icon

Nie je to ešte skoro ísť k lekárovi? Je to vôbec tehotenstvo podľa vás?

danielkadandy
23. feb 2020

Na 29.den cyklu prisla sice ocakavana MS ale trvala len asi pol dna ...potom uz len cista vlozka a pri utierani take spinenie. Teraz mam 34.den cyklu a MS nikde...s MS som.nemavala take problemy ..test mi ale ukazuje dve ciarky uz par dni, dokonca aj ovu test mam uz asi 5 dni pozitivny co je cudne.Na nom mam stale vyraznu druhu ciarku...ale nemam nijake priznaky asi...akurat citlive prsia a sem tam bolest brucha a krizov ako pred kramami...testujem sa uz asi 6 dni ...raz sa mi zda silnejsia a raz slabsia ciarka na tehotenskom teste..som asi netrpezliva ze tolko testujem no....ale ide o to ze kedy ist k zenskemu? Zda sa mi to asi skoro ale chcem byt opatrna kedze minule leto som potratila asi v 8.tyzdni a bola na kyret...snazili sme sa dva roky...a od leta sa nedarilo az teraz toto.....ja by som najradsej nabehla k nemu uz zajtra no neviem ci to nieje skoro...bola som medzi tym na hematologii aj s manzelom na repro imunologii ale vysledky budu najskor az o dva tri tyzdne...co by ste robili vy? Vdaka

ledgerka
23. feb 2020

Ved jeden test a dost. Naco tak vela???? Sama sa stresujes. Zavolaj ku doktorke, da ti termin najlepsie az na nejaky 7-8 tyzden kde uz by malo byt vidno nieco.

danielkadandy
autor
23. feb 2020

@ledgerka hej viem ze by som nemala tolko som si toho vedoma...ale to je asi tym ze sa dlho nedarilo no..ale mas pravdu..
No ide o to hlavne ze mam stresovu pracu a nechcem nic podcenit. Ak este tyzden to necham tak a budem sa v robote stresovat ...lebo vies mam 33 a este nemam deti...to sa uz berie ako rizikove...inak by som tu navstevu asi odlozila este....no naposledy po potrate som si povedala ze ked sa podari hned idem na marodku aj v robote mi to tak povedali

topasitta
23. feb 2020

@danielkadandy chapem, preco viac testov, chces vediet ci tmavnu. Chod zajtra na krv, o dva dni zasa ci dobre stupa hcg. V pripade spinenia ti dr moze predpisat progesteron. A vysledky hcg napis aj na reproimuno, pravdepodobne ta zasa zavolaju na odbery. Drzim palce, nech to dobre dopadne 😘 radsej nic nezanedbaj

andy57
23. feb 2020

ja som tiez tak skoro isla ku gyn. vzali mi krv a potvrdili tehu, na ultrazvuk som isla neskor ked uz bolo daco vidno, tiez som stresovala lebo rok predtym som mala tehu bez plodu... takze som nic nechcela zanedbat.

sapetka
23. feb 2020

@danielkadandy chod aspon ti vezme krv a da nejake lieky na udrzanie plodu

lentilkaxxx
23. feb 2020

@danielkadandy
Jasné, PN to istí. U mňa podobný stav. 36 rokov, 3,5roka snaženia a nič. 11 rokov v robote nervy, stres, panika, aby sa zabezpečil chod prevádzky. Po 2 čiarkách manžel vyhlásil, že žiadna robota a "v záujme zdravia nášho dieťaťa sa mám hrať doma na piesočku" 😂😂😂😂😂😂 Taký kľud som ešte nezažila, keď opomeniem skoro celodenné nevoľnosti. Veľa šťastia Ti prajem 🍀

lenka2710
23. feb 2020

@danielkadandy ja som tiež išla hneď keď som objavila dve čiarky, tiež som spinila, u dr na prehliadke som dokonca začala krvácať, tak ma hneď poslala aj na sono, že či to nieje mimomaternicove! Dala mi kyselinu listovú a ze mam prísť o 2-3 týždne, že ak sa udrží, už bude bit aj srdiečko!
No doma čistá psychiatria, pokazde keď som šla na wc som sa modlila, až si nenájdem krv na nohavičkách alebo tak, nič som skoro nerobila!
Takže určite chod, budeš si istá a možno kľudnejšia 😉

danielkadandy
autor
23. feb 2020

Dakujem potrebovala som len pocut ze to nieje blbost ist tak skoro...
Robotu mam hroznu...viete vyroba( rychlo rychlo 8hodin nonstop v napatom rezime ponahlania sa bez oddychu aby sme dali dennu normu lebo na nas vrieskaju akoby slo o zivot)
No na druhej strane chvala Bohu ze mam pracu...treba totiz platit hypoteku..
No dalsa dilema viete aby som sivto tam nepokazila tym ze vymeskam.
Lebo posledny mesiac a pol som mala dva dni dovolenky, potom raz som sla k lekarovi tak som pytala dovolenku aby som neprisla o dochadzkovy priplatok a potom dovolenka na pohreb...proste uz mali zo mna nervy...no a teraz ked znova nepridem :/
Chapete tak blba doba ze sa bojite prist o pracu na ukor zdravia?

zuzikak
23. feb 2020

ak si si neni ista, co robit k lekarovi sa objednaj a uvidis, co ti povie. Bud ti tehotenstvo potvrdi alebo ta posle domov a povie, ze mas prist neskor 🙂 Ak nemas nejake ine problemy, prosim ta nestresuj sa. Ak budes mat byt tehotna, tak budes. Ak mas narocnu pracu a mas obavy, ostan do navstevy lekara PN. Tych par dni doma sa nikto nezblazni. Ak budes mat ist na matersku, budes musiet bud zmenit pracu alebo tak, ci tak ostat doma a s peniazmi pojdete dole....Ano doba je blba ale ak si mala 2 dni dovolenku a pohreb, to je uplne normalna situacia, ved si nevymeskala cely mesiac (na to cele nas predsa pravo) a pre par dni ta prepustit nemozu...

majamat
23. feb 2020

podla roho co pises, mohla by si byt uz v 5tt, pomalky prechadzas aj do 6tt a to pripadne aj moze byt nieco vidiet. po uhniezdeni, co je tak 10dni po ovu, sa babo vyvyija uz v maternici a teda uz aj na konci 4t moze byt nieco vidieteste nie ej tak iste. teraz ak by aj nie, tak je tu moznost, ze ovulka bola neskor,a le to moc nepredpokladam, ked uz mas niekolko dni pozitivne testy.
ja som bola 1x v 6tt koli tomu, ze som si potrebovala dat vytrhnut zub anevedela som, ci si mozem dat pcihnut inj.

co sa tyka tehu testu, neviem ci si robila ovnake testy, ci si vzdy robila z ranneho mocu. toto moze ovplyvnit vysledok. a doknca aj ranny moc moze byt raz rozriedeny viac, inokedy menej zavisi to od toho, kolko toho vypijes pred spanim.

mischelin89
23. feb 2020

Ja dom bola pri prvom tehu tak v soku, ze som dr naklusala 2 dni potom ako neprisiel menzes. Uz bolo vidno. 6+0 uz aj akcia ♡.

danielkadandy
autor
24. feb 2020

Dnes mi teda lekar potvrdil skore tehotenstvo videl tam naznak gestacneho vacku a vzal krv na hcg...dala som sa vypisat na PNku..
A,predpisal mi duphaston dvakrat denne