Myslíte, že je test pozitívny?
@alzbeta311 ja tam napríklad vidím jasnú bielu čiaarku 🙂 sranda, každí vidí inak
@nikolavalencia pardon jasnú modrú
Podla mna ano
@zubrienka1 zaujimave, tiež to tam vidím, vdaka :D z nudy robím malý prieskum kto čo vidí a nevidí :D 🙂
@nikolavalencia áno pozitívny 🙂
@raja95 Hurá! Dik za názor 🙂
@nikolavalencia vidim ciarku
@andrea_ff dakujem za nazor 🙂
@nikolavalencia a nema tam byt plus??
@nikolavalencia Ty robis aj nieco ine, ci len testujes?
@dskjhfdlkdjhl to je moj prvy test ...
@alzbeta311 nema tento je iny, staci palicka na pozitivny vysledok, ale ano su aj tie na plusko
@nikolavalencia vazne?
To ho mas schovany od augusta?
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-to-pozitivny-test-6/
A to sem davam len jednu z mnohych Tvojich diskusii😉
@dskjhfdlkdjhl ano tema, ktoru si pridala bola v auguste. V tomto mesiaci je to moj prvy test ktory robim, prečo by som mala akože stale testovat?
@dskjhfdlkdjhl normalne som si v druhom mesiaci urobila jeden test. Nie netestujem v praci ani počas obeda spanku o sto šesť
ja som mala takú istú paličku v auguste a nakoniec bola krv negatívna.. ale prajem ti, aby ti to vyšlo 🙂
@7lenka11 dakujem dúfam v pozitívny výsledok
@dskjhfdlkdjhl no, povedzme si, keby chceme nájdeme tu od nej tých diskusií podobného typu dosť.
@nikolavalencia je t druha ciarka modra. Kolko meska ms?
@domka222 ved som napisala, ze to je len jedna z jej mnohych tem na tuto temu-skopirovala som prvu, co mi prisla pod ruku.
nie nemám pocit, že mám schizu, moje otázky sú relevantné a dávajú zmysel. Mám 25 rokov a pripadá mi normálne sa pýtať, nemyslím si, že je niečo zlé na tom opýtať sa žien či vidia rovnako ako ja.
@domak2 ten je krasny-konecne viem, co to znamena, ze tam vidia ducha, konecne ho vidim aj ja😀
@nikolavalencia ja tam tiež niečo vidim... Ale niektoré testy robia falošných duchov... Treba skúsiť zajtra rano😉
@dskjhfdlkdjhl neviem aká si bola kedysi ty, ale skús sa vžiť do toho trocha, ak to niekomu vadí netreba na to reagovať hádam nie?
@dskjhfdlkdjhl prípadne si daj nahlásiť príspevok ako nevhodný napríklad 🙂

Nie