Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny
Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....
Ahojte som tu nova novucicka. O babatko sa aktivne este nesnazime, aj ked casom urcite chceme. A chcem povedat, ze priznaky som si tiez nemohla vsugerovat pretoze na babatko sme v tomto case ani nepomysleli.
Chcem sa s Vami podelit o moju novu skusenost, a mozno mi poviete svoj nazor... namiesto mnesickov som mala jednodnove spinenie s naozaj miny krvacanim, dokonca s jednodnovym meskanim. Bola som prekvapena pretoze ziadny predmenstruacny syndrom som tentokrat nemala, dva dni na to ma zacali strasne boliet prsia ale naozaj ukrutne, chodila som po schodoch ako slimak a v sprche som si vsimla ze mam nejake chlpate bradavky. V dalsich dvoch dni ma brusko neprestavalo boliet, trpela som plynatostou a ked meskajuca menstruacia nechodila, aj tak naozaj ma stale nenapadlo tehotenstvo, az na druhy den ked sa mi par krat zahmlelo pred ocami. Kupila som si test a rano bola tam jedna palicka. Prsia prestali tak ukrutne boliet, ostali len citivejsie bradavky. Myslela som, ze nejaka hormonalny vykyv, objednala som sa u gynekologa, ale kedze som nepovedala, ze to je akutne, dali mi termin o 4 tyzdne. Ak by som ratala to spinenie ako menstruaciu, teraz mam 10D noveho cyklu. Už 4 dni mam silnu kyselinu po vsetkom co zjem, spravila som si od vtedy dalsie 3 testy a vsetky negativne ak by sa objavila druha utekam k lekarovi hned rano. Brusko stale pobolieva ale naozaj len tak jemne, strasne som zduta, zle mi nebyva iba ked rychlejsie jem, a teda len ta kyselina je naozaj neprijemna. a aj napriek vsetkemu mam pocit ze nie nie som tehotna... citila by som to keby som bola tehotna? Zacinam rozmyslat, ze ci mam ist gynekolovi skor ako akutny pripad, kedze dnes som mala hystericky zachvat pre hlupost, alebo radsej obvodnej... 😒 alebo psychiatrovi 😀
Povodne som si myslela, ze prvotne priznaky su len nevolnost a meskanie menstruacie, teraz na sebe pozorujem asi vsetky priznaky co som na internete nasla... mam dokonca dlhe nechty, co ja som nikdy nemala, velmi rychlo zarastam... 4 testy ale negativne teraz nedelu robeny posledny, a ani dusicek nič...
ahojte
chcem sa iba spytat.mozno poradit.
Uz 7den mi meska menstruacia. Tehotenstvo je vylucene. Je pravda ze pred mesiacom mi diagnostikovali Infekcnu mononukleozu a bola som v tom case pod dost vysokym stresom- kazdy tyzden odbery krvi...Pecenove hodnoty sa mi uz zlepsili, tak neviem co moze sposobit ze mi menstruacia meska..Myslite ze to moze byt sposobene tou mononukleozou, a aj pripadnym stresom?
dakujem za rady
@b4rbork4 Ahoj 🙂 ako si dopdla u doktora?
ahoj @zuzu12345678 .. dakujem za opytanie. no najprv sa počkalo na dalsie mnesicky, ktore prisli na čas a naozaj aj za dva krat akoby prisli. Takze som ziví dokaz toho, že aj ked som nemala si dovod vsugerovat priznaky, mala som ich.....
