icon

Myslíte, že ide o mimomaternicové tehotenstvo?

bojka22
30. jún 2019

Ahojte. Predminulý týždeň piatok som bola na krv a hcg som mala 4,8... V nedeľu som si robila test a bola tam slabá druhá čiarka. Pondelok mi lekár povedal ze podla krvy tehotná nie som a na ďalší odber (kvôli testu) nech prídem stredu.. Tak som išla.. Hcg som mala 244.. Ďalší test som si urobila včera, či náhodou hcg nekleslo.. Rano po zobudeni ma bolia kríže. Občas ma napína. Digitálny test clear blue mi ukázal 24.6. +1-2... Ale mam bolesti občas na ľavej strane. Nie sú silné. A sem tam ma boli podbrusko ako pred menštruáciou. Bojím sa ci môže ísť o mimomaternicove tehotenstvo. Nemáte nejaké skúsenosti? Kríže ma bolievaju na oboch stranách. Ale nie sú to silné bolesti. Prikladám foto včerajšieho testu

Myslíte, že ide o mimomaternicové tehotenstvo?
Strana
z2
macko1007
11. júl 2019

@bojka22 ahoj ako si natom?

bojka22
autor
11. júl 2019

@macko1007 ahoj. 🙂 podľa ultrazvuku som 5+2 a včera videlo už bit srdiečko 🧡 lebo podľa menstruacie mi nevedia povedať keďže ja som už dlho nemala. Tak len podľa ultrazvuku

bojka22
autor
11. júl 2019

@nikuska_179 najväčši strach je za mnou. Už aj bije srdiečko. Bola ultrazvuku som 5+2 tt 🙂

nikuska_179
11. júl 2019

@bojka22 bozinku 🙏❤️ teším sa s tebou veľmi 🙂 gratulujem a už hlavne ziadne strachy a žiadny stres ❤️❤️❤️

bojka22
autor
11. júl 2019

@nikuska_179 ďakujem krásne. ❤️❤️Aj ja sa veľmi teším už len čakám co bude ďalej ale snáď všetko poriadku lebo mala som dosť ťažké obdobie :/

nikuska_179
11. júl 2019

@bojka22 určite bude všetko v poriadku, neboj 🙂

macko1007
11. júl 2019

@bojka22 jeej prada gratulujem🍀

michaela329
23. nov 2019

Skusim oživiť tému, menzes mi mešká 5 dní (nikdy nemeškáva, skôr prídu prv) a tehotenstvu by som sa potešila, no mám nepriechodný vajcovod a práve ten teraz ovuloval-bola dom na utz pred IVF cyklom. Je možné byť mimomsternicovo tehotná ak mámbten vajcovod nepriechodný?

shilla23
23. nov 2019

Pokial islo vajickom druhym vajcovodom mozes ale neriesila by som mimomaternicove kym nevies ci si alebo niesi.. skus test

michaela329
23. nov 2019

@shilla23 ďakujem, ale som na výlete na horach a v tejto zapači nie je lekáreň, no už sa to vyriešilo samo. Poobede som to dostala, takže od zajtra začínam stimulovať pred ivf, dúfam, že toto meškanie nebude mať na to vplyv.

shilla23
23. nov 2019

@michaela329 drzim palce kamoska bola nedavno a na prvy krat zostala tehu 😊❤

michaela329
23. nov 2019

@shilla23 ďakujem, ja som skôr skeptik, no aspoň sme sa konečne odhodlali 😏

shilla23
24. nov 2019

@michaela329 a aky mate problem ak smiem vediet no ona tiez bola .. po 12tich rokoch konecne otehotnela takze sa velmi bala a aj boji ci bude vsetko ok

michaela329
24. nov 2019

@shilla23 ja jeden vajcovod nepriechodny, inac som ok. No manzel 30% poskodenych spermii v DNA. Takže keď to spojíme, tak nám zostáva len to IVF. Už to, že otehotnela, je super, ale chápem, že sa bojí - už sa bude do konca života, ako každá mama 🤞

shilla23
24. nov 2019

@michaela329 dikes ..no veru strach je stale.. oni mali pomale spermie a dost z nich bolo tiez vadnych nejakych ale inak ona bola tiez ok tak neboj sa urcite sa aj vam zadari.. daj vediet potom 😊😉

meli8412
29. nov 2019

Ahojte Baby.
Som po ket, minulý týždeň piatok hcg 492, tento týždeň v stredu hcg 2050, ale na ultrazvuku gestačný vak nikde. Dnes kontrolný odber u gynekológa, hcg 3500, gestačný vak stále nikde. Poslali ma do nemocnice, spravili ďalší odber, kde hcg 4500 a vak nikde. Je šanca, že je embryo tak v maternici uhniezdene, že ho nevidno? Či môžem rátať s mimomaternicovym tehu? Cítim sa dobre. Podľa môjho gyn.hcg krásne rastie. V nedeľu idem na utz. Ja sa do vtedy zbláznim 😱

sagaa
20. máj 2020

@meli8412 ahoj ako si dopadla?

bojka22
autor
Autor odpoveď zmazal
sagaa
23. jún 2020

@bojka22 gratulujem... teším sa

bojka22
autor
23. jún 2020

@sagaa ďakujem 😊

greskovakristina
5. sep 2024

Ahojte mohli by ste mi prosím vás poradiť či som tehotná alebo nie lebo ja som si už testik robila ale mne ho najprv neukázala lebo to bolo len dva týždne od toho takže to je nič ale ten druhí už ukázal jednu slábu no to bola fakt slabá tak som to neriešila ale terás to je fakt slabá aja ju vidím tak neviem no a pitala som sa aj kamarátky a ona to ževraj mala ties mimomaternicové tehotenstvo takže sa dosť bojím mám kŕče a spinenie mierne tak ja už naozaj neviem mám strach a bojím sa poraďte mi prosím ďakujem pekne ♥️

Strana
z2