Otehotnenie "cez kondóm"
baby, stalo sa niektorej z vas ze otehotnela napriek pouzitiu kondomu? myslim normalne ako treba- pocas celeho styku nielen pred vyvrcholenim... my normalne pouzivame kondom a este naviac pre istotu aj prerusime pred vyvrcholenim, tak sa mi zda neuveritelne zeby som napriek tomu mohla otehotniet ale uz par dni meskam tak som taka "na ihlach".. dik za odpovede
Dievčatá,a otehotnela niektorá z Vás aj napriek tomu,že brala HAK???Odkedy sa nám narodila malá(teraz má 4 a pol roka)beriem HAK,no teraz mám taký divný pocit-akoby bolesť v podbrušku...Neplánujeme síce druhé dieťa,aj som dostala menzes-skončil mi túto sobotu,ale neviem-neviem... 🙂
@jaroska moja sesternica, skoro ju slak trafil,lebo gynekologicka jej to nechcela verit a 4x jej vyvolavala menzes pocas dvoch mesiacov. Potom spravila sono a cumela...sesterke uz bolo jasne,ze je tehu. Nebolo to planovane tak preto tomu nechceli na gynde prikladat nejaku dolezitost, mysleli,ze telu iba sibe. Sesterka pritom brala poctivo. Nic nie je 100%

@haloo123 to ste jeden kondom pouzili 2X po sebe?ci ako? ak dva odlisne,tak je sanca mala,ale je. Asi by to poistila tabletka escapelle.