icon

Otehotnenie "cez kondóm"

login567
19. jan 2014

baby, stalo sa niektorej z vas ze otehotnela napriek pouzitiu kondomu? myslim normalne ako treba- pocas celeho styku nielen pred vyvrcholenim... my normalne pouzivame kondom a este naviac pre istotu aj prerusime pred vyvrcholenim, tak sa mi zda neuveritelne zeby som napriek tomu mohla otehotniet ale uz par dni meskam tak som taka "na ihlach".. dik za odpovede

Strana
z2
kiki68
4. júl 2015

@haloo123 to ste jeden kondom pouzili 2X po sebe?ci ako? ak dva odlisne,tak je sanca mala,ale je. Asi by to poistila tabletka escapelle.

haloo123
6. júl 2015

@kiki68 neblázni. Len, keď si ho dával dole, tak zistil, že je z boku deravý.. Netuším ako sa to stalo, no stalo sa.. Ale ďakujem ti za radu.

jaroska
22. júl 2015

Dievčatá,a otehotnela niektorá z Vás aj napriek tomu,že brala HAK???Odkedy sa nám narodila malá(teraz má 4 a pol roka)beriem HAK,no teraz mám taký divný pocit-akoby bolesť v podbrušku...Neplánujeme síce druhé dieťa,aj som dostala menzes-skončil mi túto sobotu,ale neviem-neviem... 🙂

kiki68
22. júl 2015

@jaroska moja sesternica, skoro ju slak trafil,lebo gynekologicka jej to nechcela verit a 4x jej vyvolavala menzes pocas dvoch mesiacov. Potom spravila sono a cumela...sesterke uz bolo jasne,ze je tehu. Nebolo to planovane tak preto tomu nechceli na gynde prikladat nejaku dolezitost, mysleli,ze telu iba sibe. Sesterka pritom brala poctivo. Nic nie je 100%

moniciak
22. júl 2015

@jaroska Veď bolesť môže byť z hocičoho predsa 🙂 Sú vraj prípady, ale keď si mala menštruáciu tak mi to nepripadá pravdepodobné...

jaroska
22. júl 2015

@moniciak áno ja viem...a verím,že to bude niečo iné... 😎

janka_01
1. okt 2022

@kiki68 stará téma ale ako zaistila, že je tehotná? Nemala ms?

denie111
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2