icon

Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny

murka71
30. jan 2010

Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....

bosorka207
16. okt 2010

ahojte, tak ja neviem, co si uz mam o sebe mysliet Mala som dostat menzes, ale mala som len trocha spinenie rano a potom cely den nic, na druhy den sa to opakovalo, na treti den bolo uplne sucho, na stvrty den zase par kvapiek rano...piaty den sucho a dnes je siesty den a je zase sucho. Robila som si test vcera...citlivost 25 a je negativny...tak neviem. Zlaticka, poradite mi? a este nieco, priznaky nemam zatial ziadne, citim sa uplne normalne...

donalona
16. okt 2010

@bosorka207 su aj citlivejsie testy, s citlivostou 10. tazko povedat ci to bol menzes, mohol byt

donalona
16. okt 2010

@bosorka207 su aj citlivejsie testy, s citlivostou 10. tazko povedat ci to bol menzes, mohol byt aj nemusel. mozno je to nasledok stresov, choroby, nachladnutia a tiez to moze byt tehotenstvo. skus si spravit citlivejsi test, v obdobi menzesu uz by mal ukazat pravdu🙂 drzim palce

tinkia
16. okt 2010

@zuztek už netreba 🙂 dneska ráno som dostala 🙂

tinkia
16. okt 2010

@marika1977 ahoj.. ako som už napísala zuztek.. dneska ráno som dostala 🙂 ale musím povedať, že nikdy osm pre krámy nerevala, až dodnes.. tie bolesti boli hrozné.. mamu skoro porazilo a vydesila sa poriadne keď ma zbadala že revem.. ale povedala, že som s tým mala rátať, keďže som bola na vyvolávačke.. a síce mi je celý deň piriadne zle a eldva žijem.. som rada že som konečne dostala 🙂 a diky za rady 🙂 cením si to 🙂

marika1977
16. okt 2010

@tinkia moja citim s tebou...ja som vtedy skrabala stenu a zvyjala sa v bolestiach a horucke... 😢 tvoje telo asi reaguje tak isto ako to moje kedysi daaaavno...ale ver mi,nezabudnem na ten den nikdy..a lialo so mna ako z konvy brrrrrrr 😢 najak prezijes a sup antikoncepcia...aspon budes kludna 🙂 ale...tesim sa s tebou...lebo som az sem pocula ten rachot,to ten kamen velky co ti padol zo srdca 😀 😀 😀

marika1977
16. okt 2010

@tinkia juj a pisala som z jednou 18kou..tej test vysiel pozitivne,tam babo asi bude len potom mi uz neodpisala tak neviem co je snou ☹

marika1977
16. okt 2010

@bosorka207 hmmmm,tak to menzes nebol,urcite nie 😒 podla mna...pockaj par dni a kup si ako pise dona test s vysokou citlivostou...pokym mas minimalnu hodnotu hcg,tj.prve tyzdne tehu..test ti moze vyst negativne

tinkia
16. okt 2010

@marika1977 najhoršie je.. že už ani ibalgin moc nepomáha.. a ženský čaj iba na malú chviľku :(( aj aj zo mna.. sa to všetko zbieralo.. a teraz to chce von :// Ďakujem 🙂 a to nebol kameň, ale poriadna velikánka skala 🙂 alebo niečo ako Tatry.. 🙂 fúha.. a kedy si o nej naposledy počula?? hádam sa jej nič nestalo :// :(

marika1977
17. okt 2010

@tinkia napisali sme 2-3posty a potom sa neozvala...asi ma problemi alebo si to nechce nechat a pisat vo fore ,tak to je teraz asi jej najmensia starost...urcite toho ma az az... 😖 neboooj,preboli to...dnes sa mas uz urcite lepsie a taketo stavy sa uz nezopakuju podla mna...to telo tak blbo reaguje asi...drzte sa a nech ti to s tym tvojim chalanom vyde,a prajem aby ste nemuseli viac riesit taketo neprijemne situacie 😀

tinkia
19. okt 2010

@marika1977 tak to sa ani nečudujem.. 18 a tehotná.. a už mi je dobre.. aj včera bolo.. kŕčiky prestali.. 🙂 už som v pohode 🙂 konečne 🙂 a Ďakujem aj za priateľa 🙂 a pevne dúfam, že už takéto situácie nebudú 🙂

marika1977
19. okt 2010

@tinkia uz urcite nie a prajem pekne dalsie dnicky a uzivaj si plnymi duskami mladost...bez hluposti,za ktore by si sa raz hambila alebo ich lutovala a len tie najlepsie chvilky s priatelom...samozrejme,bez stresov 😀 ps:ta baba uz nepisala

solinkarka
20. okt 2010

Vcera ku veceru som si robila test a negativny :( sice mi meska len dva dni ale ved uz tam malo byt nieco vidiet nie? ☹

kaktusik007
20. okt 2010

@solinkarka ani nie... ja som mala 2 dni pri meskajucom menzese tehu test krasne cisty biely.... az o 5 dni bolo vidno slabucky pruzok a ten potom zosilnel..... takze si testovala ad jeden skoro, a ad dva... najvacsia koncentracia hcg v moci je rano, tak nabuduce vydrz do rana a nerob si test vecer 😉

solinkarka
20. okt 2010

@kaktusik007 no ved to sa neda, vsak by som ani nezaspala od zvedavosti..skusim este ku konu tyzdna rano 🙂

kaktusik007
20. okt 2010

@solinkarka 🙂 to poznam... ale zaspat musis 😉 si to vezmi takto.... ten test, co si spravis vecer, akoby si vyhodila.... pravdepodobnost, ze bude pozitivny takto skoro je minimalna.... tak uz len preto treba vydrzat do rana 😝

zuzu333
4. mar 2011

ahojte baby, mal niekto skusenosti s podobnym problemom? menzes som mala naposledy asi 10 januara a odvtedy nic.. spravila som si 4 testy, v casovom rozpati poslednych 2 tyzdnov.. a vsetky negativne.. dnes ma zacali pichat vajecniky ako pred kramami... ako cakam tak cakam a nic... ☹

majka21
5. mar 2011

Ahojte. Mne sa to raz stalo, išla som k dr., lebo som mala začínať so stimuláciou na IVF a bola to cysta, preto mi mrcha nedorazila. Chod sa ukázať ku gynekologovi.

