Myslíte si, že by mohlo ísť o tehotenstvo?

ivett97
11. apr 2021

Dobrý deň, mám takú otázku. Moja MS nebývala nejako extra pravidelná, vždy sa mi posunula nejako +7 dní cca. Vždy bola bolestivá, boleli ma veľmi kríže, veľakrát som nemohla ani na nohy. Bola vždy prvý deň skoro nič, 3-4 dní silná a potom už asi 2 dni slabá, ako keď už končí. Minulý mesiac mi prišla prekvapivo skoro, resp. takmer na deň presne, avšak bez žiadnych bolestí, trvala asi 4 dni, ale nebola to typická MS ako inokedy. Bola oproti tomu, na čo som zvyknutá veľmi slabučká. Tento mesiac mi prišla asi o 7 dní skôr, z čoho som zostala zaskočená a znovu je veľmi slabá. Skoro žiadna krv väčšinou iba také hnedé špinenie. Tak to bolo aj minulý mesiac. Test som si ešte nerobila, keďže som minulý mesiac si povedala OK, taká by mohla byť vždy ale teraz mi je to už veľmi divné a podozrivé. Stretli ste sa niektorá s niečím takým? Myslíte si, že by mohlo ísť o tehotenstvo?

waity888
12. apr 2021

A prečo si neurobíš test? Takto sa to naozaj nedá odhadnúť. Je to 50 na 50. Sú ženy, ktoré majú menštruáciu aj v tehotenstve a zase za život sa ti môže toľko krát zmeniť cyklus..nemusí to vôbec nič znamenať...

christinka1
12. apr 2021

@ivett97 čo tak si urobiť test, ako máme vedieť... Veď sa otestuj a uvidíš

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre