Ovulácia a posunutý cyklus
Ahojte prosím vysvetli mi to prosím niekto ? Ovuláciu som mala mat 27decembra ,priblize stale viem kedy ju mam testovala som sa ovulacnim testom no stale nechodila tak som si myslela ze mam anovulacny cyklus no od včera som mala hlien aký zvyknem mat pred ovulaciou lenže ja som práve teraz očakávala menštruáciu nie ovulaciu , zo srandy som si spravila ovulacny test a vyšiel mi takto , je možné že sa to az takto posunulo ????

@krasneleto skúšala som negativny
@sarinka731 az taketo posunutie o 18 dni sa mi nezda
@sarinka731 az taketo posunutie o 18 dni sa mi nezda
@krasneleto to ani mne skúsim ešte raz ovulacny mozno je falošné pozitívny je to divne
@sarinka731 mám podobný problém len menej dni.. 6 dni. Ovuláciu som mala pred 6 dňami a tiež som dnes zaznamenala hlien ako pri ovulácii
@krasneleto to ani mne skúsim ešte raz ovulacny mozno je falošné pozitívny je to divne
@sarinka731 vyskúšaj pre istotu test inej značky ale mne sa o toľko ovulácia posunula.
Cyklus mas vzdy pravidelny? Nemala si nejake narocne obdobie? Stres? Alebo choroba? Lieky? Vsetko moze cyklus ovplyvnit s posunut to.
Ja som pred prvym tehu mala ms nepravidelnu. A aj ovulaciu tym padom bolo tazke odhadnut. No mala som bolesti aj hlien tak som vedela kedy asi. A veru aj porom termin porodu sedel nieco vyse 2tyzdnov rozdiel...
Cyklus mas vzdy pravidelny? Nemala si nejake narocne obdobie? Stres? Alebo choroba? Lieky? Vsetko moze cyklus ovplyvnit s posunut to.
Ja som pred prvym tehu mala ms nepravidelnu. A aj ovulaciu tym padom bolo tazke odhadnut. No mala som bolesti aj hlien tak som vedela kedy asi. A veru aj porom termin porodu sedel nieco vyse 2tyzdnov rozdiel...
@maryetta po prvom pôrode sa mi pekne cyklus upravil a menštruáciu som dostala presne na den tak preto som stoho zmetena ze co to ma znamenať 🫣 tak mala som také obdobie rozlietane by som povedala takže možno to moze byt aj tým, je pravda ze sa o druhé bábätko snažíme tak dnes je ten správny čas zrejme uvidím potom o 2tyzdne ze co 😄 len rozmýšľam nahlas ze ako to teraz ma byt keďže mam teraz ovulaciu a menštruácia by mala prist kedy ? Keď sa to posunulo
@sarinka731 vyskúšaj pre istotu test inej značky ale mne sa o toľko ovulácia posunula.
@anonym_97a568 skúsila som a je takto rovnako pozitívny test tak zrejme tu ovulaciu mam alebo ešte len prebehne neviem ako to je
@anonym_97a568 skúsila som a je takto rovnako pozitívny test tak zrejme tu ovulaciu mam alebo ešte len prebehne neviem ako to je
@sarinka731 ano, mohlo sa to z nejakeho dôvodu posunúť. Mávaš pravidelné cykly?
Tak skus a uvidis o dva tyzdne. Ci pride ms alebo bude potom pozitivny iny test 😉
@sarinka731 ano, mohlo sa to z nejakeho dôvodu posunúť. Mávaš pravidelné cykly?
@anonym_97a568 po prvom pôrode mávam na čas menštruáciu preto som prekvapená ze co , je pravda ze som mala obdobie bola som rozlietana kadetade čiže mozno zapracoval aj stres a sa to všetko posunulo

skus tehotensky test