icon

Nízke hCG, vysoká vystielka a slabšie testy

22. sep 2023

Ahojte baby . Prosím vás nemala ste niečo podobné ako ja ?
Ide o to že v stredu som si robila test lebo mi nebolo dobre niekoľko dní , a cítila som že niečo je iné . Test vyšiel pozitívne . Tak som išla k doktorka štvrtok , hcg síce len 16,1 a výška maternice 18mm. Zatiaľ v maternici nič nebolo ani nikde inde ( ani vo vaječníkoch) kontrolné odbery a sono o týždeň . Doktorka povedala že môže ísť o tehotenstvo, alebo sa len uhniezduje. Dnes som robila test ale taký istý ako včera , žiadne výrazné rozdiely. Mám dosť strach . A neviem či som mala ovulácia keďže nemávam cyklus nikdy lebo mám pco , bez tabletiek ms nemám . Mal ste niektora podobný prípad ?

Strana
z2
selena_luna
22. jan 2024

@melany74 a test ti vysiel pozitivne kedy? Lebo podla kalendara by si hcg z tohto cyklu nemala mat este ziadne, urcite nie take co by bolo na cikavom teste. Mozno zbytkove ze v minulom cykle mohlo byt biochemicke tehotenstvo. Alebo mas zvysene hcg nie z tehotenstva.

melany74
22. jan 2024

@selena_luna práveže testy mam negatívne, zistila to len náhodne, keď som bola u nej 17.1. Lebo to brucho mam naozaj ako v 5.mesiaci😃, tak povedala, ze cysta aj zvačšujuca sa maternica moze takto zvacsit brucho (a nie je to jedlom, nepapam vela, teda teraz uz aj celkom ano viac sladkého) no pribrala som len nato brucho...ja už neviem 🤧, to čakanie je hrozne, neviem na nič iné myslieť. Piatok budem múdrejšia

selena_luna
23. jan 2024

@melany74 pockaj, test mas negativny, v maternici nic nie je a doktorka tvrdi ze si tehotna? Na zaklade coho?To mi nejak nevychadza. Tehotna nie si.
Tazko moze mat niekto brucho ako v 5 mesiaci z tehotenstva ked nema ani pozitivny test.

melany74
23. jan 2024

@selena_luna zle si to pochopila, stredu videla gestacny vak povedala, ze som tehotna, štvrtok mi volala, ze HCG je nízke a mam prísť pondelok, včera som bola u nej a nič tam nevidela v maternici. Takže zrejme išlo o biochemické tehotenstvo. Piatok idem este do nemocnice k primarovi, tak uvidim co mi nato vsetko povie, ved mam aj snimky, nech sa vyjadri lebo doteraz som nedostala ziadnu konkretnu odpoved. V hlave milión otázok. Moja gynekologicka sa tvári divne, este mi hovori, som bola na 100% presvedcena, ze to bol GS a ste tehotna, tak asi sa len hanbí, ze konala unáhlene, ked mi blahozelala. To brucho som sa pýtala, či môže spôsobiť cysta, ale uz som dostala odpoveď od jednej kocky. Jej cysta tiež tlačila na močový mechúr a brucho mala ako v 6.mesiaci. Takže pravdepodobne to bude cystou všetko spôsobené a teda nutna operácia lebo už ma 10cm. Ďakujem ti za reakciu, ja som hľadala niekoho kto to zažil a ukludni ma. Som realistka, len ma tým GV naozaj prekvapila a vystrašila pri kontrole. Každopádne dám vedieť ako som dopadla, ak by mal niekto podobný problém😊

selena_luna
23. jan 2024

@melany74 ach ano, gestacny vak, prepac, zabudla som.. To je take zradne, moze byt aj pseudogestacny vak napriklad pri mimomaternicovych. Co ale nie je tvoj pripad, to mimo. Mohla sa aj pomylit, mohlo ist o bio chem. Mrzi ma to. Drzim.palce nech sa cysta vyriesi a vsetko sa da do normalu.

melany74
23. jan 2024

@selena_luna ďakujem ti😊, ved už bude len čo má byť 🙏😊, dám vedieť co piatok mi povedia, snáď to už bude finálne 😃

Strana
z2