Otehotnela niektorá po cisárskom ešte pred prvým menzesom?
Ahojte žienky 🙏 otehotnela niektorá po cisárskom hneď ešte pred prvým menzesom? Čistila som sa 6 týždňov a dnes je to 12 týždňov po pôrode a menzes nikde a samozrejme test si spravím v pondelok ja len či tu niektorá je taká čo aj mala pcos a otehotnela hneď?
Známa mala 2 deti do roka.
Verim, ze nie je vela nezodpovednych zien, ktore mali nechraneny sex tak skoro po cisarskom...po porode mozes mat cyklus nepravidelny pripadne absentuje este par mesiacov, nemusi to byt hned tehotenstvo
@anonym_autor zlyhala antikoncepcia?
@anonym_342141 Aka? Na 100% ziadna nebola.
No a teraz daj dovod by sa to nemohlo stat ak nahodou prebehla ovulacia? Samozrejme, ze stat sa to mohlo.
Poznám, jedna potratila a druhej nevydržala maternica a tiež potratila
Ja by som neriskovala maternicu a zdravie kvôli sexu alebo túžbe mať hneď ďalšie dieťa ale to vy viete ako to máte
@anonym_autor nie, lebo som zodpovedná. Nevieš čo je to kondóm?
Poznám, jedna potratila a druhej nevydržala maternica a tiež potratila
Ja by som neriskovala maternicu a zdravie kvôli sexu alebo túžbe mať hneď ďalšie dieťa ale to vy viete ako to máte
@anonym_39ec31 a potom ze su akoze všetky rizikové. Keď trtosia ako také kobylky hlava nehlava- presne ako naši spoluobčania.
@anonym_342141 ako vies?
Určite dojčíš a myslela si že vtedy nemôžeš otehu. To ste fakt také nezodpovedné? Kde ste stratili rozum?
Ved je 12 tyzdnov po porode, tak preco nezodpovedna? Su zeny, co mali cisarsky aj po roku, sice sa odporuca mat nejaky rozostup aspon dva roky. Preco by si mala byt tehotna? Ja som dostala menzes az 8 mesiacov po porode. Vobec nemusis byt tehotna.
Ved je 12 tyzdnov po porode, tak preco nezodpovedna? Su zeny, co mali cisarsky aj po roku, sice sa odporuca mat nejaky rozostup aspon dva roky. Preco by si mala byt tehotna? Ja som dostala menzes az 8 mesiacov po porode. Vobec nemusis byt tehotna.
@zuzana76 ja som zase dostala 6 tyzdnov po pôrode. Ak mala sex, samozrejme, že môže byť.
@zuzana76 ja som zase dostala 6 tyzdnov po pôrode. Ak mala sex, samozrejme, že môže byť.
@anonym_14c105 ano, ved moze a nemusi, ja oba razy az po 8 mesiacoch a je to uplne normalne, a najma sk dojci, tak moze dostat az tak neskor, nech si v klude urobi test, nepritomnost menstrauacie 12 tyzdnov po porode
nemusi znamenat tehotenstvo
@anonym_autor a ved ak kojis menzes nemusi prist aj rok,mne dosiel az 9 m po porode.
Kamarátka takto zistila že je tehotná 3 mesiace po cisárskom 🙂 o chvíľu rodí
Kamarátka takto zistila že je tehotná 3 mesiace po cisárskom 🙂 o chvíľu rodí
@anonym_901e09 a ako to dopadlo?
@anonym_901e09 a ako to dopadlo?
@dinko281 už je na svete všetko v poriadku v termíne
@dinko281 už je na svete všetko v poriadku v termíne
@anonym_901e09 ??