Negatívny test po KET. Je ešte šanca?
Babulky dnes 8 dpt ak rátam aj deň kedy sa robil ket, 5 dňová blastocysta...na teste ani len duch...je ešte sanca? Naše už posledné 😥
Áno, žiaľ môže, otázne ale je, aký si mala výsledo hcg z krvi?? Ja som tiež bola na KEt na testoch koľajnice, (testovacie ciarky silnejsie než kontrolné) na clear blue 2-3 a začala som spinit- nasledovalo MA. Proste sa nedostatocne zavrbilo do sliznice, alebo bolo genet. Poškodené😢 stalo sa mi to 2x po sebe...
Ja mám ale také šťastie na tie testy teraz, tri alebo štyri boli zle,neukázali vôbec nič,z toho jeden digi, ďalšie tri obyčajne boli také zvláštne rozmazané už od začiatku asi tiež chybné.pri prvom som netestovala vôbec a bolo dobre,vyšlo to a ja som nezažila takéto stresy z toho celého
@mey8 och to mi je ľúto... No ja z toho mám veľmi zlý pocit, HCG som mala na 10den okolo 70 takže ozaj málo.uvidime či sa mi zajtra podarí vybaviť tu krv nech aspoň viem na čom som
@mey8 ja zatiaľ doteraz ani náznak spinenia,dnes by som mala dostať ms ale teda aj tak beriem progesterón a ten to celé brzdí keby aj
Musíš sa od toho odbremenit, nesledovať, nebrat to tak tragicky... Ja viem, lahko sa mi to píše, ale aj ja som si tým prešla, a bolelo to neskutočne, viem ako sa cítiš, ale takto tej bolesti pomáhaš silnieť... A bude to bolieť ešte viac ak sa aspon trocha nehodíš do pohody... Nádych výdych, ak som správne pochopila tak už 1 bábo máš, modli sa zaň dakuj, a uzivaj si kazdu chvíľu... Mne po 10 rokoch trapenia pomohlo to, ze som vypla... (a to som uz mala ťažké depresie... A este par nepeknych veci(len o tom nechcem písať) a pozri.. Zivot ide dalej. Netreba ostat stat na mieste ako prikovany len kvoli testom...
@mey8 toto bol naš posledny mrazacik a na ďalšie ivf už muža nedostanem.......😞
Tak to ma mrzi, ale ber to pozitívne, my sme sa snažili 10 rokov. (pred 6r. MA v 8tt) potom 2 biochem., 4x IUI (bez pozitiv. Testu) 2x KET (oba //-oba MA) a po poslednom tiez kyret s odporúčaním začat sa snažit az po 3 mesiacoch... A my sme sa nestihli diviť, že ani 3 mesiace nepresli a ja spontalne tehu🙏🙏🙏♥️ zázraky sa nejú, len nesmieš prestat verit. ( a to nam dr. (niekolky) nedavali ziadnu sancu na spontalne tehotenstvo..)
@mey8 ďakujem za podporu 🙏🙏nám sa za 12 rokov spontánne nepodarilo.a to boli časy kedy som to ozaj dlho neriešila čiže žiaden tlak na psychiku a nič aj tak. Ale áno,treba veriť v zázraky 🙏🙏
Oj ,drzim.prsty silnooooo

@andrea_r016 áno zajtra zbehnem k obvodnej len netuším či bude ochotná,ešte nikdy som u nej nebola🤷a u nás v meste čo som teraz na nete pozerala v labaku ani nerobia hodnotu HCG ale posielajú do iného mesta,tak netuším kolko by trvalo kým by som sa dozvedela výsledok.ci ešte v ten deň alebo na druhý.