Otehotnenie bez pohlavného styku
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať
či sa dá otehotnieť bez pohlavného styku? Teda či prežijú spermie na vzduchu, na prstoch, ak áno ako dlho.
Stala sa mi dvakrát taká nepríjemná situácia, praktizovali sme “masturbáciu”, došlo k vyvrcholeniu na jeho brucho, hneď sme to poutierali a za necelých 5 až 8min mi vošiel prstami do pošvy. Sex samotný sme NEMALI, len masturbáciu.
Dá sa takto otehotnieť?
Dvakrát ako sa to stalo som užila núdzovú tabletku apreg do 9 hodin od kedy sa to stalo, vraj je to ako escapelle, je takisto účinná?
Ďakujem.
@iris201022 par minut vydrzia spermie na vzduchu. nabuduce nech sa poumyva.
sanca je ale minimalna. to by museli byt superspermie.

To nemyslíš vážne 🤦🏻♀️ veď bol poutieraný, nie? Či si myslíš, že nejaká zaschnutá spermia spod nechta by ťa oplodnila? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Pan minister skolstva, kedy konecne bude sexualna vychova sucastou skolskych osnov? To co sa uci na biologii zjavne nestaci
To nemyslíš vážne 🤦🏻♀️ veď bol poutieraný, nie? Či si myslíš, že nejaká zaschnutá spermia spod nechta by ťa oplodnila? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@pasomnica superspermia mozno :D
otázku treba poslať na ministerstvo školstva aj na krajský školský úrad popr. aj riad. školy kde si chodila.
nech si urobia obraz o vedomostiach z biologie absolventov škôl.
Pan minister skolstva, kedy konecne bude sexualna vychova sucastou skolskych osnov? To co sa uci na biologii zjavne nestaci
@viestta Snáď je toto aj povinnosť rodiča. A hlavne rodiča. Či už sa všetky povinnosti hodia na školy?
@deti95060810
@iris201022 pri roztiahnutí nôh by mali robiť iQ testy
@viestta Snáď je toto aj povinnosť rodiča. A hlavne rodiča. Či už sa všetky povinnosti hodia na školy?
@deti95060810
@zuzanockamt Rodič ma vychovávať. Škola je/mala by byť garantom vzdelania. Rozmnožovanie sa učí aj u živočíchov. Ja si naozaj nemyslím, že rodič s vedomosťami ako táto osoba, bude vedieť relevantne vzdelavat dieťa v oblasti sexuálnej výchovy. Pretože každý pochádza z iného sociálneho prostredia.
@iris201022 kolko mate rokov?
Nechapem preco strieka na brucho a potom si v tom maga prsty a strka ti ich tam? 🥲
Tie tabletky kupujete nastriedacku ci preco si nevybavis antikoncepciu?
@zuzanockamt Rodič ma vychovávať. Škola je/mala by byť garantom vzdelania. Rozmnožovanie sa učí aj u živočíchov. Ja si naozaj nemyslím, že rodič s vedomosťami ako táto osoba, bude vedieť relevantne vzdelavat dieťa v oblasti sexuálnej výchovy. Pretože každý pochádza z iného sociálneho prostredia.
@enmery Každý, kto sa rozhodne mať deti, má byť dosť príčetný na to, aby vedel dieťaťu zodpovedať základné otázky. Ale rodičom sa nechce absolútne nič, všetko hádžu na inštitúcie. Aj výchovu.
@deti95060810
@zuzanockamt sexualna vychova v rodinach zlyhava desatrocia. Ako maju rodicia zdelat svoje deti, ked ani oni nemaju o tom dost vedomosti? Vsak o urovni tych (ne)vedomosti si den pri dni mozes spravit obraz na MK
Pravdaže je to možné! Netreba zabúdať na fakt, že tak ako aj ľudia, aj spermie majú minulé a budúce životy. To, že na jeho bruchu raz zahynuli, nič neznamená. 🙄
@enmery Každý, kto sa rozhodne mať deti, má byť dosť príčetný na to, aby vedel dieťaťu zodpovedať základné otázky. Ale rodičom sa nechce absolútne nič, všetko hádžu na inštitúcie. Aj výchovu.
@zuzanockamt A ako to dosiahneš? Nijako. Pozri akí ľudia majú deti. Preto aspoň škola nech im dá základné informácie a tým pádom možno šancu na iné smerovanie. Či máš pocit, že táto osoba by vedela dieťaťu zodpovedať otázky ohľadom pohlavného rozmnožovania človeka?Pochybujem.
