icon

Myslím, že som tehotná

suzanah181
26. feb 2013

Baby, ktoré ste tu také, čo sa snažíte a očakávate túžobne, až sa Vám objavia // a máte pocit, že ste v tom... Ja mávam už týždeň slabunké bolesti v podbrušku, akoby som mala dostať menštruáciu.. Sem tam sa mi zatočí hlava.. o týždeň mám dostať M, tak s testom ešte počkám, určite by to bolo ešte skoro..

Strana
z2
suzanah181
autor
9. mar 2013

@lenula57 dakujem krasne, aj my sme to skusali este len 1x tak velmi neverim zeby to hned mohlo vyjst, no mozno sa podarilo 🙂 dam ti vediet a dakujem za podporu.. 🙂

lenula57
9. mar 2013

@suzanah181 Vždy rada podporím 😉 ...ale skúšajte stále a máš istotu 🙂..aj kamarátka sa snaží aj tu podporujem 🙂..som jej odporučila centrum Materina 🙂 ..a berie to tak sa uvidí 😉

vikis5
9. mar 2013

ahojte, mne meská menzes jeden den..vzdy mi chodí načas alebo aj skor .-) viem že to je strassne málo..ale tak dlho sa snazíme..ze je to neskutočne dobrý pocit 🙂)

suzanah181
autor
10. mar 2013

@denisa87
@lenula57 test dnes negativny a mrch zatial nikde, len 2 dni bolesti :(

lenula57
10. mar 2013

@suzanah181 Nesmieš moc tlačiť na pílu ..vieš lebo si v nadeji a podvedomie pracuje a niekedy si vytvára príznaky..moja rada mysli pozitívne a pokušajte sa dalej a vyde to!..verím tomu ale nesmieš moc naliehať a oplatí sa čakať ver mi 😉..

suzanah181
autor
10. mar 2013

@denisa87
@lenula57 podla BT sa neda zistit tehotenstvo?

lenula57
10. mar 2013

@suzanah181 Vieš čo podľa nie lebo každá že na je na tom inak 🙂..čiže možeš mať napríklad 36,9 pre niekoho je to predovulačná a pre niekoho to môže znamenať aj tehotenstvo vieš ale ja som sa tomuto ako sa priznám nikdy nevenovala 🙂..ale sak sa uvidí držím hlavne palce 🙂

eva3107
10. mar 2013

@suzanah181 ahoj , tak ako.. aky bol dbesny testik? Pytam sa pretoze a mam tak isto zvlastny pocit.. mylsim tym ze mrchovske priznaky zatial vobec nemam a prsia tiez vobec nic co mna pred kramamy stale boleli a teraz nic..snazime sa uz vyse roka o druhe no zatial sa nedari..mam dostat az 15 teho takze este testovat nechcem

suzanah181
autor
10. mar 2013

@eva3107 tak uz som tu dnes pisala ze test negativny :( no mrcha este nedorazila, takze sanca tu stale je.. takze musim len cakat.. ja som dnes uz 33 DC. tak ty musis tiez len cakat..

eva3107
10. mar 2013

@suzanah181 Aha, prepac nevsimla som si... a dzim palce ... prajem to kazdej snazilke.. 🙂

suzanah181
autor
10. mar 2013

@eva3107 nevadi a dakujem a aj ja tebe drzim prsty, aby to vyslo 😉

eebey
10. mar 2013

Ahojte aj ja sa k Vam chcem pridať, som 34DC a nič, príznaky by aj boli, no test (pred 2 dnami neg.) ...uvidíme ..... držím silno palčeky

simullka
10. mar 2013

Ahojte...tak aj ja sa pridavam a drzim silno prsty...u mna by tiez boli aj príznaky, ale testy sú negatívne....no tak uvidím...ale mám pocit, že skôr nebudem tehotná...no nič, budeme skúšať ďalej...

katika26
10. mar 2013

Ahojte viem ze ste neni doktorky ale chcela by som vediet vaš nazor...cez dni mojej meštruacie som mala silne pichanie v maternici a bolest v krížoch,citlive prsia..men. mi vzdy meskal tak tyzden tak som si stoho nic nerobila ale ked mi uz za dva tyzdne tak som si spravila test a nic negativny, prsia ma bolia stale sem tam popichava v podbrusku mam taky bielkovy vytok uz to budu 3 tyzdne co mi meskaju nestalo sa vam to? mohlo sa mi uhniezdovat vajicko v case kedy som mala mat menstruaciu? za kazdu radu dakujem 🙂

suzanah181
autor
11. mar 2013

@simullka
@eebey
@eva3107 mrcha dnes dorazila, silna a necakana 😲

eebey
11. mar 2013

@suzanah181 Ja som pre zmenu si rano robila test a bol neg., tak som bola na gyn. na pokyn manzela.... dostala som vyvolavacku (35DC), mam pockat 5 dni, ak nedorazi,mam mu volat.... podla sona mam zvacseny jeden vajecnik... a z maternice nemohol ani potvrdit ani vyvratit tehu.... uz si robim nadeje z fora, ze aj napriek vyvolavacke by sa to mohlo podarit.... Mrzi ma tvoje sklamanie ☹ aj ja som si robila nádeje, ze to na prvu šupu pojde.... a nič.... zákon schválnosti, tá čo má 17 a nechce mať, tak to má za 1 noc (zároveň aj panenstvo) ... a tá čo chce by chcela, tak ju Pán Božko vytrápi ... 🙂 mozno nabudúce ...dúfajme teda spolu....

suzanah181
autor
11. mar 2013

@eebey urcite sa nam to coskoro podari, urcite este nezufajme, niektore baby sa tu snazia roky.. verim ze sa casom zadari, budem drzat palceky silno!

simullka
11. mar 2013

@suzanah181 tak to mi je ľúto...ale aj mňa to čaká, lebo už to cítim...:(

eva3107
11. mar 2013

@suzanah181 to ma mrzí .. Mna uz dnes pobolieva podbrusko.. Tak v piatok môžem tiež čakať..

suzanah181
autor
11. mar 2013

@eva3107 mna strasne bolelo 3dni a predtym aj tyzden pred, co som este nezazila cez ziaden cyklus.. myslela som si ze to vyslo, mala som priznakya zrazu nic, troska som sklamana ale verim ze to neskor vyjde, ved sa nikam neponahlame..

eva3107
11. mar 2013

@suzanah181 viem moja ako sacitis mi sa o druhe snazime uz dost takze tie sklamania mesiac co mesiac.. nechcem si vela nahovarat ,ale tento krat je to ine v tom z ma prsia vobec nebolia ako vzdy pred ms

suzanah181
autor
11. mar 2013

@eva3107 tak snad vam to vyjde tentokrat, daj vediet potom.. inac ja mam manzela z hanusoviec a pavlovciach si stavaju rodicia chatu

eva3107
11. mar 2013

@suzanah181 dakujem .. Fakt 🙂 to je super.. A ty si odkiaľ kde bývate?

kikaba44
15. mar 2013

Manžel príchádza domov s pochmúrnou náladou. Kabát odhadzuje do kúta,svoju manželku ani nepozdraví, večeru je s nechuťou.
Jeho žena mu chce zlepšiť náladu, pritúli sa k nemu a zašepká:
-Drahý, som tehotná.
-Aj ty?

31atal31
14. júl 2024

@anjelicek26 ja som si spravila test,keď mi nevynechala menštruácia.Je to problém?

Strana
z2