O koľko dní si mám zopakovať test?
Ahojte. Cca 8 rokov som brala HAK, v septembri tohto roku som ju vysadila, Dr. mi v septembri naordinovala kyselinu listovú. Teraz mi MS týždeň mešká, dnes som si robila test a vyšiel mi takto. Volala som Dr., no objednala ma až na 17.1., dovtedy by som si ale rada bola "istejšia" (i keď viem že žiadny test nie je 100%). Za koľko dní zopakovať test, aby bolo vidno či čiarka silnie? Urobiť rovnaký test, alebo skúsiť nejaký iný (aký konkrétne)?
Test je pozitívny, gratulujem
Test by som si spravila digitálny kúpiš v lekárni ukazuje v koľkom týždni si 😊
Najlepsi progres je vidiet vzdy pri dvojdnovych rozostupoch. Ostala by som pri tychto, aby si si bola istejsia. Pripadne si este kupit dva digitalne co ukazuju tyzdne od pocatia a pouzit ich s tyzdnovym rozostupom, ci sa to pekne posuva(v pripade ze ti prvy ukaze rovno 3+ tak potom uz netestovat, lebo viac neukaze). No a hlavne je dolezite aj prestat testovat ked bude uz testovacia palicka silnejsia ako kontrolna, lebo pri vysokych hodnotach hcg zvyknu testy zblbnut a tvaria sa negativne.
Gratulujem a drzim palce 🙂
Ahojte niekto skúsenosť??? Meškajúce menštruácia, bolesť v podbrušku pozitívne testy 2 dní po sebe druhy clearblue s detekciou týždňov pozitívnu 1-2. V pondelok idem k lekárovi na krv a dnes zo srandy spravený obyčajný test pruzkovy a je negatívny... Myslíte, že hcg bude rásť, alebo to bolo biochemické??? Strašne túžim po mimcu. Ale začínam sa báť najhoršieho... Alebo to môže byť ovplyvnené tým, že som včera vypila veľa tekutín ( veľa rozumej okolo 4l) ...???
@adules môže to byť tým že bol moč velmi zriedení najlepšie je hned ráno si robit tehu test ...
@adules ja som takto mala biochemické ☹️ najskôr silné čiarky, po týždni čiarka slabucka a o dva dni som začala krvácať ☹️
@petruska173 tak ja som ten prvý mala slabunku druhu čiarku , na ďalší ten digitálny ten pozitívny 1-2 , to bolo vo štvrtok , volala som lekárovi lebo to bolo 7 dní meškania. A v pondelok povedal na odbery a o 48 hodín opäť... Pri prvom tehu som mala tiež slabulinku čiarku a už ma dva roky skoro.... Ale vtedy ma nenapadlo opakovať testy, neviem prečo teraz áno. Ani náznak spinenia, bolesti v podbrušku neustávajú a ja nemám bolesti pri menzese. Uvidíme čo povie lekár... Len som sa už veľmi namietala, že budeme mať ďalšie. Ešte , že partnerovi som nič nevravela, chcela Tom to oznámiť na Vianoce
@111kiki11155 nechám to už na lekára čo povie aj keď ma to láka ísť do lekárne po ďalší, ale nejdem....
Test je poz., objednala Vas preto neskor, aby uz nieco videla na sone (aj ked urco to aj sviatky posunuli), ale mozte si spravit kontrolny test kazdy tyzden. Ak silnie, super, ak slabne moze ist o biochemicke, ak nepride MS na kontrole uz uvidite akciu srdiecka ... tfuj tfuj tfuj, aby to tak bolo ❤

Tento testik je pozitívny 🙂 Ak si chces byt ista, zopakuj o dva dni presne tym istým testom, ciarka by mala byt tmavšia. Držím prsty 😇