Nechránený sex po menzese
Ahojte baby stalo sa vám niektorej že deň dva po skončení menštruácie ste malý nechránený sex a ste ostali tehotná?
@jankajamka moze byt 🙂 ale ked sa snazite a nedari sa uz veris hocicomu :/ 🙂
@jankajamka je to zvlastne ale ja som to tak nejak vedela ze som tehotna hned. Aj ked s mojim ex som bola velmi dlho, aj sme si myseli ze deti mat nemozeme, nieze by sme sa nejak snazili o dieta ale proste sem tam uslo a dlhe roky nic. Ale vtedy som to proste druhy den vedela, nejak citila neviem to definovat. Dokonca som aj vedela ze to bude dievca. Samozrejme som si robila tehotenske testy ktore nic neukazali, tusim az po mesiaci.
Myslim ze zenska (a obzvlast materska) intuicia je velmi mocna vec.
Dievčatá bazalnu teplotu mám 36.8 už 4 dní ms mám dostať za 8 dní myslíte že by mi už test mohol ukázať či som ozaj tehotná?
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Ahojky poraďte mi za 3 dní mám dostať ms a už asi 2 dní sa mi objavuje biely výtok není ho veľa a vyzerá ako zaschnuty nezapacha
@katyk22 minikrce su v pohode oproti tomu, co pride casom 😉 pred par tyzdnami som pisala jednej mamicke, ze pohyby babatka su nieco uzasne a ze to neboli.. No.. Teraz dostavam take kopance do rebier, ze len predychavam a ked zatlaci na krcok, idem do kolien 😛 kazdy mesiac, dokonca aj tyzden je iny.. Drzim prsty, aby vsetko dobre dopadlo a prebiehalo co najmenej bolavo 😉 P.S.my mame v den tvojho sona sekciu..

@nikaeli jee gratulujem 😍😍