Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny
Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....
@habibim
Dakujem pekne 🙂 dobre mi to padlo....a v nedelu sa ozvy kolko ciarok si videla na teste, ok? drzim palce, dufam ze ti to vyjde 🙂
no žienky, dnes v práci som dostala mrchu ☹ teda, neviem, či je to mrcha, lebo mi vyšla len pri cikaní a na vložke som mala len troška špinenie...ale hrozne mi je zle a sem-tam zima, sem-tam horúco...a brucho ma tak pichá, vpravo,vľavo ☹ čo to môže byť? joooooooj, nechcem juuuuuu ☹
@habibim ☹ tak som pre Teba dufala, ze tam budu dve ciarky....no neviem, co to moze byt, ja som spinila pocas tehotenstva takmer vzdy v case, ked som mala dostat menzes, bolo to vzdy len par kvapiek na toaletaku, ale boliet ma pritom nebolelo nic. Nebyva Ti pocas normalneho menzesu takto zle? Mne takto byvalo kazdy menzes pred otehotnenim, mne bolo na odpadnutie....neviem ale preco Ta picha v bruchu...ak by Ti bolo velmi zle, skoc si na pohotovost, tam skontroluju, ci si nahodou nemala mimomaternicove, co velmi dufam, ze nie. Velmi by som Ta chcela potesit, ze to nic nie je, ale ked mas bolesti, tak neviem. ☹
nikdy mi pri menzese nebolo zle...a neviem, prečo ma tak bolí v bruchu, ale už dnes ani tak nie...len včera..možno preto,že bol náročný deň v práci...
žienky, ste zlaté, ale je to mrcha 🙂 tak nič....možno nabudúce 😉
ahojte, chcela by som sa spýtat.. pred 2 tyzdnami som mala sex s priatelom, v stredu mi mala prísť menstruacia, ale namiesto toho mám len biely výtok.. mala som aj priznaky, ako pred menstruaciu, ale stale nic.. bojim sa, ze by osm mohla byt tehotna..
teoreticky by to mohlo byť aj prechladnutie, ale mňa pichalo pri vaječníku - raz pri jednom, raz pri druhom celé prvé 3 mesiace tehotenstva, tak neviem....každopádne si urob test, ak si urobíš hneď ráno z ranného moču, určite bude výsledok...
ja som otehotnela, pravdupovediac, ani neviem kedy, vlastne teraz už viem 🙂 ale vtedy som nevedela...bola som na služobke, otvárali sme novú pobočku, takže sme ťažko makali, presúvali sme nábytok, lietali sme hore dole, často aj do noci...a potom ako na každej služobke, aj sa čo to popilo, chodili sme na diskotéky, v podstate sme vôbec nespali...a samozrejme ani by ma nenapadlo, že môžem byť tehotná, pretože nemám pravidelnú menštruáciu, raz za dva mesiace...len raz mi tam prišlo zle...tak vedúci povedal, nech toľko nepijeme 🙂 samozrejme, že ma poslal na hotel, nech sa z toho vyspím, ale na druhý deň znova a nepila som...neviem ani ako, ale mala som tušáka, že mám niečo v brušku 🙂 vlastne niekoho, kolegyňa mi utekala kupovať test, a...dve čiarky neboli...hm...tak nič...makala som ďalej, prišli sme domov zo služobnej a mne bolo zase zle...druhý test nič...až sme oslavovali manželove narodeniny, ráno som si bola ešte raz kúpiť test, do tretice všetko najlepšie...vtedy som sa veľmi zľakla, pretože som si stále hovorila, že v tehotenstve piť ani ťažko pracovať nebudem, nechcela som ohroziť svoje bábätko, tak som utekala k dr., tehotenstvo prebiehalo v pohode, keby som nemala bruško, ani neviem, že som tehotná...bola som šťastná, ... nevedela som to predýchať, tak krásny darček manžel od nikoho dostať ani nemohol...máme krásnu dcérku, teraz už skoro 3 mesačnú...
