icon

Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny

murka71
30. jan 2010

Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....

habibim
17. aug 2010

@katkav keby si mala pravdu, že je to náznak toho, že niečo sa vo mne rodí 😉 budem testovať, ale ešte asi týždeň počkám... keď nepríde dovtedy mrcha, čo dúfam, že nepríde 😉

jeny
17. aug 2010

@habibim a kolky den cyklu si?

zuztek
17. aug 2010

@habibim staci ti pockat 2-3 dni, ked uz mas tehu priznaky, HCG je v krvi, takze kludne testuj koncom tyzdna, verim ze najdes // 😉

habibim
17. aug 2010

@jeny no dnes som 34.deň po poslednej MS 😒 Inak ja mávam menštr. pravidelnú (plus mínus 1 deň)

jeny
18. aug 2010

@habibim tak dufam ze ti to vyjde, drzim palce, ja som dnes rano dostala ☹

habibim
18. aug 2010

@jeny jooooj, no tak ale hádam ti to je už tá posledná 😉 Inak, ja som asi nikdy nemala prísť na túto stránku, ja to tak prežívam...nedávam sem veľa príspevkov - akurát len do tejto témy, ale keď tak čítam osudy žien, dakedy sa smejem a dakedy tak plačem...ty kokso, a to som nikdy tak neplakala...

Inak dnes v noci sa mi snívalo, že som si videla na teste // čiarky ... tak keby Boh dal 🙂

milujemkuzmu
18. aug 2010

Ahojte kocky....ako citam vase prispevky, ste v rovnakej situacii ako som bola ja pred dvoma rokmi....velmi som chcela babatko, a ked mi menstruacia meskala par dni, robila som si teh.testy skoro kazdy druhy den, s nadejou ze sa tam objavia dve ciarky.... ale nic. Po tyzdni meskania som isla ku gynekológovi ale on mi povedal ze to nie je tehotenstvo iba hormonalna porucha. Chcel mi pichnut vyvolavacku, a ja som sa tak rozplakala ze to nebolo normalne. Vravela som doktorovi ze nechcem kvoli vyvolavacke prist o babatko, pretoze ja na 100 % viem ze som tehotna.....v zapati ma ukludnil a vysvetlil mi, ze ak naozaj som tehotna len to sono este neukazalo, tak vyvolavacka plod len posilny ale v ziadnom pripade nesposobi potrat. Touto odpovedou som sa ukludnila, a dala som si pichnut tu vyvolavacku...ale menstruacia sa nedostavila ani po tyzdni po pichnuti vyvolavacky, tak som isla opat k doktorovi....a stal sa zazrak, na sone bolo vidno graviditu 🙂 doktor mi povedal, ze sa este s takymto pripadom nestretol....To iste co som citila pred dvoma rokmi, citim aj teraz. Menstruacia mi uz dlho meska, tehotensky test bol negativny, ale ja viem, ze som tehotna 🙂 Teraz som uz trpezlivejsia ak pri mojom prvom tehotenstve, pockam este par tyzdnov a navstivim mojho gynekologa nech mi vystavy tehotensku knizku.....Prajem vám vsetkým úspesne testovanie, a krasne tehulkovanie 🙂 A riaďte sa sepotom vásho srdca, srdce nikdy nesklame 🙂 Veronika

katrenka111
18. aug 2010

@milujemkuzmu a kolko ti meskala MS?? A testy ti vobec neukazali //ciarky???

habibim
18. aug 2010

@milujemkuzmu uf, tak toto aj ja počujem prvý krát... tak dúfam, že aj teraz ti to vyjde, ako pri predchádzajúcom 😉 no, začínam veriť, že všetko je možné....

