy
5. máj 2015

@s8 Potom daj vedieť, ako to dopadlo. 🙂

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
6. máj 2015

@s8 divne... vysetrit sa teda mohla nie ? ved na testy sa neda spoliehat ..

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
6. máj 2015

@s8 no ale povedat nieco ked ti nezobrala krv ani ta nepozrela len z toho usudila ze si si robila test ...pripada mi to take neprofesionalne ...neskusis este jeden test ? dakej inej znacky? ..

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
6. máj 2015

takze este mas pockat do 14 dni ci dorazi ano? tak snad ani nedorazi a dr sa bude mylit a bude to tam 😉
@s8

sibalka21
6. máj 2015

@s8 ahoj ja by som na tvojom mieste kupila digi test, pokial ti tak dho meska urcite by zaznamenal hcg v moci a podla mna je dost spolahlivy, aspon budes vediet na com si 🙂 drzim palce nech mrcha nepride

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
6. máj 2015

@s8 No teda nepáči sa mi jej prístup ale vobec, to ti fakt nemohla zobrať krv? Neviem prečo dávajú hned tie vyvolávačky, už tu bola jedna kočka v podobnej situácii, podobný prístup lekára dal jej vyvolávačku a nakoniec bola aj tak tehu. No ved vyskúšaj len tak ten digi test z ranného moču a ked bude negatívny tak hádam teda ozaj nie si tehu, ale aj tak je to celé akési zamotané. Mna moja hned pozerala, aj ked ešte poriadne nič nevidela, len prázdny vačok.

s8
autor
Autor odpoveď zmazal
baja28
6. máj 2015

@s8 ja som mala az az vyvolavaciek ale dokopy som nic necitila ziadnu bolest ani nic ... jedine ma bolel zadok

baja28
6. máj 2015

podla mna by si mala skusit este ten digi rano ved nic nestratis a urcite zmenit dr lebo ked zanedbava uz taketo veci co by bolo dalej :/

janickacrazy
7. máj 2015

@s8 Mna po vyvolávačke bolel zadok a celá noha asi 3 dni, nadávala som ako pohan a povedala som si, že nikdy viac. 😀

baja28
7. máj 2015

@janickacrazy aj mna ten zadok ledva som sedela 😀

s8
autor
Autor odpoveď zmazal