Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny
Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....
@svistinka dakujem za odpoved 🙂 , viem ze sa na tu bazalnu teplotu nemozem spoliehat, hlavne ked som ju nemerala ani predtym a k tomu ani nie rano 😉 , a co sa tyka tehu testu konkretne na tomto teste bolo pisane ze po 10 minutach sa uz neda na test spolahnut, do piatich minut by mal byt viditelny vysledok, skusim este par dni pockat, ale aj podla Jonasovho vypoctu mi sedi ze som mala prave plodne dni 😉 a menzes mi nikdy nemeskal, praveze som prekvapena ze uz 34 den a mrcha nikde. 😕
No urcite sa ozvem, len uz som moooooc nedockava a nervozna, prve tehu nam vyslo na prvy sup po vysadeni HAK a to som ani netusila kedy mam plodne dni, teraz si aspon niektore veci sledujem. 😉
A este som zabudla dodat ze na zaciatku po nechr. sexe som bola unavena a malatna ale teraz zatial nie, tak mi ostava len cakat a ak to nevyjde budeme sa nadalej snazilkovat.
PS: Este take pikosky na zaver, ale nesmejte sa. 😉
Ked som zostala prvy krat tehu volala mi mamina ze nam na dome pristal krdel bocianov, my byvame na najvyssom poschodi a rovno nad nasim balkonom a o par tt som sa dozvedela ze som tehu a zaroven so mnou este tri moje susedy, vsetky sme porodili chlapcov s max. vekovym rozdielom 4 mesiace. 😉
A ked sme teraz zacali planovat druhe mimi akurat sme boli na dovolenke v Bojniciach a fotila som cez okno z Bojnickeho zamku okolie a jasne ze sa mi do zaberu priplietol aj bocian, foto prikladam. 😉
Okrem toho mi viac krat nad hlavou neskor dalsie bociany prelietali, muz sa len chytal za hlavu s miernym uskrnom 😉 po prvej skusenosti, ale ja tie bociany pripisujem tomu ze v ZOO maju hniezdo. 😀
Tak to len tak na okraj a uz som si vcera pohladila aj tehu brusko, suseda je druhy raz tehu, je v 5-tom mesiaci a pri prvom tehu som hladkala brusko mojej tehu kamoske, aj kocik som testovala ci dobry vybrali 😉 a zostala som tehu.
A potom sa po nas aj moja suseda snazila o babo tak mi brusko chytala a o 4 mesiace po nas sa jej narodil syncek, 😵 takze na mna sa tie babske povery nejako lepia. 😅
A zabudla som dodat ze ked som bola tehu tak som volala zo svokrou ze kedy budu doma ze sa chceme porozpravat (oznamit im novinku) a ona mi vravi ze ci som tehotna, skoro som odpadla, ze svokre aj mojej svagrinej sa snivalo o bielych zajacoch. 😅
A posledna pikoska. 😀
Ked som porodila moja mami stretla jednu starsiu susedu a skor ako jej moja mami povedala stastnu novinu suseda vyhrkla na mamu "ze gratulujem k vnucatku", 😕 moja mama nechapala ako to vie a jej sa tu noc co som rodila nieco snivalo, takze taketo mam skusenosti s babskymi poverami. 😉 😀
tu je foto toho bociana: 😉
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/klba/album/s...
@iinka moc vam drzim palce nech to vyjde, keby sa to podarilo mozme tehulkovat spolu. 😵 😵 😵
kazdopadne daj vediet ako si dopadla a ver ze nie si v tom sama, budem na teba mysliet, nech sa vam zadari, velmi ti drzim palce.😉 😵
inak mne na vianoce v roku 2008 robili konizaciu krcka maternice, dufam ze nebudem mat nejake komplikacie pocas druheho tehu. 😒
Caute kocky. 🙂
Dnes som bola u gynekologa a na tehotenstvo to podla prehmatania maternice a utz nevyzera a MS stale nikde, ☹ uz je to 37 den po poslednej MS.
Nikdy mi takto dlho MS nemeskala, HAK som brala okolo 10 rokov a vzdy som dostala MS rovnako, po vysadeni vo februari som mala prav. cyklus, ako som pisala 3 x 28 dni a poslednu junovu po 32 dnoch.
