icon

Nie je to slabá čiarka?

natalia_r
18. júl 2023

Baby nie je nejaka slaba na to ze meska 6 dni ms? Cakala som ze bude rovnako silna ako testovacia, alebo myslite ze je to takto ok, ma niektora skusenosti?

Nie je to slabá čiarka?
Strana
z2
mimuska328
18. júl 2023

@cookie29 vidím že sa s tebou hádať neoplatí aj keď pravdu nemáš.. to že ty si si nemusela kontrolovať testy či silneli buď šťastná pretože nie všetky to šťastie na to máme..

ankare
18. júl 2023

@natalia_r podľa mňa je to pekná čiarka. Držím palce!

cookie29
18. júl 2023

@natalia_r môžeš prosím Ta potvrdiť zdroj Tvojej informácie? Veľmi rada sa poučím len poprosím dôveryhodný zdroj. Ďakujem

cookie29
18. júl 2023

@mimuska328 och joj nevieš o com hovoríš moja…

sara288
18. júl 2023

@natalia_r máš pravdu v tom, že intenzita čiarky súvisí s množstvom HCG, ale @cookie29 má pravdu v tom, že treba zohľadniť podmienky… ak si napríklad spravíš test v deň meškajúcej menštruácie s tým, že použiješ typ testu A, je to ranný moč, predtým si skoro celý deň nič nepila takže je ten moč koncentrovaný, tak tá čiarka bude silnejšia ako napr o 2-3 dni neskôr, ak si spravíš test večer, s tým že moč bude veľmi zriedený lebo si pila veľa tekutín, použila si iný typ testu a pod… a nemusí to súvisieť so zlým vývojom tehotenstva. Reálne tá koncentrácia sa v tvojom tele zvyšuje, ale konkrétne v tej vzorke moču sa to neodrazí.. preto to nie je relevantný kvantitatívny výsledok, lebo ho môže ovplyvniť veľmi veľa faktorov.

natalia_r
autor
19. júl 2023

@cookie29 nastuduj si sama ak chces, mne sa nechce to hladat.

cookie29
19. júl 2023

@natalia_r no ja nastudovane mam, prave preto tvrdim, co som napisala, ale kedze mas iny nazor tak som pytala argumenty. Podla vsetkeho ziaden nemas...

natalia_r
autor
19. júl 2023

@cookie29 Tak to mas nastudovane zle. A nechce sa mi argumentovat to je vsetko. Pekny den

kristin3558
28. júl 2023

@natalia_r ahooj ako si dopadla ked sa smiem opytat?

Strana
z2