icon

Najspoľhalivejší tehotenský test. Aký to je?

eviq
27. jún 2011

Ahojte, chcem vás poprosiť o vaše skúsenosti, čo sa týka tehotenských testov. Teda, ktoré značky / aká citlivosť by mi ukázala tehotenstvo čo najskôr po oplodnení. Rýchle zistenie tehotenstva potrebujem zo zdravotných dôvodov, teda ho potrebujem zistiť skôr, ako mi vymešká menštruácia. Ďakujem.

pici
•
27. jún 2011

ked to potrebujes tak rychlo vediet, chod na krv, na druhy den mas vysledok a so 100% istotou

slivocka
•
27. jún 2011

skor ako 10 dni po styku ti test nic neukaze, tak radsej pockaj aby ta zbytocne vysledok nezmiatol 😉

kuratko
•
27. jún 2011

mamatest 10.

jajka0211
•
27. jún 2011

podla toho co som sa docitala na nete a taktiez z vlastnej skusenosti by som ti odporucila mamatest.. mne ukazal pozitivny vysledok par dni pred ocakavanou MS.. ale pici ma pravdu, 100 % su len krvne testy...

henulienka
•
27. jún 2011

aj mne mamatest ukázal asi 5 dní pred MS

gubcikova
•
27. jún 2011

mamatest jednoznačne.mne hned v 1den meškania mrchy.rapid clear ani ked som bola v 5tt mi neukázal

safiatkomaciatko
•
28. jún 2011

nedávno reklamovali modro biely elektronický,stojí 8,5eura,deň mi meškali a ukazuje aj tt.blue volačo,ja hlava deravá =)

evickapooh
•
28. jún 2011

rapiclear, Barbara test neodporucam-bol falosne pozitivny[viackrat]

miss_shy
•
28. jún 2011

pre mna jednoznacne mamatest

abriela
•
28. jún 2011

rapiclear - pozitivny 3 dni pred planovanou MS

jerryjanka
•
28. jún 2011

krvný - ale ak sa ti nedá tak digitálny clearblue ale nie skôr ako tak 2 dni pred ms 😉