Doktor mi povedal ze u mna pravdepodobne neprebehla ovulacia, vraj sa to sem tam stava ze zene jeden cyklus do roka vynecha 😕 , ze som mozno bola v strese a ze mozno az prilis tuzim po druhom mimi. 😅
Vyvolavacku mi nepichol, (vraj kvoli tomu ze planujeme tehu), ze vraj mam nizko sliznicu, preto mi asi nenabehla ovulacia, moc tomu nerozumiem co tym myslel, 😅 ak sa mi do 10-14 dni MS nedostavi mam prist opat a bud da vyvolavacku alebo pojdem na vysetrenia.
Teraz som z toho dost mimo, jasne ze budem v strese nadalej, kym sa MS nedostavi, kedze chceme zacat planovat to mimi a okrem toho nikdy som nemala problem s meskanim MS a prave ked sa snazime o babo sa mi to musi stat. 😖
Baby a chcem sa spytat, keby mam cysty na vajecnikoch alebo nejaky nalez myslite ze by to videl na utz?
A nemoze vymeskanie MS suvisiet s tou operaciou krcka maternice-konizaciou?
A keby cisto hypoteticky som tehu je mozne ze by to nezbadal na utz v 5 tt? Krv ani moc mi nebral.
Zaujima ma to preto lebo ma neposlal na ziadne vysetrenia.
Budem vdacna za kazdy nazor, lebo toto cakanie a neistota mi na psychike nepridava, dakujeeeeeem. 😉
@klba, aj ja som bola pred par dnami u gyn, s tym, ze o poslednej MS ubehlo cca 50 dni, a povedala mi presne to iste, co tebe, porucha cyklu, absencia ovulacie, v podstate dost bezna, len mne pichla vyvolavacku a MS sa dostavila. Ale vysetrenia nespravila ziadne, len bezne sono a ani ma nikam neposlal.a Podla mna by tvoj doktor videl akekolvek tehotenstvo, aj v piatom tt, myslim, ze nejake zmeny na maternici by uz boli viditelne.
@michele11 vdaka, 🙂 nechapem preco mi nedal tu vyvolavacku a nechava ma nadalej v strese, 😖 asi mi to na klude neprida 😔 to cakanie. 😒
A tebe sa to stalo len raz alebo viac krat ze ti meskala MS? 😕
Lebo u mna zatial takyto problem nebol, vravel ze to moze byt aj z toho tepla, prip. zo stresu (boli sme na dovolenke ktora bola super az na posledne dni kedy sme ju museli predcasne ukoncit kvoli tomu ze maly dostal nejaky infekc. virus, boli sme za 2 dni 2 x na pohotovosti a o den na to ochorel muz a boli sme s nim tiez 2 x na pohotovosti, mozno to s tym suvisi, alebo s tym prilisnym chcenim mat druhe mimi.)
@klba, ja som za tu vyvolavacku vdacna, do 5 dni sa MS dostavila, my totiz este nemozeme byt tehotni, takze ma to celkom aj potesilo. A stalo sa mi to prvykrat, dovtedy bol cyklus v podstate pravidelny, ale povedala, ze je to mozno este dosledok porodu. Fakt neviem, ale psychika zabera, mam to odskusane, vzdy, ked sa stresujes, ci uz MS chces alebo nie, ked na to prestanes mysliet, vysledok sa dostavi, pokial sa naozaj nejedna bud o tehotenstvo alebo nejaku vaznejsiu poruchu.
@michele11, dufam ze to bude len o psychike a dufam ze sa psychika spamata 😅 , doteraz som s tym nemala problem a asi musim mat poucenie ze velka chut neznamena vitazstvo. 😉 😅
inak moj dr nema velmi kvalitne sono, vacsinou ma posiela do medicinskeho centra, nebral mi ani krv a moc, tak mi nezostava nic ine ako cakat a vytiahnut mm niekde na vylet a prist na ine myslienky, lebo takto si to sama zhorsujem, ozvem sa ako som dopadla a dakujem za prispevky. 😵 😵 😵
@michele11, vdaka za opytanie, 😉 zatial nic nove, stale cakam, aj cervene vinko som skusala ale MS nikde 😒 , najneskor 06.08. pojdem k doktorovi ak sa nic nezmeni, potom sa ozvem. 😉
Inak on ma mozno aj preto neposlal na vysetrenia lebo som nemala doteraz ziadne problemy s cyklom, na prehliadky chodim pravidelne, aj viac krat rocne kvoli tej operacii co som spominala vyssie.
