icon

Musí žena vždy na začiatku tehotenstva krvácať?

hviezdicka500
14. nov 2014

Ahojte 🙂 .. mám otazku že začiatkom tehotenstva musí žena aspon trocha krvácať alebo špiniť ? lebo mne meška menštruacia 12 dní a vobec som nemala špinenie iba biely výtok 🙂 ďakujem za odpovede 🙂 😉

Strana
z2
mamulienka30
14. nov 2014

@hviezdicka500 - ale kde nemas vobec krvacat, tak je to dobre, co tu baby pisu spinenie, krv - to su KOMPLIKACIE.

magic08
14. nov 2014

Nie nemusi. Husty biely vytok je normal, vytvara sa hlienova zatka.

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

Ďakujem lebo ako tu to čítam tak skôr každá mala špinenie a ták 🙂

mamulienka30
14. nov 2014

@hviezdicka500 - "kazda" urcite nie, pisu tu skor prestrasene baby, ked sa nieco deje - nepisu tu, ze sa nic nedeje, chapes 😉 Toto je portal na riesenie problemov vo velkej vacsine, preto ti to prijde ako keby to tak muselo byt stale. Ale nesmies to tak brat ;)

vevinaaa
14. nov 2014

@hviezdicka500 niekedy sa to stat moze, ze zena ma akoby spinenie, ale kazde krvacanie pocas tehu moze znamenat nejake komplikacie.. Treba hned k lekarovi ci na pohotovost.. Zial ja som zacala tak krvacat a o babenko sme prisli... Drzim peste ak si tehotna , nech je babetko zdrave a tehu bez takychto komplikacii 🙂

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@mamulienka30 no to áno ale nedalo mi to aby som sa neopýtala 😝 🙂

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@vevinaaa ou tak to mi je ľúto že ste on ho prišli ☹ no budem si robiť test tak uvidíme 🙂 dúfam že nám to vyšlo 🙂

katarinamarkova
14. nov 2014

@hviezdicka500 ak je vsetko v poriadku nemala by si 🙂
spinenie, krvacanie je naznakom problemu.

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@katarinamarkova ja sa mam dobre vôbec som nekrvácala chválabohu a občas je mi zle a tak strášne chute mam 🙂 chce sa mi spať a veľa na wc na malu chodím a mám vytok taký biely ale nie je ani riedky ani hustý taký stredný 🙂

ushuaia
14. nov 2014

@hviezdicka500 jej ahojky, tak vidim ze pozitivny... 😀 😀 😀 , blahozelam...a len doplnim...krvacanie ci spinenie nevesti nic dobre...hlavne vela necitaj lebo ta porazi... 😝

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@ushuaia tak to dúfam že bude pozitivny 🙂 .. ale tak aspon niekedy sa niečo dočítam :D :P .. vzdelávam sa lebo deti som ešte nemala tak sa bojím aby som nič nedokašľala 🙂

aadulik2110
14. nov 2014

@hviezdicka500 blahozelam a vela oddychuj

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@aadulik2110 Ďakujem pekne 🙂 tak to budem 🙂 no nemam to ešte isté lebo som si nerobila test ale už teraz si dávam pozor 🙂

ushuaia
14. nov 2014

@hviezdicka500 hmmm no ja mam tiez moje prve...a poviem ti pracovala som na detskom oddelelni 6 rokov, deti od narodenia cca po 6 rokov, vynimocne starsie ) ale ked mas to svoje...to sa neda s nicim porovnat... 🙂 ver mi, a tiez som citala denne kadeco...ale to robi kazda nastavajuca maminka...a neboj sa nic nedokasles...je to materinsky instinkt a pud...ten je v nas... 🙂

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@ushuaia ja deti proste milujem 🙂 v živote by som dietatu neubližila ved to je také krasne stvorenie 🙂 ked budem mať svoje budem najštastnejšia a viac mi nebude treba nič 🙂

aadulik2110
14. nov 2014

@hviezdicka500 ja som pri prvom stale cakala.... A stale som sa presviedcala, ze meska a bola som tehu. Potom som zacala spinit, pohotovost a zostala som PN az do konca..... Druhe tehu, priznaky boli, ale test negativny(bolo este skoro), tak som to neriesila a dokonca na stavbe som aj "lopatovala" piesok do miesacky a vsetko bolo ok.... Az v polovici tehu nastali komplikacie a hrozil mi predcasny porod.... Treba sa setrit....

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@aadulik2110 och nezavidim :/ .. budem,budem sa šetriť a dávať pozor 🙂

ushuaia
14. nov 2014

@hviezdicka500 ja tiez tu nasu loptosku milujem, ale poviem ti teraz ma jeden rok...a veru vie nas dostat do vesmiru...najma ked si robi po svojom to co nemoze... 😎

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@ushuaia tak ako sestrine deti tiež si po svojom robia 🙂 😅 .. a sú dokonca ešte mudrejši a všetko vedia ked im niečo povieš tak oni maju pravdu a ešte ti k tomu mudro odpovedia a to maju dievčatko 4 roky a chlapec 7 😀

aadulik2110
14. nov 2014

@hviezdicka500 ale vsetko dobre dopadlo.... Dokonca i to druhe tehu som dotiahla dokonca, a aj som prenasala.... Mam dvoch krasnych chlapcov

katkabg
14. nov 2014

Ja som ani nekrvacala i nespinila len som mala v tie dni ked som mala dostat mrchu,bolesti v podbrusku,citlive prsia a bieli vytok tot vsio🙂 inak nic strasne 🙂 a aj mne tak meskalo a kukuk uz bude mat 5 r. 🙂
@hviezdicka500

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@aadulik2110 super 🙂 tak len nech su zdravý 🙂 a aj ty 🙂 😉 držte sa 🙂

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@katkabg no tak to mam aj ja nejako tak že mi prsia ma asi odpaliť a už ani dotknuť sa nemožem ich :P

ushuaia
14. nov 2014

@hviezdicka500 no tak to sa tesim...co nas caka a neminie... 😀 😀 😀

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@ushuaia tak tak 🙂 :D

katkabg
14. nov 2014

@hviezdicka500 no to som mala aj ja ja som tyzden nevedela spat,uz som myslela ci nemam niaky nadorr ci co to,a reku ze urobim si test a som odpadla na zachode kedze sme neolanovali,ale potesilo velmi 😉

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@katkabg ja si tiež spravím a keby nahodou nevyšiel tak sa objednám k Dr. pre istotu 🙂

katkabg
14. nov 2014

@hviezdicka500 urob ale podla mna ak ste sanechranili masjasne priznaky ako ja 🙂

hviezdicka500
autor
14. nov 2014

@katkabg nie nechránili sme sa 🙂

katkabg
14. nov 2014

@hviezdicka500 tak drzim moc palcek 🙂 animy sme nevedeli ako ktomu doslo 😀

Strana
z2