Nízke hCG
Podľa ms by som mala byť 7,8tt na sono bolo len vak vraj 4 5tt máte skúsenosti? Hcg mám málo podľa
Ja som mala tak všetko posunuté. Bola som na sono, nebolo nič vidieť, išla som o týždeň bolo vidieť len zltkovy vak a až na ten ďalší týždeň sa ukázalo srdiečko. A teraz má už 5 rokov.
@markaterka Kiežby bolo tak.Len to Hcg mám málo.
@alina765 no 4 tyzdne je dost velky skok.. aj ked zalezi od pravidelnosti cyklu a kedy bola ovulacia, nasledne aj od kvality usg pristroja. Nerobila si dalsi test ci ciarka silnie? Kolko bolo hcg?
@miskamicha jeden som robila večer ukázal ducha na druhý deň 10.11.2021 bolo silnejšie,už som nerobila len čakala lebo môj gyn je na aro a jeho zastupujú stredu som išla na krv,volali včera vraj som tehotná a mám prísť dnes na sono.No dneska povedali či je dobrý datum pm ja si nepamätám len to že som mala mať 9.11 Ms ktorá neprišla ovu si nesludujem od 23.10 som vydatá a mala prvý krát poh styk.
@miskamicha Okolo 600 alebo jak nevšimla som si hneď som papier odniesla naspäť.
@alina765 tak snad priblizne vies aky mas cyklus ci je pravidelny alebo skace 🙂 ak mas nejaky test este doma sprav si, mali by byt silne ciarky. Ak nie neostava nic ine, iba cakat 🙂
@alina765 ak bol ozaj prvy test pozit 10.11. / a teraz hcg 600/ to uz je nejaky cas dozadu, hcg stupa dvojnasobne ob den, to uz malo byt urcite ovela vyssie. Urcite ta nechcem strasit, ale asi to nevyzera velmi dobre no neostava nic ine len cakať na dalsi vysledok hcg.
@alina765 ahoj,ako sa mas?kedy budu vysledky z hcg?drzim velmi palce,aby to dobre dopadlo🙏
@leuska1991 Ako sa môžem mať,čakám a veľmi dùfam modlím sa abi všetko bolo v poriadku. Dúfam že bola ovu posunutá🙂).V pondelok mám zavolať ohľadom Hcg či sa zvýšilo ak nie tak ma objednajú na vyčistenie..
Joj ten smajlík bolo nechtiac.
@miskamicha ony mi vraveli že som 9TT.Som vravela ze nie,nemôžem byť v 9TT som vydatá len 5tt hneď som aj ostala tehotná na prvý krát povedali ak je to tak tak sa neboj mohla si otehotnieť v novembri test ti ukáže ducha 7dpo čo aj ukázalo že mohla som mať posunutu ovu. Kiež mi bolo tak...
@alina765 no ak.bol test ozaj pozit uz den pred 10.11. hcg by malo byt vyssie,rataj so vsetkym. Ja bam prajem nech je to vsetko v poriadku...a sj keby nie precitaj si ze 60% tehotenstiev skonci velmi skoro a zena o tom ani nevie. Mne sa to stalo 3x. Drzte sa. Zelam vsetko dobré.
@miskamicha Nek sa stane čo sa má stať,nikto nepovedal ze už nikdy nebudem mať iné dieťa budem mať druhé čo už....Aj keď bude premna ťažké musím to zvládnuť..Ďakujem za vaše názory dám vám vedieť v pondelok ako som dopadla.
@alina765 si mladučka, je to tak ako pises 🙂 drzim vam silno silno palce.
@alina765 ja som mala v septembri biochemicke,meskal mi menzes tyzden tsk som urobila clearblue ten digitalny,co ukazuje tyzdne 1-2mi ukazalo,ja taka natesena no...zacala som spinit...krvacat...2tyzdne som krvacala. Hcg bolo zvysene,no na uzv nic doktor nevidel. Pomalo to potom klesalo,aj testy uz boli negativne. Takze sme sa predcasne tesili. Povedal,ze sa to neuhniezdilo v maternici,ale ze telo vie,co robi ,lebo ked ma taku vyvojovu vadu tak same odide. A na to mesiac som ostala tehu,zatial vyzeta byt vsetko v poriadku. Rastieme. Bolo to zle preniest sa nad tym,ale da sa to. Pokial ani srdiecko este nebolo tak je to take,ze to tak asi malo byt. Tazsie je uz vidiet babatko na uzv a potom potratit. Daj vediet zajtra🥰
@leuska1991drzim palce ti,zatiaľ som nešpinila ani nekrvacala.
Baby hcg sa zvisilo strasne sa teeeesiiim
@alina765 super ,a kolko si mala?inak moze byt ,ze si otehotnela neskor a preto mozno nepasuju ani tyzdne
@leuska1991 ani som sa nespytala 😂 len poevedala,že sa veľmy zvýšilo a že neni umredetè že žije. Mám ísť zajtra v nemocnici že mi spravia sono že oni maju lepšie stroje.
@alina765 tak to je velmi dobre ,daj vediet zajtra🥰🥰🥰
Tak som v nemocnici trebalo Vyčistenie vraj maternica je prekrvena.zvladnem to život ide ďalej ďakujem vám za povzbudenie veľmi si to vážim ♥️♥️♥️👍👍👍😭
@alina765 to mi je luto ☹ drzim palce!!! Jasne ze zvladnes! Vsetko bude okej!
@alina765 je mi to luto,drz sa🙏

@alina765 Dneska som Išla na sono lebo včera mi volali podľa krvi som tehotná,alebo na sono bolo maličké na 4 5 tt zobrali zas krv ak sa zvíši hcg je dobré ak nie tak plod umrel😭.Nemali ste to tak aj vy ?