Ale zatial to vyzerá ze som v poriadku... vysledky este vsetky sice nemam, ale babatko necakame, cystu nemam ani zapal... Akurát sa zmenilo to, ze z "este neplanovania" , sa stalo planovanie :D
@b4rbork4 no tak to je fajn ze si zdrava a neni to nic vazne.. mozno si mala len zblbnute hormony 😉 obcas sa to stava a vtedy toje pekne o nervy 😀 tak drzim palce aby takyto skrat organizmu uz nenastal a coskoro si si nasla // na teste 🙂
Ahojte.. Mam otazocku,zacinam sa dost strachovat,ci som nahodou neni v tom..:/ na konci juna som mala styk,nechraneny,ale davali sme si velky pozor,ale aj napriek tomu som si vzala tabletku po.. Od tej doby som nedostala menzes,ale mala som tzv. Spinenie asi 3 krat,menzes mi raz vynechal,teraz mi meska..som v zahranici bez moznosti navstevy lekara..:/ obdobie posledneho mesiaca bolo velmi stresujuce a fyzicky velmi namahave,a aj som schudla celkom.. Robila som si aj 4 tehotenske testy,vsetky negativne.. Viete mi nejako poradit prosim,uz zacinam byt z toho dost vyschyzovana..:/
Ahojte baby, mam problem. Meska mi mrcha 2-3 mesiace. Bola som u svojho gyn. A ten mi spravil kompletku aj s ultrazvukom a vytermi a krvickou. No co ma zarazilo bolo ze mam sliznicu maternice vyssie o 6mm a ze v maternici je 5mm cierna bodka. Hcg hormon v krvi nenasli tak mi pichli vyvolavacku no mrcha nedosla. Ostatne vysledky budem mat 2sep. Dakujem za kazdu odpoved
@jenulka24 tabletka po je svinstvo a vyzerá to tak, že ti "úžasne" rozhodila cyklus. Plus k tomu nervy, stresy, chudnutie a už je meškanie na svete. Neboj, ak ti všetky testy vyšli negatívne, tehotná určite nie si, ale nabudúce radšej kondom, alebo začni brať HAK namiesto núdzovej antikoncepcie.
Ahojtee ..... Len som sa chcela opítať mala som pohlavný stik pred menzesom.... Pustil do mňa ale
Na druhý deň som itak dostala menzes ...... Ale ten menzes bol slabý a nie taký ako keď som dostala vždy .....
Je odtoho už 3 týžne a práve dnes som si robila test a ukázal že je negatívný a neviem či možem byť aj keď ukázal test že niesom ..... Prosím vás poradte mi :( prosím
Ahojte, mám otázku. Asi 3 roky som brala antikoncepciu Maytalon. V novembri som ju vysadila 8.11.2014 som dostala menštruáciu. Ďalšiu som dostala o 40 dní teda 40 DC t.j. 17. decembra. 5.01.2015 sme s manželom spolu spali bez ochrany ale prerušovane, druhykrat sa neumyl ani nevymočil. Je 26 januára a ešte nemám menštruáciu, všetky tehotenské testy až na prvý robený 13.1.2015 vyšli úplne negatívne, na tomto jednom bol nejaký duch. Lenže je 26.1.2015 a ja stále nemám menštruáciu ani výrazné príznaky. Viem, že to môže byť z vysadenia antikoncepcie ale navyše mám už tretí týžden zvýšenú teplotu, najprv to bolo ráno potom večer a z krvi u všeobecného vyšlo všetko v poriadku. Či som mala 05.01.2015 ovuláciu netuším nakoľko som brala dlho antikoncepciu ani neviem ako vyzerá. Prosím nepozná niekto podobný prípad?
Ahojte babule... Prosiim napiste co si myslite.. Menstruaciu nemam uz sko 3 tyzdne, ale testy su negativne... Ziadne priznaky nemam, len mam tahanie v prsiach.. Dakujem za vase odpovede
Ahojte. Potrebujem poradit. Naposledy som mala pohlavny styk (nechraneny) 7.6. a 9.6. som mala menstruaciu (presne v termine,kedy som ju mala dostat). Dalsiu menstruaciu som mala dostat 4.7. a stale nic. uz som si urobila 3 testy a vsetky negativne. Nemam ziadny vytok. myslite ze to moze byt tehotenstvo? Pri sexe sa do mna neurobil. Vopred dik za nazor.
