icon

Myslíte, že je test pozitívny?

nikolavalencia
8. okt 2021
Myslíte, že je test pozitívny?
janai1
Odpoveď bola odstránená
nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@janai1 ano?

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@ailiba ja tam vidím normálnu belasú čiarku naživo ešte viac ako na foto 🙂 ale to je jendo

petulik1991
8. okt 2021

@nikolavalencia tieto modré robia duchov skoro stále. Vyskúšaj klasický tycinkovy test 🙂

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2021

@nikolavalencia Tak ja som si test robila vzdy az potom, ked mi meskala menstruacia. A nepotrebovala som zvolavat konzilium-bud tam ciarka bola, alebo nebola, ziadnych duchov som nelovila. Takze doporucujem klud a pouzivat vlastny rozum.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl zo mňa neubudlo, vidím, že z teba asi hej

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl no hate

ailiba
8. okt 2021

@nikolavalencia samozrejme, že naživo to je vidno lepšie... Poznám to. Prikladám moje foto (streda, štvrtok a dnes). No ale komentujem co vidim🤷‍♀️... Niečo tam je. Ja osobne som nikdy nemala falošného ducha, ale už som o tom počula. Verím, že tam je a bude silniet👍. A jedno to určite nie je!. Ved na to všetky cakame😉

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@ailiba ozvem sa o týžden ako to dopadlo

ailiba
8. okt 2021

@nikolavalencia 👍... No záleží, kedy máš mať ms. V deň predpokladanej ms by tam už mala byť silnejšia čiarka. Ja viem, že to čakanie je des... Bohužiaľ nič sa s tým nedá robiť. Tak držím palce.

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2021

@nikolavalencia Neviem sice co vidis, lebo mna asi sotva, mozes si byt ista, ze zo mna neubudlo tiez. Ja len, z pohladu starsej, doporucujem viac kludu a radsej sa venovat niecomu, co Ta bavi a robi Ti radost a test staci naozaj az potom, ked meska menstruacia, usetris si cas, energiu a aj sklamanie.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl je to tam teraz čerstvé

nikolavalencia
autor
8. okt 2021
domka222
8. okt 2021

@nikolavalencia však si povedala, že už sa nejdeš testovať, až keď vynechá menzes

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2021

@domka222 tipujem, ze ani tento nie je dnes posledny😝

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl predpokladám ze Digital je dobra kvalita 🙂 trocha sa nad to povznes, dostanem menzes ôk jeden deň budem sklamana a idem ďalej

domka222
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl 😃 veď už no. Každý má nejakú zábavku. A ty sa nato povznes ako ti radí 😃, síce mala by sa asi ona

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2021

@nikolavalencia ja som dostatocne povznesena, mne je naozaj uplne jedno, ci si alebo nie si tehotna. Ale je to verejna diskusia, tak si snad mozem napisat to, co chcem-ked nebudes chciet citat taketo prispevky, tak si budes musiet zalozit sukromnu skupinu a riesit to len s takymi, co tiez rady testuju😀

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl ja proti tebe nič nemám 🙂

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2021

@domka222 ved ja som😀

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@domka222 nad co sa mam povzniesť :D

dskjhfdlkdjhl
8. okt 2021

@nikolavalencia A ved ja nepisem, ze nieco proti mne mas😀

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@dskjhfdlkdjhl dobre zasmejme sa na mne a mojej nedočkavosti :D a hotovo aj mne je z toho smiesno, však sa teším je to pozitívne, a keď nebude určite tu nebudem vyplalavat na fórach :D

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@nikolavalencia vyplakavat *

leuska1991
8. okt 2021

@nikolavalencia gratulujem,drzim palce🥰🥰🥰

mikimi
8. okt 2021

@nikolavalencia blahoželám a držím prsty aby to dobre dopadlo ☺️

slniecko_12
9. okt 2021

@nikolavalencia Pozri..je to kazdeho vec, kto sa ako casto testuje, ale problem je, ze ty sa furt pytas na konikovi..proste ked tam vidis ducha, je velka pravdepodobnost, ze tam je. Ked tam vidis dve ciarky, je tam pravdepodobnost, ze tam su..ale NACO sa kazdy mesiac uistovat na forach a este aj pred ocakavanou MS 🤦🏼‍♀️ vyhadzujes zbytocne peniaze za testy, pritom HCG cez den prirpdzene klesa a stupa v tych prvych dnoch. Naozaj, trocha trpezlivosti by nezaskodila..a potom sa presne stane to, ze na to prilis tlacis, prilis si to zelas a nakoniec sa to nepodari, lebo tak to proste je, psychika je vazna vec..tolko odo mna a drzim ti palce 😊

nikolavalencia
autor
9. okt 2021

@slniecko_12 toto je môj druhý pokus s priateľom, nepridáva takéto príspevky polroka, nič v zlom, v istých veciach máš pravdu

nikolavalencia
autor
9. okt 2021

@slniecko_12 takže neviem aké furt máš na mysli

nikolavalencia
autor
9. okt 2021

@nikolavalencia v 3 príspevkoch sa pýtam na výsledok, zvyšné témy vôbec neriešia to co je na teste. Takže ja tu určite nespamujem, len to niekomu lezie na nervy