icon

Neisté tehotenstvo po rozchode

4. jan 2026

Ahojte, dlho som rozmýšľala, či sem vôbec napíšem, ale som psychicky úplne vyčerpaná a potrebujem názor žien, ktoré možno zažili niečo podobné.
Po dlhoročnom vzťahu som sa s partnerom rozišla. Už to medzi nami dlhodobo nefungovalo, žili sme vedľa seba. Po rozchode som sa začala stretávať s iným mužom. Bolo to krátko, ale prišlo aj k sexu 15. novembra. Nedával si pozor, hneď na druhý deň som si vzala tabletku po.
Na ďalší deň ma však bývalý partner začal kontaktovať, plakal, prosil, že chce rodinu zachrániť, že si uvedomil chyby. Nevedela som to len tak odmietnuť, išli sme si sadnúť, porozprávať sa… a priznávam, podľahla som emóciám a mala som s ním sex tiež. Nebolo to plánované, bola to slabosť a chaos v hlave.
novembra som bola u gynekologičky na bežnej kontrole, povedala, že sa blíži menštruácia. Okolo 21.–22. novembra som mala krvácanie, ktoré vyzeralo ako menzes, ale teraz neviem, či to bola naozaj menštruácia alebo len krvácanie po tabletke.
Neskôr som sa s bývalým definitívne rozišla, uvedomila som si, že to nemá zmysel. Pokračovala som v stretávaní s novým mužom a 15. decembra sme mali opäť nechránený sex. Teraz 3. januára som si robila tehotenský test a vyšiel pozitívny 3+.
Som úplne zúfalá, neviem, z ktorého obdobia to môže byť, bojím sa, neviem čo robiť a úprimne uvažujem aj nad potratom. Viem, že som spravila chyby, neospravedlňujem sa, len prosím o normálne reakcie a skúsenosti, nie odsudzovanie. Som mama, mám zodpovednosť a momentálne sa cítim úplne stratená.
Ďakujem každej, ktorá sa ozve normálne a s pochopením.

domka222
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_54f37d mam to v plane ...aj ked druhé bábätko som chcela ale nie takto

@anonym_autor asi to bude najlepšie. Akože jeden krát si dáš tabletku po a potom druhy krát ideš bez s ex a ďalší krát zase s druhým bez. Mne toto hlava neberie.

tom_i
4. jan 2026

@anonym_autor ťažká situácia ktorú nik z nás nerozlúskne. Akokoľvek sa rozhodneš ja ťa súdiť nebudem. S každým rozhodnutím musíš žiť ty. Len neodkladaj návštevu gynekológie. Drž sa. Proste niekedy sa rozum zatemni.

autor
4. jan 2026
@tom_i

@anonym_autor ťažká situácia ktorú nik z nás nerozlúskne. Akokoľvek sa rozhodneš ja ťa súdiť nebudem. S každým rozhodnutím musíš žiť ty. Len neodkladaj návštevu gynekológie. Drž sa. Proste niekedy sa rozum zatemni.

@tom_i bohuzial😭zajtra tam idem

anonym_89f80e
4. jan 2026

@anonym_autor máš dieta tak určite vieš ze gynekolog vie veľkosť dieťaťa zistiť a teda aj tak koľko si tehotná. Nerob unáhlené rozhodnutia to malé v tebe za to nemôže. A áno keď robíš somariny aspoň sa chran

anonym_ab0ff9
4. jan 2026

gynekolog ti povie viac, kamoska spala tak s dvomi v jednom obdobi ako ty, ostala tehotna, priznala sa priatelovi isli na testy a dieta nebolo jeho, bola na interupcii

elz1920
4. jan 2026

Milá autorka, držím ti palce, aby si urobila najlepšie rozhodnutie, aké v tejto životnej etape s tebe dostupnými vieš urobiť.

Ľudia robia blbosti, kto tvrdí, že nie, buď klame, buď je neschopný empatie alebo je riadny suchár.

Je úplne normálne a pochopiteľné, že si túžila po objatí. Ľudia v pominutí zmyslov toho navyvádzajú ... No tak sa stalo, život ide ďalej, aj keď trochu komplikovanejšie.

Nie sme v stredoveku, aby sme ti prikladali polienka do ohňa, k upaľovaniu čarodejníc na hranici sa už dúfam nikdy nevrátime.
Neverím, že sú všetci tak skvelo dokonalí, že nikdy neurobili nejakú chybu. Chyby sú na to, aby sme sa z nich poučili a viac ich neopakovali.
Neobviňuj sa, máš dieťa, ktoré ťa potrebuje. Čím viac sa v tom budeš rýpať, tým neskôr sa s tým zmieriš.

