Nízke, no rastúce hCG
Nizke HCG - su pripady so stastnym koncom?
@zuza265 Ja sa pytam na nieco ine, ale dakujem za snahu.
Urcite su ale zalezi aj od toho kolko si po ovulacii alebo vklade, tam sa potom tie statistiky kusok menia ak je nizke neskoro. A ano aj ta vyska hcg na dany den a ci sa naozaj dvojnasobi.
Ja osobne som nizke hcg nezazila ale videla vela pribehov so stastnym a vela s nestastnym koncom 💁🏻♀️ Zial pytas sa velmi vseobecne
Ahoj, prilis malo si napisala a
@zuza265 ma pravdu
Presne tak. Pred tyzdnom som si tym prešla. Dobre ti povedala pani vyššie. Neviem potom co ine sa pýtaš. Dôležité je ci sa Kazde dva dni minimálne zdvojnásobuje
@janetinka27 Myslim, ze dost. Ak je tu taky pripad, napise. Ak nie, tak stastne konce nie su.
@marzii35 Napises aj konkretnejsie, kedze si tym presla?
Prepáč ale ani ty nepíšeš konkrétne. Umna to nemalo šťastný koniec. Hcg sa nezdvojnasobovalo
@marzii35 ok, to staci
Ja dakujem teda za mile odpalkovanie 😉 myslim, ze tie co chapu (ako pisali dievcata) vedia dovod preco som sa pytala dalej. Nebol moj zamer mudrovat alebo sa ta dotknut ale POMOCT a dokonca k veci. Odpoved: na 12 dpo hcg: 75 silne ciarky na teste na 14 dpo uz len 23 a ciarky badatelne slabli. Dopadlo to zle … avsak neviem co je nizke hcg lebo mozes mat aj 600 hcg a moze byt nizke na dany den
@zuza265 Existuju tabulky s udajmi ake hcg ma byt v ktory den.
Existuju a maju nenormalne rozpatie od do..
Pravdaže môžeš byť na spodku tabulky, dôležité je, aby sa zdvojnasobovalo.
@jarnajar To viem, ja sa pytam ci sa take pripady realne stavaju.
Aké je nízke? V akom tt? Je rozdiel mat 70 hcg v 3tt a v 5tt.
Áno, stávajú, pre niečo tie tabuľky sú s takým rozpätím. Má to základ podľa čoho boli zostavené. Môj prípad má už 4 roky 🙂 nepamätám si hodnoty, boli na spodku, ale zdvojnásobovali sa ukážkovo.
To sme pisali viacere: neexistuje nizke hcg kym sa zdvojnasobuje obden. To je cele. Ak rastie o menej - vtedy to je casto problem (niekomu rastie az po 3 dnoch). Odpoved: je vela pripadov, ze zacnu s nizkym hcg a casto iba preto, ze nevedia kedy bola ovulacia alebo k uhniezdeniu doslo prave tie posledne “mozne” dni. Ja sa prave snazim povzbudit ale ocividne to neprijmate. Aj napriek tomu drzim palce
@zuza265 Tato tema nema byt o povzbudzovani, ale o faktoch.
🤦🏼♀️
Ahoj, tato tema nie je o faktoch, je to len triafanie so zaviazanymi ocami. Drzim ti palce, nech uz ide o cokolvek.
@janetinka27 netreba
@janetinka27 Staci sa drzat temy alebo nereagovat.
Áno, mala som nízke hcg a dopadlo to dobre.
@jankalukasova Pamätas kolko a ktory den?
Mám chuť napísať nie... Na to si sa nepýtala....
Ale inak okolo 150 v 4+0.
Čudujem sa, že ti ru ženy aj pekne píšu. To ako arogantne tu píšeš je otras. Chcela som prispieť k veci ale myslím, že netreba
To co je za aroganciu,cista katastrofa,sa zobud a nauc sa chovat k ludom
@bejbs123 Teraz si komu pomohla?
A ludia nech sa naucia citat. Odpoved mimo temy, tak sa necuduj.

Zalezi aj kolko dpo si a co je “nizke hcg” aka hodnota a ako rychlo rastie po 2-3 dnoch🤗