icon

Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny

murka71
30. jan 2010

Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....

endzu
9. nov 2011

@blau vselico citam uz po nete,a dost o cystach a operaciach s nimi spojene.fuuha dufam, ze to nieje moj pripad, no ale ked do zajtra nic,tak o 14tej idem k lekarke a ta to snad rozluskne 🙂

blau
10. nov 2011

uuuuuusmev na siroko. moje prve tehu bolo: boze!! co ak je to cysta a z tej cysty je nas krasny syncek. Ok neboj vsetko bude ok, a napis co nasla pani dr 😉
@endzu

endzu
12. nov 2011

@blau ahoj, tak pisem az teraz,, ale dostala som vyvolavacku, spravila mi utz,ze to vyzera na menstruaciu,ale zatial staaale nic,,krv mi nebrala,,tak cakaaam a cakaaam...

blau
12. nov 2011

@endzu tak no nic ostava len cakat, ale ked tam nieje nic vidno zatial .
To je hrozne, chlapi takuto pantu nemaju, 😉

endzu
12. nov 2011

no, tak ja dufam ze sa rozkrvaaacam nech uz mam po tom a zbytocne sa nestresujem kadecim 😒 ale aspon ma upokojila ze ziadne cysty tam niesu !! 🙂

endzu
12. nov 2011

@blau no, tak ja dufam ze sa rozkrvaaacam nech uz mam po tom a zbytocne sa nestresujem kadecim ale aspon ma upokojila ze ziadne cysty tam niesu !!

blau
12. nov 2011

ked tam nic nevidela a test je negativny, tak sa to spusti, teda cisto teoreticky by sa malo. Nie ze budes, vybiehat zo statistik 😉
to som ti vravela aj ja a uz na to ani nemysli. Si zdrava a ok 😉
@endzu

endzu
12. nov 2011

dakujem za podporu 🙂 len stale mi vrta hlavou preco take meskanie, ale tak musim cakat a nemysliet na to🙂

endzu
12. nov 2011
blau
12. nov 2011

@endzu moze to byt, stresom , nieco ta trapilo. Aj ja som to mala a tiez som mavala pravidelnu pred porodom 31dni. To ze ti pichla vyvolavacku, sa stava , keby si nesla k dr. prisla by aj tak urcite.

blau
12. nov 2011

@endzu ked nieje potvrdene tehu, tak som to myslela 🙂

endzu
12. nov 2011

@blau vsetko je mozne,len ja som mala praveze teraz dost take vyrovnane obdobie, a vyvolavacku mi pichlalebo vraj to vyzera na menst. ale akoby sa nevedela rozbehnut, ze to mi pomoze, tak jej verim. 🙂

mata237
17. nov 2011

Ahojte, chcem sa spytat nevie mi niekto poradit? Poslednu menstruaciu som mala 5.10...mezes mavam priblizne po 34 dnoch...Asi dva tyzdne od mestruacie sme mali zrejme nehodu...27.10 mi zacalo akesi spinenie s tmavou krvou..ktore trvalo asi dva dni..potom to prestalo a potom znova asi dva dni. Podla pravidelnosti mojej mestruacie som mala dostat menzes okolo 7,8, 11.v stredu 9.11 som si robila test, ale vysiel negativny..napriek tomu menstruaciu stale nemam...prsia sa mi zatial nezvacsili..len su citlivejsie a svrbia ma kusok bradavky...byvam strasne ospala...hlavne poobede...a mam chut na vsetko mozne..niekedy sa doslova prejedam..ale inak nemam ziadne ine priznaky...ako stmavnutie bradaviek..zavraty a podobne...nemate nahodou niekto skusenosti s niecim takym..dakujem

misipisi23
3. jan 2012

Ahojte ja som mesiac nemala menstruaciju a dnes som zacala krvacat nevie mi niekto poradit o co ide

vanessss
28. jan 2012

Ahoj chcem sa spytat beriem antikoncepciu a nedostala som menstruaciu je to normalne?? dakjem za odpoved

monkia
8. feb 2012

mam len 12 rokov a menses by som mala dostat 2.krat ale uz mi meska 16 dni vobec neviem co mam robit prosim vas poradili by ste mi?

mamast
14. feb 2012

ahoj@monkia , si ešte veľmi mladučká, a ak si ešte nemala pohlavný styk- v čo dúfam, neboj, to sa ti všetko upraví. Ja som bola na tom podobne, zo začiatku som mala menzes raz za pol roka, potom sa to rozbehlo a už som mala pravidelne každý mesiac. No ak by si mala nejaké problémy- výtok, bolesti v podbrušku, obráť sa na svojho lekára. Držím palce 😵

monhla
14. feb 2012

@monkia
Nič si z toho nerob. Ak Ti inak nič nie je, je to normálne.
Ani mne nechodil menzes pravidelne.
Keď som to už nevydržala išla som na kontrolu gynekológovi.
Bála som sa a tak som išla s mamou. Bola prekvapená a poctená takou dôverou. Myslela si, že radšej pôjdem sama. Aj nás to zblížilo. A keď ma doktor uistil, že je všetko v poriadku bola som rada.
Inak z toho vyšetrenia som mala velikánsku hrôzu a nebolo to až také hrozné. Síce ani príjemné to nebolo, ale dalo sa to prežiť.