A mozem povedat ze je velmi dobry doktor, je to rodinny znamy, tak snad mi chce dobre 😅 a asi nevidel ziadny nalez, ked usudil ze je lepsie nech sa s tym telo vysporiada.
A ked to nepojde tak to bude riesit vysetreniami, resp. vyvolavackou, najhorsie je to cakanie a neistota a hlavne ta nizka sliznica ma mata, teraz neviem co si o tom celom mysliet, snad sa z toho nevyvinie horsi problem. 😖
@matja, ahoj, tak menzes som potom dostala na druhy den, sice taky divny, lebo v utorok som mala menzes typu spinenia, do vecera to akoby skoncilo a potom som mala asi dva dni ale nie take ako mavam obvykle. Teraz mam dostat v utorok, tak som zvedava. Inak citim nieco ako pohyby, ale to som citala, ze je vracanie sa criev na povodne miesto, je to strasne cudny pocit, ked mi test tvrdi, ze babatko to nie je. Uvidim, co bude tento mesiac a potom asi uz pojdem k lekarovi, nech mi povie, co mi je a nie je. 😉 Kolko Ti meska? Mas aj nejake priznaky ako si mala pri Patkovi? Sice to je tiez blba otazka, ved kazde tehotenstvo je ine. Vsak ak Ti bude este meskat, tak testni o dva dni a uvidis. Mne testy na zaciatku neukazali nic a po lehote tam boli 2 ciarky, ale to sa nema ratat. Drzim palce, aby si bola, ak po tom tuzis.
@katkav - ďakujem za odpoveď. Ak som správne odhadla ovulku, tak mi mešká 3. deň. Len teraz neviem, či zlyhal test, alebo som nesprávne identifikovala ovulku... Pri Paťkovi som mala príznaky až trochu neskôr, takže to nemôžem porovnávať. Ale pri prvom tehu som si mohla kontrolovať teplotu, to som mala istotu hneď, ako meškala MS, že som tehu, ani som nepotrebovala robiť test. Teraz sa podľa teploty nemôžem riadiť, lebo každú noc vstávame k malému 4-krát.
Aj tebe prajem, nech to vyjde, ako si želáš 🙂
@matja je mozne, ze si testovala este priskoro. Mam kamosku, ktorej test neukazal nic az kym nebola v siedmom tyzdni a prvy menzes normalne mala. Vsak uvidime. Ja mam pocit, ze mne sa ovulacia posunula po porode a menzes som mala asi 4 krat zatial, takze to este nie je velmi pravidelne, ale ked kojim, tak je to s haprovanim menzesu vraj normalne. Aj my sme dnesnu noc mali krusnu, idu nam dalsie zubky, tak ma maly pouziva ako hryzatko. 😉 Inak sa uz tolko nebudi. Tak Ti prajem krasne dve ciarky, ked budes zase testovat. 😉 Ja som priznaky mala este pred testom, mne sa tocila hlava, parkrat som sa zapotacala, ale to som si myslela, ze je vycerpanim, lebo sme sa stahovali, upratovali, malovali a este som si myslela, ze mam nieco s hladinou cukru, ked mi je tak cudno, hrozne mi chutili ryby.
