Nechránený sex a meškanie menzesu

beuska20
4. okt 2021

Ahojte žienky, chcela by som sa niečo opytať..
S priatelom sme mali nechraneny sex deň pred ms, ale mam nepravidelny cyklus, takže si neviem odsledovať plodne dni.. tyždeň mi meška, len neviem či by mi test už ukazal, že som tehotna ak by sa to vobec podarilo. Občas mam mierne krče v podbrušku, taky pocit ako keby sa mi už ide spustiť a stale nič. Čo myslite, stalo sa to už niektorej z vas ?
Ďakujem za každu odpoveď a pekny začiatok tyždňa vam prajem 😌

sona96
4. okt 2021

@beuska20 chápem to správne? Mala si sex, deň na to prišiel menzes a teraz ďalší ti mešká? Tak keď ti chodí nepravidelne a menška ti len týždeň, ja by som sa netestovala.

beuska20
autor
4. okt 2021

@sona96 asi som to zle napisala.. mali sme sex deň pred očakavanou menštruaciou, aspoň tak mi ukazovala aplikacia, že by som mala dostať a zatial sa nedostavila..

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
4. okt 2021

@beuska20 Neriad sa aplikaciou, ktora pravdepodobne pocita idealnych 28 dni na cyklus. Kolko zvyknu trvat cykly tebe? V akom rozpati sa to pohybuje? A teraz uz preslo kolko dni od prveho dna poslednej menstruacie?

K tvojej otazke - ano, moze byt tehotna. Otehotniet mozes kedykolvek ked ma nechraneny styk. Dokonca aj ked mas chraneny, tak sa moze stat.

beuska20
autor
4. okt 2021

@nafka0483 ano viem, že sa tym neda riadiť keď nemam pravidelny cyklus, len som chcela vedieť či je tu nejaka, ktorej sa to už stalo, že otehotnela tesne pred očakavanou menštruaciou. Čitala som si tu toho vela a väčšinou som sa stretla s odpoveďami, že je to dosť neobvykle takto otehotnieť, aj keď jasne šanca tu je vždy.
Cyklus mam tak 30-32 dňovy a začiatok posledneho menzesu som mala 27.ho augusta

nafka0483
4. okt 2021

@beuska20 30-32 dnovy cyklus predsa vobec nie je nepravidelny. Myslela som ze napises nieco ako 20-45 dni.

Kto ma nepravidelny cyklus tak takto v pohode otehotnel kedze realne takmer nikdy nevie kedy menstruaciu cakat. Ale ty ked mas 30-32 dni tak mas krasne pravidelny cyklus a otehotnenie tesne pred menstruaciou je malo pravdepodobne ale mozne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre