icon

Mrcha mešká a test je negatívny

bimbina
12. feb 2018

Ahojte holky , chcela by som sa spýtať pár veci, keďže mamička som ešte nebola , a nemám s tým žiadne skúsenosti . So snúbencom plánujeme svadbu , a mne už cez týždeň mešká . Posledná menstruacia bola 2.1. A pri mojom cykle dostávam načas . Maximálne mi meškali deň alebo 2. Robila som si test, keďže nieje sranda mat všetko zarezervovane ,a vychádza nám svadba na október. Je možné že test neukáže výsledok po tyzdni ? Mám bolesti v podbrušku a taktiež pocity že už čo chvíľa dostanem kramy. Avšak deň čo deň čakám a Kramov niet. Taktiež mám aj nie bolestivé celé prsia ale najskôr len bradavky . Prijdu mi tak vystúpené a horľavé , pričom pri mrche cítim cele prsia už týždeň pred očakávanou menštruáciou. Máte niektorá skúsenosti že hcg Vám ukázalo až po viac ako tyzdni ?

Strana
z2
jamika84
20. feb 2018

Po 18 dňoch meškania sa "pani" mrške uracilo zavítať...pekny večer všetkým

sticker
bimbina
autor
21. feb 2018

Ahoj tak ešte stále som nedostala menštruáciu , ženská doktorka má dovolenku , čiže neviem sám k nej dostať . Test som 1 skúšala ale nevidela som tam iste 2 čiarky tak v podstate som mala dostať 2. Menštruáciu , avšak ešte neprišla , maximálne tak hnedasté spinenie mám , a bolestivé prsia . 😏 so snúbencom sme si povedali že už nech bude tak bude , uvidíme . Len k tej ženskej sa snažím dostať 😊

ajushka123
21. feb 2018

@bimbina ked hovoris o tom spineni, presne som to dnes rano mala take iste... a menzes meska dva tyzdne...

danyb
21. feb 2018

@bimbina neskúšala si znovu testnúť? možno by už bolo niečo vidno 😉

bimbina
autor
21. feb 2018

Vieš čo ? Práveže som rozmýšľala či zas kúpiť test, alebo nie , ale rozhodla som sa radšej netestoval. Predsa to náhliť nebudem , dnes sa mi konečne podarilo spojiť s doktorkou , tak čakám do utorka do poobedia a uvidíme čo to bude , či to naozaj niečo bude 😀 Aspoň že doktorka robí ešte nejaké ďalšie tri dni po dovolenke a berie ďalšiu hneď .... tak aspoň tam som sa šupla. Dám určite vedieť 🙂 ty si skúšala testovať ?
@danyb

danyb
22. feb 2018

@bimbina no ja by som asi testovala na tvojom mieste, keď mešká menštruácia 🙂 aby som vedela na čom som 🙂 tak som zvedavá čo ti povie doktorka v utorok, daj potom vedieť. Ja netestujem, nakoľko mi MS nezvykne meškať a testujem len keď dva dni mešká a to sa mi stalo len raz 🙂 a držím palčeky nech všetko dobre dopadne 😘

nikol2122017
8. mar 2018

@bimbina
Ahoj tak ako si dopadla? Prišla nakoniec MS alebo nie?

Strana
z2