icon

Myslíte si aj vy, že tehotná nie som?

valicka14
24. apr 2020

Zelam krasny dobry den zeny, dievčatá. Chcela by som sa opýtať. Za cele roky kedy som sexuálne aktivna sa mi nestalo ze by to bolo bez ochrany alebo nedajboze domna. Avsak nedavno nam uslo, nedali sme si pozor. Podla cyklu to bol 24.den cize par dni pred MS kedy som vlastne mala mat neplodne dni. Co sa tyka ms mam ju dost pravidelnu, povedala by som ze ako hodinky stale po 28 max 29 dnoch. No, cize sa to stalo ja som hned isla do sprchy, velka cast zomna vysla pretoze sme boli v pplohe ja hore. Nechcem dieta(zatial samozrejme) cize logicky sa toho aj bojim. Menstruacia mi prisla na cas, tak ako mala mam ju silnú s krvou ako stale. Robila som si aj test po 7 dnoch od vztyku a bol negatívny. Z toho stresu nad tym neustále premýšľam a asi aj preto ma boli brucho, sem tam ma preženie, mam zimniciu. Nemam ziadne priznaky prsia ma nebolia ani nic. Tak na vas idem s prosbou, myslite si aj vy ze niesom? Je tu toho plno viem ale konkrétne take som nenasla. Ja uu tedaz ďakujem za akúkoľvek spravu a odpoved.

h2
24. apr 2020

Na 99,99% nie si.

kitycat
24. apr 2020

existuje spovne spojenie pohlavny styk...pohlavny vztyk nie 😂

valicka14
autor
24. apr 2020

@kitycat pardon, ospravedlňujem sa za chybu ale na telefone mi to tak hlupo pisalo ze som polovičku textu ani nevidela. Samozrejme viem ako sa to pise

zuzubb007
24. apr 2020

Niesi tehotná a asi žiadna pravdepodobnosť ani nieje

valicka14
autor
24. apr 2020

@zuzubb007 lebo ja si myslim ze ta bolest brucha ja som si citala vsetky možné priznaky.. Ale ono to je skôr take ako ked ta caka skuska ze ti tak zoviera zaludok ja si myslím ze z toho stresu. Tazke obdobie k tomu prispieva nedávna smrt rodica, a dakujem zeny ze tu tak napíšete lebo po pravde sa to nemam ani koho ineho opytat😏

zuzubb007
24. apr 2020

@valicka14 to ma mrzí ale myslím si, že to všetko máš z tých stresov neboj 😉

queen_el
24. apr 2020

Nie si, ale prosím už sa naučte. Sprcha ti nepomôže, to nie je abtikoncepcia 🤦‍♀️

kitycat
24. apr 2020

@valicka14 v pobodke zlepsilo mi to den ☺️

h2
24. apr 2020

@kitycat Však najprv musí byť "vztyk", aby mohol byť styk. 😂

jeliz59
24. apr 2020

Menzes prišiel,test negatívny....🤷🏻‍♀️
Zimnica a preháňanie,nie sú príznaky tehotenstva....😉