icon

Nie som si istá ohľadom čiarky na teste

silmac93
7. apr 2021

Niesom si istá či je tam velmi velmi slaba ciarka

lrnka
7. apr 2021

@silmac93 slabucko vidím koľko vám mešká

aneta129
7. apr 2021

@silmac93 ranný moc použij... Hned ako vstanes.... Uvidíš ju silnejšiu

silmac93
autor
7. apr 2021

@lrnka no praveze nemeska Mala by som to dostat o taky tyzden no s manzelom sme mali nechraneny sex tak som len tak kupila test a urobila si ho viem ze testy treba robit z ranneho mocu takze o par dni si urobim dalsi a rano

bluka2
7. apr 2021

Je to tam

tamisi
7. apr 2021

Ja to tam vidím!😍 Inak toto bol môj test presne týždeň pred očakávanou menštruáciou. Teraz tu pri mne spinkajú dvoječky😊

bobricek1979
7. apr 2021

@silmac93 no teda myslím že ten nechránený sex skončí veľmi krásne až na 9mm držím prsty

anjelicek26
8. apr 2021

Tieto modre duchuju bezne, hlavne tyzden pred MS aby tam bola ciarka je vysoko nepravdepodobne. Treba pockat.

pininka1
8. apr 2021

@anjelicek26 stale ma rozosmeju tieto spravy ako je to vysoko neoravdepodobne, ja som bola tehotna 4krat a vzdy som testovala pred tym ako mi meskalo, test sa da urobit 5 dni od ovulacie. A vzdy minukazalo. A je tu x mamin ktorym tiez.

anjelicek26
8. apr 2021

@pininka1 tak bohuzial biologia je celkom fajna a spolahliva vec a vajicko sa uhniezduje na 6-10.den po ovulacii, 2,5 dna neskor zacina produkovat na teste meratelnu hladinu hcg (10)... Takze teoreticky po 8,5-9 dnoch moze byt uz duch na teste... zeny, ktore maju skor pozitivny test, mali aj ovulaciu skor, len to nevedia, pretoze nebola tabulkova, ale proste skorsia... co sa stava bezne.

mamanadruhuu
8. apr 2021

Ja som pri druhom tehu testovala 8dni pred a bum a to len preto ze som chodila celú noc cikat 🤣a bola som tehulka a mam tak druhu princess

cookie29
8. apr 2021

Podľa mna snehobielo. Ale skús v čase očakávanej menštruácie

majamat
8. apr 2021

@anjelicek26 uplnde suhlasim. biologiu neoklames.

pininka1
8. apr 2021

@anjelicek26 ja si roky rokuce sledujem ovulaciu a vzdy som presne vedela kedy som otehotnela. Ked raz na teste je uvedene ze sa mozes testovat 5 dni od nechraneneho styku, tak to zrejme uz niekto odskusal. Ale to je presne ako ked mi doktor tvrdil ze nemozem tak skoro citit dieta, lebo je to uvedene v nejakej tabulke ze az okolo 20tt. No uz pri tretom dietati ozaj zena nevie ci su to pohyby alebo nie.

hanakovacova_12
9. apr 2021

Je tam čiarka nieje ? Halucinujem? Snažíme sa o babo 😩3dni mešká menštruacia

hanakovacova_12
9. apr 2021

Tu je v negatíve . Pomôžte

christinka1
11. apr 2021

@hanakovacova_12 nieje,test je negatívny