icon

Nedostala som menstruaciu. Tehotenský test je negatívny

murka71
30. jan 2010

Ahoj...chcem sa niekoho spytat, ci neviete čo to znamena, že v dobe kedy som mala dostat menstruaciu som mala iba jeden den hnedy vytok a menstruacia mi neprisla.....urobila som si po 4 dnoch test či nie som tehotna ale nie som....čo to znamená? ....menstruaciu mávam pravidelne na 28 den....takže dnes je 5 den kedy mi mešká menstruácia a včera som si robila tehotenský test a nebola som tehotná....bojím sa, či nie je to predzvesť nejakej poruchy...vie mi niekto v tejto veci pomoct? Dakujem....

anzelik
14. apr 2012

@katche neboj mna to tiez asi caka tiez si nefandim aj man vsetko boli takze uvidim co bude 😀

zvolsiinylogin
14. apr 2012

ahojte, no mne menzes meskal dva tyzdne(minuly mesiac),ale dostala som, robila som si testy ako diva, lebo som mala vsetky priznaky( v suhlase s internetom). Aj tak som si urobila zas test a zamarila sa mi tam asi ciarka,ale vysli aj negativne. V utorok idem ku dr. a sama som zvedava, lebo hoci mi priznaky zmizli(iba uz obcas mi je zle na zaludku), mam stvrdnute brucho okolo pupku, co som nemavala predtym,a zacalo mi to minuly mesiac tvrdnut od podbruska a teraz to mam tesne nad pupikom. Co myslite? ja som uz prestala osobne dufat, ze nieco z toho bude, ale aj tak..aka je vasa skusenost?

katche
15. apr 2012

@zvolsiinylogin
ahoj. Ja mavam pred mrchou tiez vsetky priznaky, ale tu niekde na konikovi aj inde na nete som citala, ze pre niektore zeny je tazke odlisit PMS od tehu priznakov. Urcite je dobre spomenut to dr., myslim tvrdsie brusko. Vymiznutie moze znamenat aj to, ze mrcha o chvilu zaklope na dvere, u mna to tak je.
Drzime palce

zvolsiinylogin
27. apr 2012

@katche ano, prisla a presne ako si povedala, stvrdnutie vymizlo...

indiankaindi
9. máj 2012

Ahojte, síce som tu prelúskala pár príspevkov, nenašla som žiaden taký, ako je môj prípad. Od pôrodu som mala pravidelnú menštruáciu, v rozmedzí od 27 - 33 dňa. Za posledného pol roka som však vždy menštruáciu dostala na ten 27 deň. Dnes je 33 a menštruácia nikde. Robila som si dva testy, jeden pred dvoma dňami, jeden dnes, ale oba sú negatívne. Hormonálnu antikoncepciu neužívam asi 7 rokov, pretože mám trombofíliu (alebo niečo podobné) ale nijak sa na to neliečim. Nemám žiadne príznaky tehotenstva, iba menší tlak v podbrušku a pred 3 dňami som mala slabšie pobolievanie, presne ako tesne pred menštruáciou. Neviete mi poradiť, čo je to za problém? Chystám sa k lekárovi, ale aspoň nech sa mám na čo pripraviť 🙂 A napadlo ma, pred 5 dňami som mala menší problém so žlčníkom (myslím), bolo mi celú noc zle, hnačkovala som, ale v priebehu dňa to prešlo a som v pohode. Len samozrejme mierne dietujem. Môže to mať na začiatok menštruácie vplyv?
Ďakujem za rady.

bosorka207
16. máj 2012

tak babulky,pridam aj ja svoju trosku 😅 moja menstruacia je kedy sa jej zachce, obcas 21 dni,obcas 25, ale stalo sa uz velakrat, ze som dostala az na 30-35 den, co uz som bola aj nervozna, ci nie som tehu a vzdy som robila test, ale nikdy sa tehu nepotvrdilo. Teraz je zase jeden z tych pripadov, preto aj nechcem zase hned testovat 😖 Bolia ma prsia na dotyk, obcas sa mi stiahne zaludok, ako ked vidite nieco fakt nechutne a obcas mam take navaly tlaku a slabosti v podbrusku ako pred menstruaciou. Ale ta sa zatial nedostavila. Meska mi to 4 dni zatial. Dalsi vec je, ze chodim stale cikat. Aj 3x za noc. Pripustam, som trosku prechladnuta na mechur, lebo zo zaciatku ma mocenie palilo, ale to ustupilo. A teraz aj bez palenia beham stale na WC 😖 Mozno je to fakt len prichadzajuca mrcha a prechladnutie mechura, ale clovek nikdy nevie, ked som tehotna este nebola 😵