@zuzanockamt sexualna vychova v rodinach zlyhava desatrocia. Ako maju rodicia zdelat svoje deti, ked ani oni nemaju o tom dost vedomosti? Vsak o urovni tych (ne)vedomosti si den pri dni mozes spravit obraz na MK
neda
@zuzanockamt V ideálnom svete. Nie všetci rodičia sú bohužiaľ schopní niečo dieťaťu vysvetliť. Max sa o sexe nehovorí alebo je fuj, v mnohých rodinách.
@zuzanockamt ale vidis, ze nestaci. Aj v tejto teme vidis, ze to nestaci. Lebo toto je cista biologia a aj tam je cierna diera ako v cerpani eurofondov na penziony...
@zuzanockamt ale vidis, ze nestaci. Aj v tejto teme vidis, ze to nestaci. Lebo toto je cista biologia a aj tam je cierna diera ako v cerpani eurofondov na penziony...
Ja som od vás len chcela odpoveď, nie tu rozpútať koho je čo úloha, ale asi sa nedočkám.
Dakujem aj tak.
Ja som od vás len chcela odpoveď, nie tu rozpútať koho je čo úloha, ale asi sa nedočkám.
Dakujem aj tak.
@iris201022 tieto veci sa spýtaj mamy, ona ťa poučí aj o vhodnej antikoncepcii aj ako si vyberať správneho partnera
@iris201022 bože môj. Keď nechcem dieťa chránim sa. Alebo keď neviem sexovat tak to nerobím.
Doštuduj si niečo ohľadne splodenia dieťaťa.
A nezer hormonálne tabletky ako cukríky.
Dakujem aj tak.
@iris201022 dostudovat veci si mozes aj sama. A aj sa poradit s gynekologom o vhodnej antikoncepcii. Mas najvyssi cas zacat riesit ucinnu ochranu pred neplanovanym tehotenstvom, pretoze tabletka po je NUDZOVA antikoncepcia, nie zakladna metoda ochrany. Okrem toho, tvoj frajer je velmi nezodpovedny, ked nepouziva ochranu. A ty riskujes zdravotne problemy. Ked uz on nema dost rozumu aby prevzal zodpovednost na svoje plecia, tak budes to musiet riesit sama.
A je vlemi malo pravdepodobne, ze otehotnies zo spermii na prste, ale moznost tam je. Tak sa podla toho zariad.
@zuzanockamt Áno, aj v osadách si rodičia svoju úlohu plnia. Veď zrušme školy, je to predsa všetko úloha rodiča.
@zuzanockamt Áno, aj v osadách si rodičia svoju úlohu plnia. Veď zrušme školy, je to predsa všetko úloha rodiča.
@enmery Nepochopila si.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Môjmu dvojročnému som predvčerom vysvetľovala, že mamka má vajíčko a ocko spermiu, ktoré sa spoja, aby vzniklo bábo. Podrobnejšie si to budeme vysvetľovať neskôr, zatiaľ mu to stačí. Autorka kľudne môže prísť na kávu, ak potrebuje vysvetliť biológiu 7. ročníka (ak si dobre pamätám).
Nie. Nebudeš tehotná z tohto... Ani neviem, ako to nazvať.
Nepoužívaj takéto závažné tabletky ako nejaké lentilky alebo tik-tak. Uškodíš sama sebe.
Ak sa veľmi s frajerom nudíte, naštudujte si niečo o základoch biológie, ty si daj predpísať antikoncepciu a on nech používa kondóm (buďte prosím starší ako aspoň 15 rokov 🙏).
Pri študovaní ako môžeš otehotnieť určite natrafíte aj na prenosné choroby, dieťa nie je jediná vec, ktorej sa musíte báť pri sexe (alebo skoro sexe?).
Buďte aspoň zodpovední, ak sa chcete hrať na dospelých.
toto snáď nie je pravda
@iris201022 prepáč ale rozum na to aby si rozťahovala nohy už máš,ale na taketo nie ??!!!A potom deti majú deti 🤦♂️🤦♂️

@iris201022 prosím nech je toto vymyslené....
A ak to nie je vymyslené, fakt si niekto dáva po takomto "akte" hentake tabletky radšej, ako by bol trošku v rauši pri zmysloch?