Názor na test
Ahojte , čo poviete dievčatá.
Robený dneska ráno 🙂
Chceme súrodenca pre nášho malého synčeka .
Vdaka
Rozmoceny negativny test s jednou ciarkou tam vidim
Negatívny a ešte rozmoceny
@tami2609 ja tam vidím 1 čiarku, ty?
@stellarstar tak neviem možno som čudná ale j tam vidím //je slabá ale vidím ju 😆🤔
Ahoj. Ja ju tiez vidim 🙂 vypovednu hodnotu alr neviem, uvidis asi az na dalsom teste o par dni. Drzim palce
@stellarstar tak neviem možno som čudná ale j tam vidím //je slabá ale vidím ju 😆🤔
@tami2609 zväčšila som si to a žiadna druhá čiarka tam nie je. Ukáž kde vidíš tu druhú
@tami2609 zväčšila som si to a žiadna druhá čiarka tam nie je. Ukáž kde vidíš tu druhú
@stellarstar a pozreli ste si aj ostatne 2 fotky ?
Či len tu jednu .. veď poriadku keď nevidíte ja sa nehadam to je váš názor .
nič tam nie je. Ešte sa posnažte , o mesiac to možno vyjde
Vidíš tam to, čo vidieť chceš. Test máš premočený, kúp si druhý a uvidíš.
@tami2609 ja tam ciarku vidim, to je aky test a ktory den cyklu si? Skus spravit test, ak mas, aj zajtra a pozajtra, mne sa osvedcili Woman Secret, tie nerobia duchov, ale objednavala som z netu, nie su ani drahe.
Mne tu tiez pisali, ze to nie je mozne 21.den cyklu mat ciarku, na fotke ju bolo vidiet slabo, nazivo viac, to bolo asi 8 dpo a uz na dalsie dni to bolo jasne. Som v 10tt. Drzim palce.
@tami2609 ja tam ciarku vidim, to je aky test a ktory den cyklu si? Skus spravit test, ak mas, aj zajtra a pozajtra, mne sa osvedcili Woman Secret, tie nerobia duchov, ale objednavala som z netu, nie su ani drahe.
Mne tu tiez pisali, ze to nie je mozne 21.den cyklu mat ciarku, na fotke ju bolo vidiet slabo, nazivo viac, to bolo asi 8 dpo a uz na dalsie dni to bolo jasne. Som v 10tt. Drzim palce.
@anonym_d448b3 držím Vám palce nech vám všetko dobre dopadne 🩵 .
Mne mešká 3 dní , tak dúfam že čiarka bude silnieť no skúsim si este spravit aké počkám pár dní
Čiarku vidim ale test je rozmoceny. Rozmocene testy su neplatne a rady ukazuju druhe čiarky aj keď nejde o tehotenstvo. Urob si pre istotu druhy, lebo z tohto nevies vyvodit jasny zaver
Čiarku vidim ale test je rozmoceny. Rozmocene testy su neplatne a rady ukazuju druhe čiarky aj keď nejde o tehotenstvo. Urob si pre istotu druhy, lebo z tohto nevies vyvodit jasny zaver
@anonym_1bdd04 zopakujem určite ďakujem
@tami2609 ano su tam 2 ciarky,i ked prvy test je rozmoceny,ale na tej 3tej foto uz jasne vidiet
@tami2609 ano su tam 2 ciarky,i ked prvy test je rozmoceny,ale na tej 3tej foto uz jasne vidiet
@patrixxx23 ďakujem 😄 konečne niesom sama čo vidí ako tak // čiarku
@tami2609 ta priesvitná čiarka podla mna nie je pozitívny test. Je to negativny, rozmočeny test. Skús o 3 dni znova.

@tami2609 ja tam vidím 1 čiarku, ty?