Vykroč pravou nohou, prajem ti všetko dobré.

domkakvet
4. jan 2026

@anonym_autor teraz zober zodpovednost za to, ze nevies drzat nohy po kope, preco tym maju trpiet ostatni.

anonym_5efef2
4. jan 2026

@anonym_autor no pozri. Nič hrozné sa nedeje, môže sa to stať hocikomu. Ja na tvojom mieste by som išla na potrat. A budeš mat pokoj. Amen.

anonym_b4e947
4. jan 2026

@anonym_autor ak ti nieje vymyslené, pretože neviem aká hlúpa musí byť žena aby toto urobila, tak ti len držím palce aby si sa rozhodla správne,

anonym_c2d8a2
4. jan 2026

@anonym_autor zodpovedná,ale roztiahneš nohy okamžite a ešte bez ochrany........

anonym_282269
4. jan 2026

Vyspí sa pre istotu s 2-3 mužmi a možno k tehu schytáš a nejakú pohlavnú nemoc.
Gratulujem

anonym_03f8f8
4. jan 2026

Ty musis byt riadna sexbomba, ked popri 9 r. dietatu stihas sexovat s dvoma sucasne🫣 ten co byva 100km od teba tak ako ste planovali randit a fungovat?

anonym_4032d0
4. jan 2026

Šanca že je to s bývalým je malá, ak sa to 9 rokov nepodarilo. Ale vždy je. Tabletka po mohla zabrať ale nemusela. Urobila si riadnu blbosť, ale čo uz. Si tehotná krátko, prosto potrat by bol žiaľ najlepšie riešenie, lebo s bývalým byť nechceš a s novým, to fakt človek nemôže tušiť čo sa z toho vzťahu vykľuje, najmä ak hovoríš, že sa za ním nechceš presťahovať. V zásade akákoľvek odpoveď na to, koho to dieťa je asi nemení nič na Tom, že v tvojej situácii je pre tvoju dušu a aktuálnu situáciu dobre si dieťa nechat. A to píšem ako žena, ktorá sa veľmi trápi aby vôbec dieťa počala a prešla si potratom a žiadne dieťa nemá. Ale moralizovať nebudem, jedine nechápem ten sex bez ochrany, veď sme dospelé, mala by si vedieť, čo to obnáša... Držím palce, zvládneš to.

autor
5. jan 2026
@anonym_ab0ff9

gynekolog ti povie viac, kamoska spala tak s dvomi v jednom obdobi ako ty, ostala tehotna, priznala sa priatelovi isli na testy a dieta nebolo jeho, bola na interupcii

@anonym_ab0ff9 a ako s tym zije?

autor
5. jan 2026
@anonym_ab0ff9

@anonym_ab0ff9 ake testy?kde sa dajú spraviť?

autor
5. jan 2026
@anonym_03f8f8

Ty musis byt riadna sexbomba, ked popri 9 r. dietatu stihas sexovat s dvoma sucasne🫣 ten co byva 100km od teba tak ako ste planovali randit a fungovat?

@anonym_03f8f8 nebolo sucaxne ...ja som s partnerom syna roky poriadne nežila nestaral sa o nas ..nezaplatil poriadne bývanie tak som ho vyhodila a za ala sa stretávať s iným.. potom prišiel a vyplakaval a ja hlúpa odpustila

autor
5. jan 2026
@really8

@anonym_autor si mama a pri ziadnom sexe s hocikym si nedavas pozor?

@really8 11rokov som spala s otcom svojho dieťaťa.. ale roky posledne som sa trápila prinom..ledva bol sex,nepomahal,nestaral sa ..takze ano poslala som ho prec a začala sa stretávať s iným.. urobila som chybu ano viem

anonym_ab0ff9
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ab0ff9 ake testy?kde sa dajú spraviť?

@anonym_autor neviem kde, ale jej urobili geneticke testy

anonym_ddba59
5. jan 2026

Autorka ako si dopadla u lekára?

anonym_5efef2
5. jan 2026
@anonym_ab0ff9

@anonym_ab0ff9 aké testy, co to taras? Testy na začiatku tehotenstva?

autor
5. jan 2026
@anonym_5efef2

@anonym_5efef2 dajú sa urobiť este ked je bábätko v brušku ale su veľmi drahé

autor
5. jan 2026
@anonym_ddba59

Autorka ako si dopadla u lekára?

