icon

Otehotneli ste z prerušovaného styku?

nazdravienastastie
8. jún 2020

Caute viem o "kvapocke lasky" a podobne srandy...pisem sem preto ci ste sa niektora REALNE stretli s tym, ze fakt zena otehotnela ked mali prerusovany styk. Citala som ze vela párov na tomto sposobe funguje roky a neotehotnie. Nemyslim teraz ked sa smykne ze neskoro vytiahne. Myslim fakt ze sa spravi mimo takze naozaj cely obsah skonci inde len nie vnutri a predsa zena otehotnela len z tzv.pred ejakulacnej tekutiny. Zaujimalo by ma to lebo takmer kazdy den mavam s partnerom nechraneny styk a stale fungujeme len tak, ze sa spraví mimo mňa. Tak sa chcem "ujistit" ze mozem byt v klude.

Strana
z2
rebellefleur
9. jún 2020

@11iva11 - mýliš sa, roky fungovania a 3x plánované tehotenstvo na prvý sup

evkakozickova
9. jún 2020

@nazdravienastastie fakt mi sme takto tiež fungovali a čakáme už druhé

mon29
15. jún 2020

@nazdravienastastie fungujeme takto 17 rokov. Nikdy nic. Obe deti sme chceli a sli na ostro a to raz v mesiaci a bum . Ak mas sikovneho chlapa a vie si davta poroadne pozor tak mas malu sancu ze by si otehotnela. Bez spermie to proste nejde..

millky
1. júl 2020

@nazdravienastastie juj no to je hrozne individuálne.... My s partnerom si veru pozor nedavame a v čase plodných dní ani, prepáčte za výraz, nevyťahuje"me". Báli sme sa, že sme neplodní, ale naposledy som mala chemické tehu tak aspoň to nás potešilo, že sme zdraví. Veľa záleží od šikovnosti spermií a tiež od prekrvenia maternice. Ak je prekrvená veľmi, už sa nemá kde uchytiť oplodnené vajíčko a stane sa to, čo mne. Čiže.... Náhoda je síce blbec ale... Ja si vravím len, kiež by to šlo tak ľahko. Pokiaľ mimčo nechcete, tak zbytočne hazardujete, pretože práve vám sa môže "pošťastiť".

slavia213
18. júl 2020

Áno 😉

kayyaa
18. júl 2020

@11iva11 toto vobec nie je pravda. My tak 14 rokov fungujeme, nikdy sa nam nestala "nehoda", a ked sme chceli, otehotneli sme vzdy hned na prvy sup😊 takze ked chlap vie, kedy ma vytiahnut, tak je to spolahliva metoda😁

extempore
18. júl 2020

Úspešnosť tejto "metody" závisí od toho, či muž v predejakulačnej tekutine, teda v tzv. kvapôčkach lásky má alebo nemá spermie. Ak ich tam má, je veľká pravdepodobnosť otehotnenia aj keď vyťahuje. Ak ich tam nemá, stačí vyberať. Ale ani na to sa nedá spoliehať, keďže tento stav sa môže meniť.
Na druhú stranu - o čom je prerušovaný sex? Veď práve v tom najlepšom musí chlap strážiť, aby sa nestal prúser. Ľudia, veď fakt kvalitné kondómy stoja 50 centov/ks.

dolce_principessa
27. júl 2020

Mne sa to stalo po rokoch, tiez som nechapala...

Strana
z2