icon

Nie sú to slabé čiary na tehotenskom teste?

14. apr 2026

Ahojte nie sú to slabé čiarky? Cca 29-30.3 bola ovu neviem presne aj ms chodí ako chce..

Strana
z2
janulka259
15. apr 2026
@janulka259

@denisa_deniska nech ťa nezaujíma koľko tu dávam čo máš v sebe takú zlú energiu čo si zobudila hore s kopitami

@janulka259 nikto ti nehovorí aby si to okomentovala blbé komenty si nechajte pre seba

denisa_deniska
16. apr 2026
@zanzilady

@denisa_deniska ja som presne pred rokom mala 1. Pozitívny test a babo sa mi narodilo 24.12 😍😍😍

@zanzilady aj mne podľa appky vychádza termín 24.12. 😀 tak som zvedavá

petuskaa1
16. apr 2026
@barka1

@petuskaa1 ano, ak mas to stastie a mas ideálny 28 dnovy cyklus. Ale vela zien to tak nemá.
Ako inak može apka sledovat tvoje telo? Nemoze.

@barka1 zadáš si do apky dátum presne kedy si dostala je jedno či máš pravidelnú alebo nie. Ovulku máš stále po rovnakej dobe po menzese.

zanzilady
16. apr 2026
@denisa_deniska

@zanzilady aj mne podľa appky vychádza termín 24.12. 😀 tak som zvedavá

@denisa_deniska joooj držím veľmi palce aby bolo všetko v poriadku 😍a keby to je ozaj na viwnice je to ten najkrajší darček

denisa_deniska
16. apr 2026
@janulka259

@janulka259 nikto ti nehovorí aby si to okomentovala blbé komenty si nechajte pre seba

@janulka259 pýtala ste sa, asi v 4 rôznych diskusiach (čo som len náhodne otvorila), či tam niečo niekto vidí. Predopkladám, že druhú čiarku. A pýtate sa to už týždeň, minimálne. Odpísala som Vám (ako aj iné kočky), že nie. Tehotná nebudete. Bohužiaľ, po týždni by sa tam nejaké objavili, verte mi. Či zle som vyhodnotila, že keď sa pýtate v diskusiach otázky, tak vy vlastne nečakáte odpovede? 🙂 skutočne ma to mrzí, tiež som si týmto prešla, ale sústreďte sa skôr na iné veci, ako nonstop testovať a lustrovať mk, naozaj to pomáha! Držím palce 😊

barka1
19. apr 2026
@petuskaa1

@barka1 zadáš si do apky dátum presne kedy si dostala je jedno či máš pravidelnú alebo nie. Ovulku máš stále po rovnakej dobe po menzese.

@petuskaa1 to je samozrejme hlupost. Práve to, co sa nemeni, je LF.
Ovulku som cítila, ked som ju mávala. Nebola rovnaky den od zaciatku MS.
Nie, apka fakt nevie, kedy ovulujes.

Strana
z2