icon

Nechránený sex a bolesť brucha

frantisekhav
20. dec 2021

mohol by som sa opytať? s frajerkou sme mali nechraneny sex (nespravil som sa do nej ani len trocha )pred 3tyždňamy a večer ju bolelo brucho od žaludka a rano zvracala je to priznak toho že bude tehotna alebo co si myslite

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@jaskolka stresy su tam lebo s takomto veku no nebolo by to dobre

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@jaskolka mam uz menši stres ako mi pišeteže by nemala byt tehotna len prosim a modliť sa teraz

jaskolka
20. dec 2021

@frantisekhav tak nabudúce radšej dobrú ochranu..

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@jaskolka už ano lebo priznam si necital som o tej kvapke lasky no

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@jaskolka a ten test kedy sa ma robiť rano hned keď vstane?

nika_mihoo
20. dec 2021

@frantisekhav ten test môžeš urobiť aj teraz.. ak to sú 3 týždne tak už ukáže riadne // čiary...

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@nika_mihoo riadne 2 čiary? to ani nahodou niee

nika_mihoo
20. dec 2021

@frantisekhav myslela som to tak že keby je tehotná tak by ukázal test už riadne čiary .. však nech si ho urobí aj teraz a uvidíte no

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@nika_mihoo dam vediet ked si ho urobi

nika_mihoo
20. dec 2021

@frantisekhav som zvedavá ako dopadnete hlavne žiadny stres 😉

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@nika_mihoo stres je stale lebo ja fakt nechcem proste este nic riesiť take tak sa iba modlim stale aby to dopadlo dobre no😕

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@nika_mihoo a teraz sa proste zobudila po hodine a proste je jej teocha lepšie ale je strašne slaba to su dalsie priznaky...

dadis
20. dec 2021

@frantisekhav Ved co stresujes, uz to aj tak nezmenis. Ano, ma priznaky tehotnosti a moze byt tehotna. Ci skutocne je, ukaze test.

jaskolka
20. dec 2021

@frantisekhav test kľudne aj hneď, ale kúp taky s citlivosťou 10. A daj vedieť, ako to dopadlo. Ale úprimne mne stále to vyzerá skôr na virozu, ako na tehotenske príznaky..ste vydeseni obaja, tak vsetko už vám príde ako priznak tehotenstva. Ale skutočne toto sú aj bežné príznaky virozy, žalúdočnej chrípky, alebo podráždenia z jedla

nika_mihoo
20. dec 2021

@frantisekhav urobte ho a budete si istý takto len stresujete! Nejako bolo nejako bude nieste ani prvý a ani posledný!

jaskolka
20. dec 2021

@frantisekhav inak mne sa marí, ze ty si tu už písal asi pred týždňom, že "priateľka nemá zatiaľ príznaky, ale možno je tehotná". Nemohla si to vsugerovat? Lebo sa bojíte tehotenstva?A teraz ma skutočne "príznaky"?
A tam sme ti písali, že kúpiť test.
Veď test už dávno ste mali mať kúpený, keď tak sa stresujete, prečo ešte si ho nešiel kúpiť? Už dávno ho mohla ocikat a aspoň viete, na čom ste..

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@nika_mihoo dnes sa ide robiť test

kulumulu123
20. dec 2021

@frantisekhav kryštálova guľa mi za splnu mesiaca predpovedala ze ano je tehotná sú to trojcata 2 blondavy chalani a hnefooke dievčatko 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@jaskolka test sme akurat urobili vyšiel negativny a tens pepino si robila ale stale to neni este na 100% či?

eruvanda
20. dec 2021

@frantisekhav zatiaľ to nechaj tak. Uvidíš či jej bude lepšie ak by príznaky pretrvávali a meškal jej menzes nech si urobí druhý test a najlepšie ráno.

frantisekhav
autor
20. dec 2021

@eruvanda zle jej je stale cely deň dneska ani neje lebo to vyvraca hned a menzes ma mať až 26.12 a ten pepino tent je dobry či iny treba

eruvanda
20. dec 2021

@frantisekhav Test je dobrý ja len píšem že ak by jej meškal tak skúste zase ale do menzesu by som paniku nerobila pravdepodobne nie je tehotná.

nika_mihoo
20. dec 2021

@frantisekhav každý test je spoľahlivý... Hlavné ho urobte správne 🤦

frantisekhav
autor
22. dec 2021

@eruvanda urobime ak jej bude meškať no tehotna nebude dufam

nika_mihoo
22. dec 2021

@frantisekhav to si ho ešte nespravila? 😑 To na čo čakáte?!

frantisekhav
autor
22. dec 2021

@nika_mihoo niee uz sme robili predvčerom a negativny ale ak jej budu kramy meskat mame robit este jeden?

nika_mihoo
22. dec 2021
jaskolka
23. dec 2021

@frantisekhav pri takých "tehotenskych príznakoch" by už mala koľajnice, keby bola tehotná.

jakvalo221
18. okt 2022

Dobrí večer včera som mala sex s mužom a hned som rano vracala a nevoľno mibolo celiden aj som vracala aj poobede