icon

Nové Pepino testy falošne duchujú

banderaska29
11. mar 2022

Ahojte kočky, možno pomôžem niektorej z vás vyvarovať sa sklamania alebo naopak šoku 😀

Chcem vás varovať pred novými Pepino testami, ktoré sú nejaká podivná šarža a podľa viacerích žien s rovnakými skúsenosti s týmito novými testami som sa rozhodla zverejniť túto fotografiu.

Vrchný test pepino rok 2020 - pozitívny a potvrdené tehotenstvo

Spodný test pepino marec 2022 - pozitívny ale tehotná som nebola. Druhý test bol dokonca silnejší, testy inej značky z rovnakého moču negatívne. Už mám po ms... Máte aj vy podobne skúsenosti s novými testami? Píšte 😒

Nové Pepino testy falošne duchujú
banderaska29
autor
28. júl 2022

@bibuska2 fiha niečo sa tam rysuje... ja by som povedala že možno aj pozitívny...koľky si dc ?

bibuska2
28. júl 2022

@banderaska29 tak ja som mala 14ms slabú 2dni a teraz som skúsila ten testik pijem inofolic premium lebo mám pco tak neviem no

patka182
28. júl 2022

@bibuska2 bohužiaľ sa mi zdá že to je kanálik ako na mojich testoch

bibuska2
28. júl 2022

@patka182 ahoj ale na živo je ružový a tiez sa mi stalo že asi od obedu mám hnedý výtok bolesť v podbrušku pijem inofolic premium no neviem čo by to bolo to hnede pinenie ms som mala tento mesiac dva alebo tri dni čo umna je to normálne no neviem čo to môže byť

perdita11
Autor odpoveď zmazal
bibuska2
31. júl 2022

@perdita11 za mňa je pozitívny držím palce

mima1991
Autor odpoveď zmazal
majussska1
9. aug 2022

@patka182
Ahoj no ako si dopadla?

bibuska2
12. aug 2022

@mima1991 ahoj chcem sa spýtať ako ste dopadla aj ja mám takýto testik

mima1991
Autor odpoveď zmazal
nibiru
14. aug 2022

Baby všimli ste si že pepino zmenil aj dobu vyhodnotenia a namočenia testu ?predtým to bolo 15sekund a čas tuším 5min aktuálne v 2baleni je len 5sekund a odcitanie do 1min potom už test nemá výpovednú hodnotu,dosť ma to prekvapilo lebo tieto testy mi vždy ukázali správny výsledok aktuálne som po ket a dal mi zbytočnu nádej.😔

bibuska2
17. aug 2022

@mima1991 ahoj moja dnes som skúsila inu značku testu

patka182
1. sep 2022

@majussska1 dostala som ms a dokonca mi trvala raz tak dlho až 11dni

evelinaxxx21
1. sep 2022

Ahoj, myslíte,že je to falešný duch ?

babyangel
3. sep 2022

Ja mam presne tuto istu skusenost s Pepino testami. Robila som si najskor 2 dni pred MS, bola velmi slabulinka ciarka, potom den pred MS, v den MS aj po a na kazdom ciarky. Po MS bola ciarka dokonca najviditelnejsia. Pred MS som si to este overovala digitalnym Clearblue a ten jasne negativny. Takze pepino zial uz nikdy viac.

lucia_19
5. sep 2022

@banderaska29 ja tiež tak...oba v balení falošne pozitivne

banderaska29
autor
5. sep 2022

@lucia_19 FIHA, ty ich máš riadne pozitívne ! teeda... "pozitívne" , vieš ako to myslím... 🙂 mrzí ma to ak si bábo chcela :(

banderaska29
autor
5. sep 2022

@evelinaxxx21 ahoj, v prípade týchto testov to môže byť, preto treba urobiť test inej značky.. 🙂

lucia_19
5. sep 2022

@banderaska29 no práve pre to viem, že sú falošné..lebo 2 iné značky, aj s odstupom 2 dní vyšli negatívne

linpas5
14. sep 2022

Ahojte ženy, tak ja som na tom podobne s pepino testom, 5 dni meškala mš, po 5 dňoch prišla. A robila som si aj dnes test. A stále tam mám ducha aj keď som po mš. Neodporúčam.

majussska1
24. sep 2022

Pepino test, myslíte že falošné duchuje?

sandy2796
7. okt 2022

Baby moja skúsenosť s pepino testami je tak 50/50 v júli mi vyšla slabá čiarka , clearblue potvrdil tehotenstvo ale nakoniec som on prišla v 7tt. Teraz neviem nacom som lebo od potratu som mala len jednu menštruáciu , robila som si test pred týždňom vyšla mi slabá čiarka priložím fotku , po týždni som spravila znova test pepino vyšla taká ista čiarka , a keď som skúsila inú značku testu neviem či je to kanalik alebo čiarka . Už som z toho zmätená . 1 fotka pred týždňom druha po týždni aj s 3fotkou

bibuska2
8. okt 2022

@sandy2796 za mňa je tam určite tehotenstvo

sandy2796
9. okt 2022

@bibuska2 asi nie , každý test pepino mám // ale akonáhle spravím iné značky tak len / 🙂

macicka111
13. okt 2022

@mima1991 ahojky ako ti dopadol tento test? Ja tiež dnes spravila

matulla49
15. nov 2022

Vďaka baby za túto tému je 3:40 ráno Aj ja bojujem s neistotou či je test pozitívny či negatívny, teraz mi je jasné že sa zajtra stavím po digitálny

sandy2796
15. nov 2022

@matulla49 ahoj on vyzerá ako pozitívny ale mne ties tak vyšlo pred týždňom a začínala som sa tešiť a dnes testy negatívne na tie pepino testy sa naozaj spoľahnúť nedá prvá Fotka je čo mi vyšla pred týždňom a druha forka je test keď mi naozaj ukázal dva dni meškania a to som tehotná bola . Ale pevne verím že tvoj prípad to nebude ❤️

matulla49
15. nov 2022

@sandy2796 dakujem krásne za reakciu , No pepino už nekúpim , 🙂

matulla49
15. nov 2022

@sandy2796 daj Potom vedieť ako si dopadla

banderaska29
autor
15. nov 2022

@matulla49 ahoj 🙂 vyzerá byť pozitívny, ale u pepino testu sa je zbytočné vopred tešiť, alebo teda aj báť niekedy 😀 radšej skus nejaky iny, ale toto by som teda povedala že je pozitívny testik. držím palce daj vedieť vysledok ineho testu 🙂 ♥