Nie je to slabá čiarka?
Baby nie je nejaka slaba na to ze meska 6 dni ms? Cakala som ze bude rovnako silna ako testovacia, alebo myslite ze je to takto ok, ma niektora skusenosti?

@mimuska328 och joj nevieš o com hovoríš moja…
@natalia_r máš pravdu v tom, že intenzita čiarky súvisí s množstvom HCG, ale @cookie29 má pravdu v tom, že treba zohľadniť podmienky… ak si napríklad spravíš test v deň meškajúcej menštruácie s tým, že použiješ typ testu A, je to ranný moč, predtým si skoro celý deň nič nepila takže je ten moč koncentrovaný, tak tá čiarka bude silnejšia ako napr o 2-3 dni neskôr, ak si spravíš test večer, s tým že moč bude veľmi zriedený lebo si pila veľa tekutín, použila si iný typ testu a pod… a nemusí to súvisieť so zlým vývojom tehotenstva. Reálne tá koncentrácia sa v tvojom tele zvyšuje, ale konkrétne v tej vzorke moču sa to neodrazí.. preto to nie je relevantný kvantitatívny výsledok, lebo ho môže ovplyvniť veľmi veľa faktorov.
@natalia_r ahooj ako si dopadla ked sa smiem opytat?

@cookie29 vidím že sa s tebou hádať neoplatí aj keď pravdu nemáš.. to že ty si si nemusela kontrolovať testy či silneli buď šťastná pretože nie všetky to šťastie na to máme..