len tie kríže ma nenormálne bolia 😖

milujemkuzmu
18. aug 2010

toto je moja lasocka, teraz ma uz dva roky 🙂

habibim
18. aug 2010

@milujemkuzmu jeeeej, tá je krásna 😵 veľmi pekné foto 😉

katrenka111
18. aug 2010

@milujemkuzmu jake zatunkeee babynkoo..... 🙂

milujemkuzmu
18. aug 2010

@habibim

@habibim
Krize s tym nemaju nic spolocne.....moze to byt tym ze si prechladnuta....krize v tehotenstve bolia iba vo vysokom stadiu ked nosis velku zataz a krize to nezvladaju 🙂

milujemkuzmu
18. aug 2010

Dakujem krasne aj v mene môjho synceka 🙂 kazdy si mysli ze je to dievcatko pretoze ma taku krasnu tvaricku 🙂 bude teda riadny kasanova 🙂

habibim
18. aug 2010

@milujemkuzmu no, tak neviem...na kríže sa nespolieham, pretože každá má iný názor, ale väčšinou je to spojené práve s tehotenstvom a hneď od začiatku...moja kamoška mala neskutočné bolesti v krížoch a podbrušku, robila si 4 teh.testy - vždy negatívne a potom keď mesiac už meškala, tak si spravila 5.test a vyšiel jej pozitívny, Dr. jej povedala, že tá bolesť môže byť preto, že sa rozťahuje.... tak ale koľko ľudí, toľko chutí...
bola som už prechladená, ale nikdy ma kríže neboleli a vždy som vedela, že je to to prechladenie... odvtedy si dávam sakramentský pozor na prechladenie...teraz ma kríže bolia po prvý raz v živote...tak neviem... no veď uvidíme...ešte počkám týždeň, že čo a ako...

katrenka111
18. aug 2010

@habibim a može byt priznakom aj chvilkova bolest pod prsiami akokeby v žaludku?

milujemkuzmu
18. aug 2010

@katrenka111
no v prvom tehotenstve mi meskala MS tyzden a po tyzdni som si urobila test ale bol negativny....na druhy tyzden som isla ku gynekologovi ale vylucil tehotenstvo, povedal ze ak sa nedostavi do jedneho tyzdna po vyvolavacke mam sa vratit, pockala som 3 dni a kedze MS nikde urobila som si test a uz tam boli 2 ciarky......teraz mi meska 5 tyzdnov, ale prve tyzdne som sa s tym ani nezaoberala pretoze sme boli pri mori a mne sa zmenou prostredia dokalici cely cyklus....ale pred tyzdnom manzelovi pri milovani uslo 🙂 ja som hned v tedy vedela ze som ostala tehotna (zas vnutorny pocit 🙂 ) ....test som si robila v cera ale este bol negativny.....

habibim
18. aug 2010

@katrenka111 no to neviem, toto som nemala..... mávam kŕče v žalúdku, len keď som hladná a príde mi hneď na to zle...ako to býva posledný 1,5 týždňa...každé dve-tri hodinky musím niečo zajesť, lebo odpadnem....

katrenka111
18. aug 2010

@milujemkuzmu cože 5týždnov ti meska a test je negatývny??? No tak to je fakt zaujímave...to aby som sa bala že aj ja som tehotná....predsa vždy sa može niečo stat a nic neni 100%,ani prerusovaný styk.... 😉

milujemkuzmu
18. aug 2010

@katrenka111
neviem ja som nic take nepocitovala....ja si myslim ze sa na to priliz sustredis a hladas na sebe priznaky ktore ani nie su priznakmi.....v prvych tyzdnoch väcsina zien nema ziadne priznaky, priznaky mi zacali iba v tretom mesiaci....ale ziadne pichanie v zaludku, ale zvacsenie prsnikov, velka unava, nafuknute brusko...zacalo pomaly rast a vizerala som ako keby som bola nafuknuta 🙂

katrenka111
18. aug 2010

@milujemkuzmu praveže nie,ja este babo teraz neplanujem...len mam trosku stres....že co sa to so mnou deje,lebo aj minulý cyklus som mala MS len 2dni co mavam bezne 5-6dní...tak nechapem,podla mna to mam cele nejake dohaprovane,takže ostava gynekologicka

