Nové Pepino testy falošne duchujú
Ahojte kočky, možno pomôžem niektorej z vás vyvarovať sa sklamania alebo naopak šoku 😀
Chcem vás varovať pred novými Pepino testami, ktoré sú nejaká podivná šarža a podľa viacerích žien s rovnakými skúsenosti s týmito novými testami som sa rozhodla zverejniť túto fotografiu.
Vrchný test pepino rok 2020 - pozitívny a potvrdené tehotenstvo
Spodný test pepino marec 2022 - pozitívny ale tehotná som nebola. Druhý test bol dokonca silnejší, testy inej značky z rovnakého moču negatívne. Už mám po ms... Máte aj vy podobne skúsenosti s novými testami? Píšte 😒

@banderaska29 tak ja som mala 14ms slabú 2dni a teraz som skúsila ten testik pijem inofolic premium lebo mám pco tak neviem no
@patka182
Ahoj no ako si dopadla?
Baby všimli ste si že pepino zmenil aj dobu vyhodnotenia a namočenia testu ?predtým to bolo 15sekund a čas tuším 5min aktuálne v 2baleni je len 5sekund a odcitanie do 1min potom už test nemá výpovednú hodnotu,dosť ma to prekvapilo lebo tieto testy mi vždy ukázali správny výsledok aktuálne som po ket a dal mi zbytočnu nádej.😔
@majussska1 dostala som ms a dokonca mi trvala raz tak dlho až 11dni
Ja mam presne tuto istu skusenost s Pepino testami. Robila som si najskor 2 dni pred MS, bola velmi slabulinka ciarka, potom den pred MS, v den MS aj po a na kazdom ciarky. Po MS bola ciarka dokonca najviditelnejsia. Pred MS som si to este overovala digitalnym Clearblue a ten jasne negativny. Takze pepino zial uz nikdy viac.
@banderaska29 ja tiež tak...oba v balení falošne pozitivne
@lucia_19 FIHA, ty ich máš riadne pozitívne ! teeda... "pozitívne" , vieš ako to myslím... 🙂 mrzí ma to ak si bábo chcela :(
@evelinaxxx21 ahoj, v prípade týchto testov to môže byť, preto treba urobiť test inej značky.. 🙂
@banderaska29 no práve pre to viem, že sú falošné..lebo 2 iné značky, aj s odstupom 2 dní vyšli negatívne
Baby moja skúsenosť s pepino testami je tak 50/50 v júli mi vyšla slabá čiarka , clearblue potvrdil tehotenstvo ale nakoniec som on prišla v 7tt. Teraz neviem nacom som lebo od potratu som mala len jednu menštruáciu , robila som si test pred týždňom vyšla mi slabá čiarka priložím fotku , po týždni som spravila znova test pepino vyšla taká ista čiarka , a keď som skúsila inú značku testu neviem či je to kanalik alebo čiarka . Už som z toho zmätená . 1 fotka pred týždňom druha po týždni aj s 3fotkou
@mima1991 ahojky ako ti dopadol tento test? Ja tiež dnes spravila
@matulla49 ahoj on vyzerá ako pozitívny ale mne ties tak vyšlo pred týždňom a začínala som sa tešiť a dnes testy negatívne na tie pepino testy sa naozaj spoľahnúť nedá prvá Fotka je čo mi vyšla pred týždňom a druha forka je test keď mi naozaj ukázal dva dni meškania a to som tehotná bola . Ale pevne verím že tvoj prípad to nebude ❤️
@matulla49 ahoj 🙂 vyzerá byť pozitívny, ale u pepino testu sa je zbytočné vopred tešiť, alebo teda aj báť niekedy 😀 radšej skus nejaky iny, ale toto by som teda povedala že je pozitívny testik. držím palce daj vedieť vysledok ineho testu 🙂 ♥

@bibuska2 fiha niečo sa tam rysuje... ja by som povedala že možno aj pozitívny...koľky si dc ?