diano
13. jún 2012

ahojte chcela by som vediet vas nazor co si myslite od porodu som dostala mestruaciu a mala som ju kazdy mesiac co je 4 krat (februari marci aprili a v maji) na 28 den alebo o 2 dni skor ale nikdy mi nemeskali ci pred porodom alebo po porode. mala som dostat teraz v juni 7.6. no nedostala som aj som si robila test na 3 den meskania no vysiel ze som neni tak neviem co si mam mysliet teraz mi meskaju 7 dni.este nieco mala som taky biely vytok ale inac nic tak neviem

rodic1
30. jún 2012

ahojte chcem sa opytat vcera som bola na vysetreni od 23 maja nemam menstruaciu doktorka po prehliadke povedala ze som tehotna ale poslala ma na sono a sono zatial nic neukazalo je mozne ze sa lekarka mylila

rohana11
30. jún 2012

@rodic1 ahoj tak ja som na tom podobne tiez som mala poslednu menstruaciu 22.5. nedostala som ju ani po vyvolavacke kt.mi doktor dal 12.6. a sono ma caka bud tyzden.mala si pozitivny test?vies kedy bola ovulacia?priznaky mas nejake?mne povedala ze mozem byt tehotna tak dva tyzdne a preto mam na teste nie vyraznu ciarku.drzim palce aby vsetko dobre dopadlo!

annym
10. júl 2012

Dobry den , moja posledna menstruacia bola 8.6.2012 . Pohlavny styk som mala 21-23.6 ,2.7 som mala slabe krvacanie , 3.7 som uz len spinila . Dalsia menstruacia mala dojst 6.7 a nedosla,meska mi to uz 5 den . Robila som si test a vysiel negativne . Myslite si , ze som tehotna, len test som skoro robila ? Mam aj priznaky,co to vyzera na tehotenstvo ... Mozte mi niektora poradit ?

typa
10. júl 2012

@annym
Ahoj, ja si myslim,ze tehotna mozes byt. Skus ten test zopakovat o par dni a mozno tam uz budu // 😉

ebi52
27. júl 2012

Ahojte dievčatá,

už dlhší čas sledujem túto tému, keďže ja by som bábo už veľmi chcela. Moja polovička však váha. Mala som aj také stavy, že každý mesiac pred menštruáciou som si myslela, že som tehotná. Milujeme sa bez ochrany, len prerušovaná súlož, preto si myslím, že sa nám to môže pritrafiť 🙂 Minulý mesiac mi meškala 16 dní a nakoniec prišla. Predtým som mala skoro pravidelne, +/- 3 dni. A teraz mešká zas už 5 deň, test bol negatívny, ale cítim tlak v podbrušku nie bolesť, chodím cikať (nie každú polhodinu, ale na moje pomery aj tak často), som viac nervózna, prestala som fajčiť sama od seba 🙂 týždeň predtým, ako mala prísť som asi 4 dni mala bolesti. Pachy mi však nevadia, ani mi nie je zle, som len unavená, ale opäť som začala behávať. A ešte aby som nezabudla, počas mojich plodných dní sme boli na dovolenke, kde sme si to užili každý deň, ale môj drahý si vždy dával pozor 🙂 Ak budete mať chuť, rada privítam Váš názor...

indiankaindi
9. aug 2012

@ebi52 Ahoj, po pravde si myslím, že je tu šanca pre tehotenstvo, aj nie. Ja som si niekoľkokrát myslela, že som tehotná a bola som si takmer istá, ale nebola som. Spolieham sa na to, že keď som otehotnela s dcérou, tak to, že som tehotná, som vedela takmer okamžite a so 100% istotou. Test som si robila už iba "pro forma" a keď mi lekár povedal, že zatiaľ nevie, či som tehotná, pretože na sone to nebolo dobre vidieť, presviedčala som ho, že som 🙂 dnes už zrejme vieš, či si tehotná, alebo nie, v každom prípade sa treba riadiť aj vlastnými pocitmi 🙂 Budem rada, ak dáš vedieť 🙂

ebi52
10. aug 2012

@indiankaindi ahoj... tak nakoniec nie som 🙂 a dakujem tI. Verim vsak, ze raz budem...teda ked moj muz dostane rozum a nebude sa bat 😎

indiankaindi
10. aug 2012

@ebi52 fu, to držím palec. Možno keby sa pritrafilo a drobec by bol na svete, prestal by sa báť. 🙂 Len teda ešte aby sa aj pritrafilo. Držím palce, nech sa podarí tak, aby to bolo ok 🙂

patusa282
12. aug 2012

Ahojte,mešká mi menštruácia tretí deň, občas ma pália prsia, mám bolesti v podbrušku, stále sa mi odgrgáva, bolí ma chrbát a nohy ale test mi vyšiel negatívny. Mám počkať a urobiť si ďalší inej značky alebo ..? Veľmi túžim po drobčekovi tak si nechcem namýšľať veci, a potom budem sklamaná.. 😲