habibim
18. aug 2010

@milujemkuzmu tak to nafúknuté bruško mám aj ja...v robote sa ma pýtali, či nie som tehotná 😀 , únavu pociťujem to teda hej- najmä keď som v sobotu v dennej zaspala na stoličke na obed a kolega ma zobudil 😀 Inak meškanie 5 týždňov, no pekne dlho to je.. a kedy sa chystáš ku gyn.? 🙂

katrenka111
18. aug 2010

@habibim no to je a ked bude teda tehotna a test jej nic neukazal tak to je sila co 🙂

habibim
18. aug 2010

@katrenka111 tak to potom sa už naisto utvrdím o tom, že ani testy ani Dr. nie je PanBoh 😉 to by bolo super 🙂

milujemkuzmu
18. aug 2010

@habibim
Pockam do septembra, ak sa menzes nedostaví spravím si este jeden test, a navštívim môjho doktora 🙂 Neponahlam sa, pretoze takto som bola aj prvykrat, test neukazal nic, teda ani sono, a predsa som bola tehotna....poponáhľala som sa s testami aj s navstevou doktora ....tehot. testy ukazu spravny vysledok az 2 tyzdne po zahniezdeni vajicka....a sono taktiez.....niektore testy aj pozdejsie, podla toho ake su citlive....tie reklamy ze ukazu spravny vysledok hned prvy den vynechania menstruacie su finty ... nie je to mozneeee 🙂

habibim
18. aug 2010

@milujemkuzmu no tak dúfam, že ti to vyjde 🙂 ale keď to tak cítiš, tak potom verím tomu, že to tak aj je 😉
inak tým testom v poslednej dobe veľmi veľa báb neverí, tak som s nimi na pochybách aj ja... ja som skúšala len jeden test a to mamatest 10.. ale pred chvíľou som niekde čítala, že nie je veľmi spoľahlivý 😒

milujemkuzmu
18. aug 2010

ja som testovala na RapiClear.....vraj je ten najlepsi...testy ukazu graviditu iba v tom pripade ak plod vylucuje dostatocne mnozstvo hormonu na ktory je test citlivy....jaj a co som ti zabudla povedat, u mna sa aj prvykrat aj druhykrat objavil tento isty priznak : ked sedim a som dlhsiu dobu zohnuta boli ma v podbrusku ako keby som mala dostat menzes....pri prvom tehotenstve som si to vsimla ked som cestovala 7 hodin v aute, nohy som mala velmi skrcene a velmi ma bolelo v podbrusku ako keby som mala dostat menzes, ale menzes nikde.....vtedy som bola po prvom teste ktory bol negativny, par dni na to som isla na dlhsiu cestu autom......a teraz ked sa zohýnam k malemu tak isto ma boli v podbrusku ako prvykrat.....inokedy ma nezvyklo boliet v podbrusku ako keby som mala dostat menzes, ak ma aj bolelo v podbrusku tak o par hodin sa dostavila menstruacia.....ale teraz ma iba boli ale menzes nikde....presne ako pri prvom tehulkovani 🙂 ty to nepocitujes??

habibim
18. aug 2010

@milujemkuzmu moja, ja to pociťujem už asi 1,5 týždňa. Keď som bola teraz na dovolenke s manželom a som dvíhala svojho synovca 2 ročného na ruky, tak ma pichlo vpravo dolu v podbrušku,že mi ho manžel hneď vzal, lebo som myslela, že mi spadne a bolo to hrozné...ale asi po 10 sek.to prestalo...potom to prešlo na ľavú stranu...a sem-tam ma len pichne, inak nič... presne to isté som mala pred menzesom, čo aj ty.. bolelo pár hodín a dorazila mrcha...ale teraz už je to dlho a nič...nebolí ma to stále, len sem-tam...

milujemkuzmu
18. aug 2010

@habibim
ty mas priznaky tehotenstva, skus si spravit este jeden test 🙂 ver mi, viem co hovorim xixixi

habibim
18. aug 2010

@milujemkuzmu joj, zlatá si 😉 keby si fakt mala pravdu... ale chcem ešte chvíľku počkať, možno dorazí mrcha...nechcem byť sklamaná 😖 a keď nedorazí do nedele, tak si spravím test 😉