Negatívne testy a možnosť tehotenstva: Skúsenosti?
Dobrý deň žienky, viem že už budem trapná lebo som tu písala už 2krat a už fakt som to neriešila ale minule som tu narazila na takú tému, ktorá mi nedá pokoj. Takže s partnerom sme mali styk potom som dostala ms, ale slabú ( slabá môže byť keď je žena tehotná chápeme) trvala 5 dní. Teraz to už bude vyše mesiaca od styku a mám negatívne testy, posledný som si robila v utorok. Partner sa mi smeje, že mi ich už začne počítať. No a v téme na ktorú som minule narazila pani písala že bola neviem ako dlho tehotná a mala furt negatívne testy, aj iné. Takže sa vás chcem spýtať, či by som ešte fakt mohla byť viem, že nemáte veštiace gule, ale tak normálne skúsenosti zo života. Poprosím fakt slušne.
To si za ten cas nebola u doktorky bud na sono alebo krv ? Vsak ked chces mat istotu chod.
Ja patrim k tym ktore mali testy negativne 2 tyzdne od meskania ms a tehotne boli . No mala som aj vela priznakov
Ale u Teba to uz je ozaj dlhy cas mesiac od nechraneneho sexu
@anonym_autor čo je “neviem ako dlho”? Najčastejšie majú ženy posunuté ovulácie, netušia to a potom iné ženy v diskusiach mätú, že im pozitívny test vyšiel až po 2 týždňoch meškania, ale to je tak neskutočne nepravdepodobné. Proste oneskorená ovulácia, oneskorené uhniezdenie, oneskorený pozitívny test. Brutálna rarita, že je žena v neviem kolkom tt a viaceré testy sú negativne.
MS pocas tehu je zvycajne slabsia ale zaroven aj kratsia 3-4dni zvykne byt. 5dni je u mna standard ako dlho ju mam. Ale vyse mesiaca po styku opakovane mat negativne testy rapidne znizuju sancu na tehotenstvo navyse ak nemas ziadne ine priznaky. Slabsia MS sa nerata ako bezny tehu priznak. Ja som teraz priblizne mesiac a pol po styku, tehotna a vidim aj fyzicke zmieny na tele najma vacsie prsia, brusko o par tyzdnov uz to asi ani nezakryjem. 🙈
asi nechápem, dostala si menštruaciu máš negativne testy a prečo by si mala byť tehotna?
Ja si myslím,že budeš tehotná,žena to proste cíti a keď máš pochybnosti ...
@anonym_14ef0c ja si nahováram každý mesiac, že som tehotná a nie som. A to som mala dokonca aj slabo pozitívne testy a meškajúcu menštruáciu. Ale hcg nulové. Niekedy aj ženská intuícia zlyhá.
@anonym_14ef0c ja si nahováram každý mesiac, že som tehotná a nie som. A to som mala dokonca aj slabo pozitívne testy a meškajúcu menštruáciu. Ale hcg nulové. Niekedy aj ženská intuícia zlyhá.
@anonym_05b8e4 ja si robím prdel🤦
@anonym_14ef0c ja ked som nebola tehotna som sa citila ze som, pri tehu kedy som naozaj ostala som si naschval robila test este 4dni po MS lebo urcite nie som a meska mi kvoli stresu, aj test som si robila s tym, ze urcite bude negativny a zbytocne som ho kupovala. Takze nie stale to zena citi
@anonym_05b8e4 ja si robím prdel🤦
@anonym_14ef0c chvalabohu. Tu už človek fakt pri niektorých ženách nevie čo je irónia a čo myslia vážne
@anonym_14ef0c chvalabohu. Tu už človek fakt pri niektorých ženách nevie čo je irónia a čo myslia vážne
@anonym_05b8e4 ospravedlňujem sa,ale nedalo mi
@anonym_05b8e4 ja som mala biochemicke tehotenstvo, pre mna prekvapenie vôbec som o takom niečom nepočula. Odvtedy som mala už 2x menštruáciu a každý mesiac mam pozit testy. Viditelna čiarka, viacere znacky (jeden den čiarka je, druhy den nie a takto dookola )) Kamosky sa mi smeju, že ma vystavia ako ukaz 😀
@anonym_05b8e4 ja som mala biochemicke tehotenstvo, pre mna prekvapenie vôbec som o takom niečom nepočula. Odvtedy som mala už 2x menštruáciu a každý mesiac mam pozit testy. Viditelna čiarka, viacere znacky (jeden den čiarka je, druhy den nie a takto dookola )) Kamosky sa mi smeju, že ma vystavia ako ukaz 😀
@anonym_ce0247 a ktoré značky mávaš takto pozitívne?
Je tehotna. Budu to dvojicky.
@anonym_autor pocuj, ak chces byt tehotna, tak sexujte aj viackrat ako raz za mesiac. Co to riesis stale dokola, tehotna nie si. Hned po tej slabej MS ste sa mali snazit predsa.
@anonym_14ef0c vieš koľko krát som mala pochybnosti, príznaky a intuíciu, že som tehotná? Tak milión krát a vieš koľko krát som tehotná bola? 0 takže pekný blud 🤣
@anonym_14ef0c vieš koľko krát som mala pochybnosti, príznaky a intuíciu, že som tehotná? Tak milión krát a vieš koľko krát som tehotná bola? 0 takže pekný blud 🤣
@danielad9 A este aj po MS veri, ze je tehotna. Uplne normalne to asi nie je😬
@anonym_4bff26 Tak stať sa môže ale aká je šanca? A ešte že práve ona je po menštruácii tehotná. Asi skôr vyhrá v lotérii ako že je tehotná s menštruáciu a negatívnymi testami
@danielad9 nasla som jedinu temu o tomto na ceskom emimine, ale to tiez bola taka normalnejsia varianta, ze mala slaby test, takeho ducha pred MS, MS dosla a tak si povedala, ze nic z toho a po MS sa zacala citit divne, spravila test, lebo...medved...a ciarky vyklali oci a uz len silnenli. Takze tato evidentne bola tehotna aj podla testov teda a napriek menstruacii. Ale toto je tu uz iny vrchol.
Kolkokrat som sa "zlakla", ze som v tom, len som spinila zo 5 dni, tak si aj myslis, ze mozne to je. Ale spravis test, jeden, dva, ok, a proste su negativne, tak neriesis. A ona tu bude riesit, ze je tehotna zo sexu pred vyse mesiacom a pol...🤪. Ale mne sa mari, ze tu bola taka psychiatricka pacientka uz tiez, co toto dokola tiez riesila niekolko mesiacov, ci to zas nebude ta ista alebo podobna. Ten som uz napisala, ze po tolkych mesiacoch by uz mala kopance v bruchu 🫣. A stale si sla svoje.
V pripade tehotenstva nie je mozne aby si mala menstruaciu, to si len zeny zamienaju s niecim inym. Prekrveny krcok, krvacanie po styku, spinenie, pripadne hematom a podobne, s ktorym nejdu k dr a on sa vyplavi a ked uz idu na sono tak tam proste nie je a vykrvacal zhodou okolnosti plus minus v case ocakavanej menstruacie. Tie hematomy mozu byt aj opakovane v tehotenstve ale to este neznamena, ze zena ma menstruaciu pocas tehotenstva.

A da sa slusne? Vyckaj pripadne na dalsiu ms ak ani test nejukazuje co i len mini naznak ciarky tak... chod k dr. On ti to vysvetli najlepsie 😉