@anonym_ddba59 o 15 mam prist

anonym_ab0ff9
5. jan 2026
@anonym_5efef2

@anonym_5efef2 ty taras si nieco o tom nastuduj, fetalna DNA, z krvi matky plus napr. sliny otca, stoji to okolo 1000 eur a je to mozne, dostuduj aby si sa neatrapnovala na forach

anonym_5efef2
5. jan 2026
@anonym_ab0ff9

@anonym_5efef2 ty taras si nieco o tom nastuduj, fetalna DNA, z krvi matky plus napr. sliny otca, stoji to okolo 1000 eur a je to mozne, dostuduj aby si sa neatrapnovala na forach

@anonym_ab0ff9 predstav si ze o tom viem. Lenže mi povedz, koľko ľudí toto ide reálne aj podstúpiť? Nikto.

krasneleto
5. jan 2026

@anonym_autor no takto, podla toho ako poznam konik, naklad dostanes aj od inychy, tak tuto cast vynecham.. do buducna odporucam s novym neznamym muzom nemat nechraneny sex... otazka je, ci hraje rolu to, koho dieta je... ak ano, lekar podla sexu plus minus by sa vedel k tomu vyjadrit... ALE .. s byvalym ho nechces a tento novy bude takisto coskoro byvaly... nerada to hovorim, ale potrat je podla mna idealne riesenie v tvojej situacii, ak teda nechces obratit celu rodinu hore nohami vratena syna...

tinka_1807
5. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_ddba59 o 15 mam prist

@anonym_autor ahoj, ako si nakoniec dopadla?

anonym_0a2c81
5. jan 2026

@anonym_autor Ahoj. AKo si dopadla? Ja si myslím, že dieťa bude toho nového. Ja by som išla na interrupciu. Alebo by som bola slobodná mamina. určite by som sa nesťahovala 100km za niekým v podstate cudzím. Tiež mám 9 ročného syna a neviem si predstaviť, že by som mu to spravila. Bude mať čo robiť aby spracoval to, že si sa rozišla s jeho otcom a že spolu nebývate, nie ešte to, že o týždeň ho odsťahuješ k novému "ocinkovi". Chápeš ako to myslím.... Potrat bude asi najrozumnejšie, alebo keď si trúfaš byť na dieťa sama, tak to by bolo úplne NAJ...

autor
6. jan 2026
@anonym_0a2c81

@anonym_autor Ahoj. AKo si dopadla? Ja si myslím, že dieťa bude toho nového. Ja by som išla na interrupciu. Alebo by som bola slobodná mamina. určite by som sa nesťahovala 100km za niekým v podstate cudzím. Tiež mám 9 ročného syna a neviem si predstaviť, že by som mu to spravila. Bude mať čo robiť aby spracoval to, že si sa rozišla s jeho otcom a že spolu nebývate, nie ešte to, že o týždeň ho odsťahuješ k novému "ocinkovi". Chápeš ako to myslím.... Potrat bude asi najrozumnejšie, alebo keď si trúfaš byť na dieťa sama, tak to by bolo úplne NAJ...

@anonym_0a2c81 ide o to ze ja chcem otca svojho syna ...mali sme zle obdobie..porobil vela zlého ale cítim ze s nim chcem byt..chce sa snazit...takze idem na potrat..na jednej strane ma.to mrzí lebo druhé som chcela ale nie takto...ten novy uz cuva to vidim...najhoršie pre mna bude ze otec syna sa to nikdy nesmie dozvedieť..a ja s tym musim zit... :( ja viem ze som urobila chybu ale úprimne od partnera roky žiadna podpora ..peniaze mi nedával poriadne..stále sama so synom..sex malo..podľahla som..teraz som v nemocnici ..na sone nevedie ..nevideli..ze ci mimomaternicove ale ze na 60% normalne...tak cakam..hlavne ano syn by bol hotový..ja by som k tomu chlapovi neodišla

autor
6. jan 2026
@anonym_0a2c81

@anonym_0a2c81 lenze ja chxem otca syna preto nemôžem si to nechať proste

autor
6. jan 2026
@krasneleto

@anonym_autor no takto, podla toho ako poznam konik, naklad dostanes aj od inychy, tak tuto cast vynecham.. do buducna odporucam s novym neznamym muzom nemat nechraneny sex... otazka je, ci hraje rolu to, koho dieta je... ak ano, lekar podla sexu plus minus by sa vedel k tomu vyjadrit... ALE .. s byvalym ho nechces a tento novy bude takisto coskoro byvaly... nerada to hovorim, ale potrat je podla mna idealne riesenie v tvojej situacii, ak teda nechces obratit celu rodinu hore nohami vratena syna...

@krasneleto tento nový bol muz s ktorým som sa stretávala pretože s ex som mala problémy.. minimum doma,nevenoval sa nam,peniaze nedaval ...mal nejake finančné problémy o ktorých som nevedela...malo intimity...a tak som podľahla inému..ano bohuzial...otec syna sa chce snazit a ja ho stále lubim...len najhoršie ze musim s tym zit ..toto sa nikdy nesmie dozvedieť.. ja ked som mala sex s novým ex bol u rodičov...nebol s nami..2mesiace sme boli od seba