kristinka1985
15. mar 2011

Ahojte baby....mám takýto problém. Minulý mesiac som dostala menštruáciu na 33 DC a dnes som 37 DC, no a menštruácia nikde a tehotenské testy negatívne. K lekárovi som objednaná až na piatok, a pomaly začínam byť z toho zúfalá :( Ani neviem či si to mám počítat od 28 dňa alebo od toho 33 dňa cyklu ako som to mala naposledy. Pred tromi mesiacmi som totižto potratila 😢 Pred tým som mávala vždy 28dňový cyklus ale po potrate som mala 2 krat 33dňový cyklus. Tehotenské príznaky neako nebadám takmer žiadne. Neviem čo si mám o tom myslieť.... Čo to môže byť?

issey
8. máj 2011

ahojte🙂 zalozila som nechtiac duplicitnu temu, odporucili ma sem... meskam okolo 10-12 dni, hned ako som si to uvedomila, som si spravila test, bol ale po zaruke, tak som si radsej spravila novy ale vysiel tiez negat.. taketo meskanie ale pre mna nie je normalne a citim sa divne, ked som mala dostat periodu, mala som krce, naliate prsia, ale vsetko preslo..okrem obzertstva, neustalej migreny nic. Moja bazalka je okolo 37.8... mozem byt tehotna?? mam verit testom?? dakujem 😉

akvelka
18. jún 2011

ahojte...asi 4 roky som brala HA, v januari som ju vysadila....moj cyklus je odvtedy velmi nepravidelny..po vysadeni HA som mala 2 mesiace cyklus 35 dni, dalsi mesiac 34, a naposledy 32...teraz je to uz 38den a menzes nikde...mali sme s priatelom nechraneny styk (chceli by sme babo)......spravila som si tehotensky test, lenze bol negativny....priznaky nemam ziadne, len mam pocit, ze sa mi trosku zvacsili prsia, mate niekto skusenost s nepravidelnou menstruaciou?

nexa
4. okt 2011

na ktory den po meskani mrchy ste mali pozitivny test??...

tanika5
4. okt 2011

@nexa ja som mala na piaty 🙂

nexa
4. okt 2011

@tanika5 meska mi 3 dni... 🙂 test negativny.. ani naznak druhej ciarocky..:( tak este musim pockat a dufat..🙂

tanika5
4. okt 2011

@nexa ja som mala po piatich uplne slabučku druhu čiarku a doktor to potvrdil až o dva týždne neskôr.

miss_shy
4. okt 2011

ja som mala // den pred mrchovou, ale bola slabunka ale vysla hned do limitu (bol to mamatest10) a na potvrdenie som sla v 6tt ked uz bolo aj srdiecko 🙂 zelam vela stastia

jenny6
12. okt 2011

Baby, viete poradiť???? Mala by som byť podľa doktora vo 4 týždni (aj poľa mňa🙂))), no tehotenské testy sú stále iba slabuliiiiiinko pozitívne:( Krv na vyšetrenie mi zatiaľ nebrali.. na ultrazvuku doktor nameral 5,8mm
Ďakujem za každú radu..

luciaalex
14. okt 2011

@jenny6 dost dobre nechapem preco ti nebrali krv. mozno je este skor? ..... ale ked je "to" na ultrazvuku, tak "to" asi je. aj moj prvy syn bol len slabuliiiiika ruzova ciarocka, a narodil sa 4 kilovy maco. drzim palce.

jenny6
17. okt 2011

Baby, jedna rada, nikdy sa netestujte príliš skoro:(
Ja som si robila test už pred predpokladaným menzesom, lebo som cítila že tehu budem🙂 No potom stresy- čiarka netmavla, stále nové a nové testy s rovnakým výsledkom, hľadanie info na nete.. A nakoniec krvácanie, spontánny potrat v 4 týždni a čistenie.. :(((((
Potom som sa dozvedela, že každé 10 tehotenstvo (lepšie povedané oplodnenie vajíčka) sa tak môže skončiť a niektoré baby sa o tom ani nedozvedia a všetko prebehne len ako silná menštruácia..
Takže pár dni plakania, stresu.. no teraz to beriem pozitivnejšie: viem že otehotnieť môžem a asi si to príroda zariadila sama a je to tak lepšie..
No dúfam že o pár mesiacov sa zaradím medzi šťastné tehuľky🙂)))

meggie.sk
18. okt 2011

Tak po nejakom čase prispievam aj ja svojou otázkou. Zajtra bude týždeň čo mi mešká MS. Predtým ako sme sa snažili s priateľom o bábo pred mesiacom sa asi nepodarilo, dostala som minulý mesiac MS. Odvtedy sme netoto lebo som mala nejaké ťažkosti s trávením, bolesti žalúdka, zajtra ma čaká gastro. Brala som Nolpazu. Robila som si už dva testy a sú negatívne. Myslíte, že mohli tieto lieky ovplyvniť MS? Dokonca mám stresy z toho že mame zsitili tento mesiac ešte aj rakovinu. Tak neviem či už mám ísť k lekárke prečo som nedostala alebo poraďte čo ďalej. Ani červené víno nezabralo.