martinka1981
12. aug 2012

@patusa282 ja som si robila na 5.den odkedy mi meškali a ukazal sa pozit. Tak skus o 2-3 dni ak nedostaneš. Držim palce nech su // 😉

patusa282
12. aug 2012

Ďakujeeem....mala som dostať v piatok, dnes je ešte len nedeľa, ale som strašne nervózna..🙂

martinaesp
15. aug 2012

ahojte som tu nováčik ale táto téma je ako pre mňa 🙂
mám nepravidelnú mrchu ale pred 2 mesiacmi mi dr dal duphaston na úpravu cyklu takže sa aj trošku upravil s 38 dní sa mi posunul na 31-32. No a na 23 DC mi na 2 dni došiel taký hnedý výtok trošku aj s krvou ale len na papieri na vložke nič. No a pobolieva ma trošku brucho ale nie celý deň a občas ma aj pichne pri vaječníku ale nič hrozné a som nafúknutá ako balón termín mrchy som mala 8.8.. No a test nič stále nič ☹ tak už fakt neviem prsia ma nebolia ani zle mi nie je 🙄
Čo myslíte som alebo nie som? Som už s toho chorá 😅

viecko09071
30. okt 2012

dobry den chcela by som sa opytat s priatelom sme sa milovali v den ked mi koncili krami spravil sa do mna potom sa do mna spravil dva dni po kramoch potom este dva tyzdne po a tri tyzdne po. dva tyzdne mi meskaju boli ma hlava prsia na vecer mi byva nevolno mam nadchu teploty picha ma pod bruskom citim rozne vone strasne skoro chodievam spavat chodievala som o pol noci teraz spim uz o osmej... a lesknu sa mi oci ze vraj pri tehotenstve sa lesknu... teraz na vecer som si robila test a vysiel mi ale negativny. uz tyzden citim ako by som mala krami dostat ale stale ich nemam chvilku citim chvilku nie... na posledy som ich mala 20.09. 2012 a teraz som ich mala dostat 18teho tyzden aj 5 dni mi meskaju mozem byt tehotna?? nemam pravidelnu menstruaciu ale meskala mi vzdy len tyzden viac nie .. bolesti hlavy mam od stvrtku a raz mi je strasne teplo potom mi je strasna zima a citala som ze pri tehotenstve moze byt zvysena teplota a zima nikdy som taketo nic nezazila poradte mi prosim lebo ja ani tym testom neverim ...

viecko09071
30. okt 2012

@viecko09071 robili mi aj testy na cytologiu a zistili mi iba zvacsene bunky nic viac inak som v poriadku a zdrava ze nic vazne a jak mi tyzden meskala tak az potom som ostala chora a teplotu mam iba vecer cez den nie a raz ma boli hlava raz nie

cawes
30. okt 2012

@viecko09071 podla toho co pises by som povedala ze mozes byt tehotna

simca06022011
30. okt 2012

@viecko09071 ja by som povedala ze prechladnuta, ale tak urob si tehotensky test a budes vediet. Ked neveris testom, tak iba ku lekarovi treba ist nech sa na to "kukne".

viecko09071
30. okt 2012

@cawes aj ja si myslim ale neviem mna sa aj kolegyna pytal teda viacej kolegyn ci nie som tehotna lebo citim v robote napriklad parky atake :D poboliev ma brusko a za chvilku nic a test je najlepsie robit asi rano ale to je skoro si myslim

katren
30. okt 2012

@viecko09071 ked neveris testom, ostava ti jedine gynekolog.....my tu cez obrazovku tazko poradime

viecko09071
30. okt 2012

@simca06022011 sak hovorim ze som si ho robila vysiel negativny ale ja som prechladla uz ked mi meskali a ja som teplotu nemala 5 rokov a ked ano iba dva dni a teraz to mam od minuleho stvrtka takto stale pichanie bolst hlavy prsia ma bolia pobolievanie bruska ako keby som mala dostat

viecko09071
30. okt 2012

@katren sak jasn elen ja mam taku gynekologycku ze len peniaze taha z ludi stale ti eist elieky cipky sona a vsetko stale dookola a ona nema svoje sono a posiela ma do nemocnice ale tam ist nechcem lebo tam robi moj oco

cawes
30. okt 2012

Moja znama si urobila 8 testou uz bola v 6 tyzdni a vsetky vysli nrgativne az isla k dr. Byt tebou idem k dr. Ten ti zoberie krv a povie. Mna boleli na zaciatku strasne ale strasne prsia viac ako pri mrche a spala som ako medved

viecko09071
30. okt 2012

@simca06022011 a aj ked som bola prechladnuta takto mi az nemeskavali

viecko09071
30. okt 2012

@cawes mna zacali boliest dne sa chcem pockat est etyzdenked ma prsi azacali boliet ci nedostanem lebo an teplotu mi ani paralen nezabera a citim ze mam teplotu ale som studena