icon

Negatívny krvný test a možné tehotenstvo

slavkaerik
2. jún 2014

Prosim vas zaujimalo by ma ci sa vam to uz stalo alebo ste poculi uz o niecom takom ze krvny test vysiel negativny a nakoniec zena bola predsa tehu? Dakujem 🙂

suge
3. jún 2014

Myslím si, že niečo také by bolo možné len vtedy, ak by v laboratóriu vymenili vzorky a testovali nejakú inú krv. Ak je žena tehotná, test z krvi je ten najspoľahlivejší "detektor" tehotnosti aký je v dnešnej dobe k dispozícii. Žiadny domáci test moču ani ultrazvuk nezistí tehotnosť v takých skorých štádiách ako test stanovujúci hladinu tehotenského hormónu (bHCG) v krvi. Takže tak 😉 .

hviezdicka111
3. jún 2014

ono zalezi od toho, do akej hodnoty povazuje konkretny labak HCG za negativne.....cize dolezite je, aku hodnotu si presne mala....niektore labaky povazuju hcg napr. do 30za negativne....a tehu byt teoreticky mozes, ale myslim, ze toto je tiez velmi malo pravdepodobna moznost....

slavkaerik
autor
3. jún 2014

Ide o to ze krv sa brala 14den od ovu.. Popritom som dostala teraz ms vo forme vlaskou stopy krvi a kusok ruzovy vytok cca ani jeden den... Uz 2tyzden sa mi bazalna teplota drzi na 37stupnou.. A to ze mi stmavli bradavky a citim ze som nesvoja ani nevravim... Fakt tu nechcem vyzerat ako ze patrim do cvokhausu ale toto ma znepokojuje .. O tyzden mam kontrolu u gynky ci sa ms dostavila alebo nie... Nepochybovala by som no uz sa stalo ze moja sestricka mi oznamila telefonicky ze mam zle vysledky.. Prisla som a dr mi ze som v poriadku a ze tam su len neviem ake bakterie co neskodia.. Takze preto sa pytam ci sa nemoze stat ze zena a este nizku hladinu hormonu v skorom stadiu :-/

suge
3. jún 2014

Oficiálne sa za negatívne (laboratórne) bHCG považuje hodnota menej ako 50. Ale tu nejde o to, čo má v predpisoch laboratórium. Žiadny gynekológ bHCG napríklad 35 nebude interpretovať ako: žiadne tehotenstvo, nikdy nebolo, nijaké nebude. Určite povie skôr niečo ako: začínajúca tehotnosť? stav po spontánnom potrate? alebo tak.

simonkazga
3. jún 2014

áno, je tu minimálne jedna taká mamička, ale ani keď ma zabiješ mi nenapadne ako sa volá. Spravili sono aj krv a vraj výsledky negatívne, nikde nič. O týždeň mrcha furt neprichádzala tak ďalšia kontrola a tam krásny vak aj s drobcom, ale ona mala pozitívne tehu testy. Ocikaj test a keď máš // tak si jasná 😎

maja031
3. jún 2014

mne sa to stalo, dr. mi vysvetlila ze prave vtedy ked ma testovali tak sa to akurat spajalo. par dni potom ako mi oznamila negativny test z krvi mi vysla uplne slabucka druha ciarka na tehu teste 🙂

slavkaerik
autor
3. jún 2014

@maja031 nepametas si uz v ktorom tt si bola?

suge
3. jún 2014

@simonkazga No toto 🙂 , ty ako odborník pre to máš nejaké vysvetlenie? Zaujímal by ma tvoj názor.

slavkaerik
autor
3. jún 2014

@simonkazga neda mi to pokoj aj preto ze ked ma pred tyzdnom pozerala robila ultrazvuk taj povedala ze tehu nemoze vylucit lebo ze mam vysoko sliznicu samozrejme bolo skoro este podotkla aby nieco videla

maja031
3. jún 2014

@slavkaerik no ved to bolo kratko po ovulacii. ja som mala na utz sliznicu vysoko uz ked mi vysli pozitivne tehu testy, potom mi robila test z krvi druhy krat a ten uz bol pozitivny.

cuculik1
3. jún 2014

@slavkaerik mne sa to stalo. Mala som však xxx pozitívnych trhu testov a krv negatívna. Potom mi vysvetlili, že aj v labaku sa môže stať chyba, čo bol moj prípad...🙂

slavkaerik
autor
3. jún 2014

Zeny akurat som bola v lekarni kupila test a mam ducha 😀

majka_3
3. jún 2014

@slavkaerik hod foto 😉 drzim palce 🙂

timeatimka
3. jún 2014

vidite tam nieco? ci to len ja 😕

niky21
3. jún 2014

@timeatimka jasné 🙂 je tam 🙂 kolky si DPO? 🙂

timeatimka
3. jún 2014

@niky21 no ja som fuuu 26dpo ,,, predtým test negativny a krvný test taktiež,,,,no ms mi meska do teraz tak mi nedalo a urobila som si este raz a ukazalo sa toto,,, tak neviem ci naozaj existuju taketo pripady,,, urobim este z ranneho mocu aby som si bola ista ale som sa az rozplakala neveriacky ci si niekto zo mna striela :D

niky21
4. jún 2014

O
@timeatimka. Tak to je divné 26 dpo by mali byť koľajnice. Skúšala si už ranný?

majka_3
4. jún 2014

@timeatimka veru nieco tam je ale na 26dpo je to velmi..velmi slabee....ako vyzera ranny test??? stmavlo to?? ak to bude tmavnut je to super...

timeatimka
4. jún 2014

jasne ranný moč negativný ☹ ako tu nadej co mi dal tento falošný test,,,nestál za to sklamanie celý deň som bola v depke z toho,,,

noni99
8. jún 2014

Ahojte.mne tiez vychadzali slaby duchovia,bola som u dr na sone nevylucil tehotnost nasadil utrogestan ms mi meska 1 den .dnes som robila test bol negativny.co to moze znamenat?

patka182
22. nov 2016

@maja031 ahoj prosim ta ja mam teraz sliznicu 7mm čo to znamena lekar nevyysvetlil a test negativny mam ešte počkat či už ani nemusim?