Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny
Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....
Myslite že by to moblo byt daco vazne sibalka21 ?
Ahojte baby emoticon Rada by som počula Váš názor emoticon s priateľom sme mali viac krát nechranený styk aj pocas plodných dní. Asi tak po týždni som mala pár dni takých že mi bolo zle ráno a aj večer.. čo som zjedla tak som myslela že budem grcať z toho ..bola som fajčiarka ale prestali mi chutiť aj cigarety.vobec mi nechýbaju. .. potom to prešlo a zasa som začala mať pichanie v podbrušku ako keby som mala dosť ms ale ešte bolo skoro na nu.. citlivé prsia sem tam taký tlak v nich .. mám zvýšenu teplotu .. MS mi mešká tretí deň, a už štvrtý den by som zjedla aj kona :D mám nafúknuté brucho bolia ma kríže a teraz mam trošku tlak vo vaječníku a podbruskom uz 9 den mi meska a ked som si robila test obi dva som mala negativne..
Ahojte ja mám taky problém že naposledy som mala menštruáciu pred dvoma mesiacmi a aj to po injekcii,a zas mi mešká a bolia ma trochu vaječníky a vytoki mám slabé
Ahojte baby, mám taký istý problém s testovaním. Beriem duphaston, menštruácia pri jedení tabletiek pravidelná. Len teraz už mešká 2 dní test negatívny, je mi zle, krúti sa mi hlava, presne ako predtým keď som bola tehotná. Len neviem ozaj som zmätená ci mozem pri jedení týchto tabletiek aj keď sú na podporu činnosti vaječníkov otehotnieť aj mimo plodných dní. Máte niekto skúsenosti aj s týmto? Ďakujem vám za každú odpoveď budem veľmi vďačná
Zienky tak sa spytam aj ja som 8 mesjacov po porode, od 5 tyzdna som mala MS presne ako hodinly lazdych 26 dni a teraz preslo uz 40 a nic vsetky testy negativne a dr ma dovolenku uz 3 tyzden. A navyse presne na 26 den ked som mala dostat ma boleko brucho krize bola som nervozna a cely den som zrala sladke a cakala som na vecer ze dostanem a MS nikde. ( testov som si robila viacero)
A zabudla som doplnit ze mam biely vytok, bez zapachu
@iwulqa Ahoj tento isty problem som mala ja minuly mesiac. ..vytoky som mala a menstruacia nikde ...s manzelom si davame pozor ale zmocnil ma strach ....4 testy negativne...menstruacia prisla na 52 den... sama neviem co sa robilo...doktorka my povedala ze vsetko stresy. ..teraz idem na vysetrenie tak som zvedava...
@petuska1988 dakujem ale ja som akoze kludna my to nechavame na osud mi si pozor nedavame chceli by sme druhe. Ale som taka mierne neista ci som alebo nie lebo prve som mala rizikove tak neviem nakolko sa mam obmadzovat.
@iwulqa Jaaaj pockaj mne vtedy doktorka povedala ze negativny test nikdy neni Presny...ze mala pacientky co maly negativne a boli tehotne...mne to tiez povedala. ..zasa my babatko zatial nechceme ... drzim palce
@petuska1988 dakujem dnes som sa jej dovolala v pondelok mam volat so ambulancie za termin lebo zatila ma stale full ale ze mam priebezne buduci tyzden volat a ked dovtedy nedostanem tak spravy sono.
Ahojte do ktoreho mesiaca tehotenstva ukaze test ci som tehotna myslim tym ze by som mohla byt tak vo ,4mesiaci
Dobrý deň, chcela by som sa informovať, mám 20 rokov beriem antikoncepcie a v Pondelok som si zobrala poslednú tabletku o 3 dní na to mi má prísť menštruácia no neprišla. A v utorok som bola u doktorky lebo mam vážny zápal priedušiek dostala som antibiotikum DUOMOX ktoré musím brat každých 8 hodín. Môže to s tým súvisieť? Meškajú mi už 4 dni. Teraz mam počkať tých 7 dní a keď neprídu mam začať znova brat antikoncepcie? Prosím za skorú odpoveď ďakujem vopred
Dobrý deň. S manželom sa snažíme vyše pol roka o bábätko. Mešká mi menzes už 4 deň. Čo nie je u mňa zvykom. Test mi však vyšiel negatívny. Mám bolesti,ako pred menzesom,no stále nechodí. Myslíte si,že som tehotná? Svojho gynekológa mám ďaleko. Určite tam pôjdem, len či už mám teraz alebo si mám spraviť ešte jeden test? Brucho mám nafúknuté ako keby tam mám balón. Poraďte mi prosím. Či môžem byť ozaj tehotná, čomu by sme sa veľmi potešili alebo to môže meškať kvôli nejakému zápalu,stresu. Ďakujem za rady.
Caute baby menzes mi meskal 3 dní a Teraz len spinenie také hnedo růžové ktora malá tu istu situaciu mohla bi som bit tehu ale dnesny test bol negativní
@murka71 presne to iste mam ja teraz… mam len 17 rokov test negatívny a meska mi to asi cca 5 dni… pila som alchemilku čaj a nedostavili sa zatiaľ no mam bolesti chrbta a mierne v podbrušku … naposledy som to mala pred 2 tyzdnami no necítila som sa nejako zle… taktiez posledny sex som mala predtym až pred polrokom, moze to byt aj týmto? Nejaka rada na privolanie menštruácie?

@maria1998 tak chod k lekarovi