ahojte žienky, tak, aj my sa s mužičkom snažilkujeme...ako tu tak čítam tieto všetky príspevky, tak to, že mi mešká menštruácia ( a to ju mám pravidelnú), mám pichanie v podbrušku, niekedy vľavo, niekedy v pravo, bolia ma prsia (čo pri menštr.nikdy ma neboleli), som veľmi unavená, niekedy keď som veľmi hladná tak sa idem najesť a v zápätí na to som taká plná, že viac nemôžem, pri vôni slepačej polievky,ktorú milujem, mi včera tak prišlo zle, že LTT som sa nepovracala, krúti sa mi hlava a mám nechuť na kávu, a dnes mi test vyšiel negatívny - tak to nemusím byť tehotná, alebo skôr naopak - môžem, len som priskoro testovala? (dnes, ale z druhého moču, nie hneď z ranného)
Veľmi by som si priala, ako aj vy ostatné, aby ten test sa nejako pomýlil a aby to bolo naopak 😔 🙂
@habibim prajem Ti, aby sa ten test mylil. Ono to velmi zalezi od toho, kedy si ovulovala, kedy doslo k oplodneniu a ci uz babatko produkuje HCG, teda ci uz to tehotensky test rozozna. Moze byt, ze mavas ovulaciu skor ku koncu cyklu a vtedy by to bolo mozne, ze treba este pockat a testnut o par dni znova. Nebol tam ani taky duch? Podla Tvojho opisu si vsak myslim, ze si skor tehotna ako nie. Mne napriklad tehotensky test povedal nie par dni pred menstruaciou a v den menstruacie, co som si myslela, ze sa mi akurat spusta som nasla nadherne 2 ciarky. Prajem Ti, aby si ich tam na dalsom teste nasla aj Ty a testuj z prveho mocu, lebo ked v noci celu noc necikas, je to HCG koncentrovanejsie...druhy moc je uz taky skor na nic, lebo si to zriedila trebars pitim vody alebo tak. Tak nech Ti to vyjde. 😉
@katkav a ovulku som mala 28.7. kedy som bola celý deň na ceste, lebo sme išli na dovču, a večer mi to manžel neskutočne vynahradil, keďže som v ten deň aj mala narodeniny 😵 tak dúfam, že sa to podarilo 😉 Inak, keď som dvíhala svojho 1,5 ročného synovca, tak ma pichlo vpravo v podbrušku, že ho manžel musel vziať na ruky, lebo mne by spadol, čo ma skoro porazilo 😒 Tak neviem teraz... Kamoška mi písala, že ona mala 4 testy negatívne a piaty keď si urobila po 4 týždňoch meškania, tak bol pozitívny 😕 🙂
ja som dnes 34 DC a krize ma bolia uz trosku menej ale cely tyzden som ledva chodila tak ma boleli, no dnes citim vajecniky coraz viac tak myslim ze uz mrcha dorazi. Robila som uz 3 testy pepino no negativne 😢
@jeny robila som si Mamatest. ale zatiaľ len jeden test som si robila... ja mám bolesti v podbrušku už asi 1,5 týždňa...a to som predtým nikdy nemala pred mrchou..ani kríže som nikdy pred mrchou nemala... a máš aj nejaké príznaky? alebo nie, že vravíš, že mrcha dorazí? čo ak nie? 😉
@habibim no ja cakam kazdym dnom na mrchu kvoli tym negativnym testom...inak bolesti v krizoch mam tiez teraz 1x ale bolesti vo vajecnikoch a podbrusku mavam vzdy pred mrchov, takze jedina vynimka su tie krize inak ziadne ine priznaky tehotenstva nemam, no este sa bojim aby to meskanie nesposobovala cysta
inak mamatest je najspolahlivejsi, tak testuj aj dalsie dni s nim
mohlo ist o anovulacny cyklus, kedy si ovulaciu nemala vobec, takze menstruacia neprisla. stava sa...
@zuztek dakujem, tiež si myslím, že asi ten test je najlepší...tak aj preto som to pri pohľade na Negat. troška vzdala... ale teraz ma tak neskutočne boli kríže, už to nemôžem vydržať a tak ma pichá v podbrušku...a už aj prestalo... netrvá to vkuse ako keď mám mať menštruáciu... a bojím sa vziať nejakú tabletku, lebo čo ak...
habibim, uvidis, ze si testovala priskoro a ten druhy moc je tiez nic moc, skus to skoro rano, ked sa zobudis s prvym. Mna boleli prsia, tocila sa mi hlava, hrozne ma boleli krize, tak podobne potom boleli aj pri porode, len silnejsie 😉 leskli sa mi oci, mala som akoby rozsirene zrenicky, hrozne som bola unavena, smrdelo mi vsetko a vytok som mala tiez....podla mna si tehulka, daj potom vediet, ked testnes. 😉

ahojte, moc často sem nechodím, ale vidím že nie som v tom sama....my sa tiež pokúšame o bábo, menšt. mi mešká 6 dní, test negatívny, každý deň ma pritom bolí brucho ako keby som mala dostať menšt. a nič...neviem čo sa zas deje ....dlho som mala problémy že som ani nedostala....od januára mám menšt. presne na minutu a tento mesiac nič...ani pozitívny test, ani menšturácia☹