Nechránený sex
ahojte mam mensi problem.. polroka beriem poctivo HAK v piatok sme mali s priatelom styk a nestihol vytiahnut od soboty sa stresujem strasne moc, krce som mala, priatel ma ukludnuje ze to je len z toho velkeho stresu a nemala by som kontrolovat kazdu jednu zmenu na sebe lebo sa zbytocne este viac vystrasim a sanca ze priatel je plodny je mala pretoze uz bol 2x operovany tam dole… mala nejaka z vas podobny problem?
@trinityf ano tak. Ja som napr absolutne neplanovane otehotnela cez hk. Brala som absolutne poctivo kazdy den v jednu hodinu (+-15 min) bez choroby a bez inych liekov/doplnkov. Aktivne som cvicila, zdrava strava vsetko. Len aby som vylucila ine vplyvy. Proste je vzdy moznost aj ked robis vsetko “spravne”
@liviaaaa12345 Tu nemas ZIADNE PLODNE DNI, NEOVULUJES, na to sluzi HAK, aby si neovulovala, vajecniky spia, telo sa sprava ako keby si bola tehotna a preto sa moze do Teba normalne spravit. (Teda ak sa bavime o kombinovanej HAK) Presne ako ked je zena tehotna, uz tehotnejsia nebude. Ak teda ignorujem moznu superfetaciu, co je fakt zriedkave.
@liviaaaa12345 ty si riadna hysterka 🤦😄 načo do seba pcháš hormóny keď chudák chlap nemôže ani raz za čas pozabudnut vytiahnuť??!
@liviaaaa12345 HAK je maximálne spoľahlivá, naozaj nie je potrebné sa stresovať. Zlyhá len u tej, ktorá ju užívať nevie a nečíta dôsledne príbalový leták.

@liviaaaa12345 to si vazne myslis, ze priatel sa do teba vystrieka, ty v momente otehotnies a citis priznaky? 🤦♀️ Radsej nesexuj a nastuduj si nieco o oplodneni a tehotenstve.