@tinkia to mas prveho vaznejsieho priatela?pytam sa preto,lebo ja som zacala v 16tich vazne chodit s mojim prvim a mne sa vtedy zblblo telo a nedostala som ms 3mes... 🙂 a to mama somnou chodila po vysetreniach ani po vyvolavacke mi neprisli...ale nebola som vtom len moje hormony totalne z prveho chlapa zblbly 😀 😀 😀
Ahojte baby 🙂 ja mam taky problem,ze mi uz 6 dni meska.na teste len / 😒 s manzelom sa snazime o babo od jula.predtym som mala menstruaciu ako hodinky.a odkedy skusame,tak mi meskala dva dni,potom pat a teraz uz siesty den,nechapem to 😨 co si o tom myslite?
@marika1977 áno.. môj prvý vážny chlapec 🙂 mne kramy blbly aj pred tým.. však so bola pri gynekologovi este aj ako panna.. pred tyzdnom som bola aj na vyvolavacke.. už tri dni mám krce v bruchu.. prsia ma bolia.. vzdy ako pred kramami.. a ony mrchy jedny nikde :/ ja už neviem ani ako si ich mám privolať.. som počula že víno červené.. ale to by ma rodičia zabili :D a brušáky.. lenže ja človek lenivý.. :D :D
@tinkia este par dni pockaj a potom uvidis...oni sa ti mozno pustia ale ak nahodou nie,neviem,akych mas rodicov...ale musis asi s pravdou von...potrebujes vediet aj ich nazor...a z frajerom si o tom uz hovorila?ja mam len o par rokou od teba mladsiu dceru a verim,ze ak by sa jej taketo daco stalo povedala bi mi to...ja by som s toho asi katastrofu nerobila 😀 len neviem akych mas ty rodicov...drzim palce nech ta mrcha pride 🙂 🙂 🙂
@marika1977 tak mamina to vie, teda vie, ze som už spala s priateľom, vie že som bola u gynekologa.. vsak mi dala aj peniaze, na antikoncepciu.. len ja uz cakam iba na to kedy mrcha pride.. a ona nikde.. ale tak gynekolog mi povedal, ze tehotna nie som.. 🙂 len ma to hnevá, že mi ešte neprišli, ale ak mi neprídu do bud. utorka, tak mám ísť k nemu zase.. ale už fakt neviem, čo by mi mohol urobiť, aby prišli
@tinkia presne tak som bola aj ja 😒 😒 😒 v kuse nervi.... ☹ ..on ti asi pichne dalsiu vyvolavacku ale najprv ta znovu pozrie ci nahodou...lebo plod je jasne vyditelny az v 5tyzdni tehu.lebo vtedy mu zacne bit srdiecko,inac ho gynekologovia ani nevidia,lebo to nemaju ako rozlysit...to je na tom to zle...ze on ked povie ze nic tam nieje,nemusi to v skutku tak byt...vid moje dceri...aj oni obe boli pre lekarov najprv nic!!!!!!!!!!nic tam nieje...a aha 😀 ono prva vyvolavacka nezaucinkovala poriadne ale ta druha by to mala spustit...skus si este spravit test,trebars zajtra rano.veeela stastia
@marika1977 fú, tak teraz si ma ale poriadne postrašila.. však keby som bola tehotná, ma rodičia zabujú :// ale pôjdem v pondelok asi k nemu, lebo mám veľmi bolesti.. a proste nič.. ja to už nechápem.. ja chcem byť chlapec 🙂
@tinkia ako pise zuztek,kup test,sprav na novo...aspon budes vediet co a ako...juj moja ja netvrdim ze je to babo tam a v ziadnom pripade ta nechcem stresovat....ja len z mojich skusenosti...ja som lepsie vedela co je so mnou...ale ty mas asi len tie hormony zblbnute,ja som po 2vyvolavacke vtedy aj horucky dostala ako sa mi mrcha pustila 😒 urcite este dnes kup testik 🙂 nooo,mama bi ta asi nezabila ale bola by nejaku dobu v soku a potom by nasla riesenie 😀 nato su mami 😀 😀 😀

@milujemkuzmu inak, veľmi peknú fotečku máš v profile 🙂