@citta : ahoj, čo ti vtedy povedal doktor ak si ešte pamätáš? mne teraz prvýkrát v živote meškajú krámy 5 dní, inak ich mávam pravidelne skoro na deň. Tehotná nie som, spravila som si už tri testy. Neviem ani náhodou čo to môže byť, ale dosť mi lepí, aby som nemala nejakú chorobu. Mám 29 rokov, dieťa ešte nevyrábame, ale čoskoro už plánujeme. Keď som mala dostať bolelo ma brucho, ale potom to prešlo a odvtedy nič akoby ani žiadne krámy neexistovali.. a na tretí deň meškania som ochorela (ale myslím, že to s tým nemá súvis)...
ahojte, meska mi menstruacia 5. den, co sa mi nikdy nestalo ani pri nepravidelnej menstruacii. Test je negativny a ja mam dilemu, ci mam este pockat lebo HCG sa moze uvolnovat pomaly alebo sa objednat k doktorovi. Co by ani nebola taka dilema, ale o tyzden cestujem do zahranicia na 3 tyzdne, tak sa bojim,ze ak je to nejake mimomaternicove tehu alebo nejaky iny gynekologicky problem,asi by bolo lepsie vediet to predtym ako odidem,nie? Ale zaroven neviem,ci by boli tak skoro schopni mi z krvi zistit, ci som tehu. Co poviete?
@scorpionflower1
@mailinka4
Moze to byt cysta. Mne to tak isto spravila. Jediny raz v zivote.
@catherinah tak asi sa radsej objednam, len aby ma vzal
@mailinka4 Urcie pre istotu nech sa pozrie. Tym nemozes nic pokazit 😉
@catherinah ved to 🙂 a bude uz vidiet v krvi,ak by som bola tehu?
@mailinka4 ano, bude.
@catherinah dakujeem 😉
Ahojte baby. Dnes mi mala dojst mrcha a nedosla. Ziadne stopy ze by mala dojst ani ziadne priznaky PMS, bezne mi dojde mrcha hned rano po prebudeni nacas ako hodinky. Pocas 3 rokoch mi nikdy nemeskala ani jeden jediny den, no a dnes nedosla. Myslite ze by som tehotna?. Lebo test mam negativny. Poslednu MS som mala 5.7. snazilkovali sme pocas ovu ktora bola 16.7. bola by som rada keby ze sa nam zadarilo 🙂
MS nikde už 8 a ovulacia sa mohla posunúť ??
Dobry deň chcem sa spytať nevedel by mi niekto poradiť.... boly ma 3 deň podbrušie ako pri MS už deň či dva meškajú .... žiadny vytok ani mi zle nieje ..... čo by som mala robiť prosí. Poraď te niečo ďakujem krásne
@catherinah: nebola to cysta, bola som u lekara, vysetril ma, robil mi sono, nic tam nie je. Jednoducho mi tie kramy dosli neskôr o 5 dni a odvtedy mam predlzeny cyklus na tych 32 (mavala som 27-28) neviem preco. Povedala som to doktorovi a on len pokrcil plecami a zas ma zacal poucovat o tom ako by som mala uz otehotniet :-/

ahojte... chcem poradit aj ked o to tu ziadate aj vy... s muzom sa snazime o druhé babatko. mame uz 2ročnu dcerku . v novembri som otehotnela no bohuzial to bolo mimomaternicove a v januari som skoncila pod nozom... :( teraz sa snazime znova. 5dni mi meska menstruacia ale test som mala negativny. myslela som si ze keby som bola tehu tak by to test uz mal ukazat. bojim sa aby sa nezopakovalo mimomaternicove tehotenstvo. lebo som prisla aj o jeden vajcovod. lebo aj vtedy mi to test ukazal az prilis neskoro. poradte mi prosim .