kika871
3. mar 2012

ahojte už osem dni mi meska menštruacia a mam stale taky pocyt ako keby som mala dostat ale stale nic len mam vitok,pokusaly sme sa s priatelom mat babo ale sa nam nedarilo robila som si test ukazal mi ze je negativny bola som aj u lekara a urobil mi test z novu a urobil mi aj sono ale nevidel tam nic vravi ze som uplne zdrava tak nechapem ze co sa mohlo stat menstruaciu mam pravidelnu a teras mi meska tak neviem co sa moze somnov diat možte mi poradit dakujem.... 😉

kika871
3. mar 2012

ahojte už osem dni mi meska menštruacia a mam stale taky pocyt ako keby som mala dostat ale stale nic len mam vitok,pokusaly sme sa s priatelom mat babo ale sa nam nedarilo robila som si test ukazal mi ze je negativny bola som aj u lekara a urobil mi test z novu a urobil mi aj sono ale nevidel tam nic vravi ze som uplne zdrava tak nechapem ze co sa mohlo stat menstruaciu mam pravidelnu a teras mi meska tak neviem co sa moze somnov diat možte mi poradit dakujem.... 😉

simulka9
1. apr 2012

Ahojte baby ja mam tiez taky problem menzes mi meska uz 18dni a dva testy co som si robila boli negativne a tym ze strasne tuzim po babatku je tazke otehotniet uz len psychika urobi svoje☹a este aj manzel stale vravi ze cim viac budem na to mysliet tym ma bude mrziet vysledok...jedneho synceka uz mam ale chcem este surodenca prenho🙂,neviem co mam robit respektive ako zistit ci som tehu, da sa to aj pomocou tej bazalnej teploty a ako to funguje prosim o radu baby ktora mate podobny "problemik" ako ja dakujem🙂

bionke
10. apr 2012

Ahojte ja tiež meškám 5 dní, a testy negatívne...ale aj pri malej dva týždne mi meškali, testy negatívne... tak som si myslela že porucha nieaka, išla som teda k doktorke, zobrala mi krvicku a cakala som na výsledky a HCG už bolo 847 nevedela som čo to znamená 🙂)) a po 9 mesiacoch sa mi narodila Zarka a teraz to isté...som zvedavá ešte počkám ale som taká nahnevaná na tie testy, načo potom sú 🙂

anzelik
13. apr 2012

@bionke ahoj som natom ako ty meskam s mrchou 5dni 3testy negativne 😠 😠 😠 picha ma vo vajecnikoch sice nepravidelne citim v nich tlak prsia sem-tam citlive ,bolesti hlavy ,citim sa cudne neviem ani opisat 🙂 asi mi ,,preskakuju hormony´´ 🙂 ,alebo sa vyhovorim ,ze ,,pocasie´´ tak uvidime 🙂 🙂 🙂

bionke
13. apr 2012

@anzelik ja som bola vcera na krv a HCG je menej ako 0,10 a krámy stale neprisli, dneska ma vysetrila tak mam jedenvajecnik zvacsený, že norma je 4 cm a ja mam 4,5 cm tak neviem co to može byt DR vravela že hormonalne zmeny ale ako a z coho netusim 🙂

anzelik
13. apr 2012

@bionke tak sa vyhovorime ,ze na ,,manzelov´´ neviem ani ja moja 🙂 vsak uvidime ci pride mrcha ,ale ako sa ja poznam tak pride 😀 😀 😀 drzim ti palce 🙂

katche
13. apr 2012

caute kocky.
Tato tema je ako sita na mna 🙂. Tiez cakam uz par dni na mrchu mrchavu a jej nikde, len nejake podivne minimalisticke spinenie a aj to uz po dvoch dnoch skoncilo. Je to cele zvlastne, bo 21 DC (30.3) som slabo krvacala, skor spinila. Chodim na folikulometriu, dr. robi hormonalny profil bo moj byvaly lekar 2 roky nic neriesil. Sono (4.4.) ukazalo vysoku sliznicu aj napriek krvacaniu, tuto stredu (11.4.) bola o 1mm vyssia. Dr. sa ale pri sone tvarila nejak zvlastne a stale tam daco hladala a vyjadrila sa tak, ze ten 21 DC bola pravdepodobne ovulacia, preto to krvacanie, lebo folikul nevidno, a vraj mi nechce davat falosnu nadej, ale je mozne, ze sa zadarilo. V stredu kontrola a ked nepride mrcha chce brat krv na hcg. Po vsetkych tych negativnych testoch a ignoracii zo strany mojho byvaleho lekara som uz mierne skepticka i ked to mnou trochu zamavalo.
Teraz je to 34 DC, spinenie po dvoch dnoch ustalo, i ked vsetko nasvedcovalo, ze sa pusti riadny lejak a nic. Test negat. tak ja uz som z toho jelen. Uz aj z kavy mi je rano zle, teda kym do nej nedam cukor a ja sladku kavu neznasam. . . Snad ste z toho mudrejsie ako ja, lebo mam pocit, ze do stredy ma porazi.

anzelik
14. apr 2012

@katche ahoj uz ked si to vydrzala do teraz tak vydrzis viem,ze je to o nervy 😠 ja pockam este tyzden ak sa nic neudeje a pojdem k lekarke ,ale ako sa poznam po tych nezdraenych pokusoch aj tak pride mrcha tak sme natom rovnako budem ti drzat palce,aby ti to vyslo 🙂

katche
14. apr 2012

@anzelik
tomu ver. a dakujem, snad nam to vyjde, manzel ma toho uz dost. Vraj uz prilis kombinujem rozne teorie, dokonca mi chcel zrusit internet 😀. Zlaty.
Chce to pevne nervy, chladnu hlavu a nohy v teple :-P

anzelik
14. apr 2012

@katche neboj natom som ja tak moj manzel je tiez taky 🙂 🙂 🙂povedal mi ,ze mam relaxovat ,,pohada-klidek...

katche
14. apr 2012

@anzelik
no tak sa mrcha dnes 'vitazne' dostavila😒 vsetko ma boli 😀. Takze odznova ved doki je mudrejsia ako ja, som zvedava co povie