icon

Pálenie záhy, bolesť krížov a hlad. Som tehotná?

misuliatko33
8. okt 2013

Ahojte baby,
začnem tak ako mnohé tu začínajú..Chcela by som poprosiť o radu skusenejšie baby ,alebo baby s podobnou zaležitostou.
Za posledné dni som spozorovala na sebe mnoho zmien ale nedávala som tomu veľký význam až dokým sa ma okolie nezačalo pýtať či nahodou niesom tehotná. Moje momentálne problemy spocívaju v: bolesti v krízoch, palenie žahy, neskutočná únava, navaly tepla alebo zimy, návaly hladu a to nehovorím že ma to chytí aj v noci, často som aj smädná v noci, časté močenie, zvláštna chuť v ústach, pred pár dnami zvláštna bolesť v podbrušku a celková taká nechuť, nervozita..a to nehovorím o pleti urobili sa mi nepekne vyrážky po lícach (väčšie, menšie) pričom som s takým nikdy nemala problém a červené flačiky na hrudi. ružovkastý výtok objavil sa len raz. Mám ešte páru dni pre menštruíciou ale cítim sa inak ako neviem zvlášte. No baby čo poviete?

dada000
8. okt 2013

Pockat ak nepride menstruacia treba urobit test..ruzovkasty vytok moze byt v case ovulacie..a tie priznaky neviem zdaju sa mi nejak skoro..no mozno nieco znamenaju🙂

misuliatko33
autor
8. okt 2013

Dada aj mne sa zdajú skoro preto som im neprikladala žiaden význam len neviem dnesná otázka známej ma zaskočila a prvý krat som nadtým začala aj premýslať 🙂

kiki68
8. okt 2013

ja som toto mala tiez uz prvy mesiac...taketo priznaky,ze palenie zahy,zvacsene prsa,celkovo taka otekla som bola, plet sa zhorsila. Sprav si test,tych par eur a mas jasnejsie...

janielikk
8. okt 2013

Nemusi to byt priskoro, mohla si otehotniet pred poslednym mensesom, ten este prisiel a teraz by si teoreticky mohla byt tak 4 - 5? tyzden
ja som to mala rovnako pri synovi, otehotnela, dostala, a potom nic, len kamoske som povedala - ty kokso, ja teraz budem mat ine kramy (pardon za vyraz), ja mam kozy jak dva vozy a boliaaaa
a o tyzden som jej volala - vies, ako som ti minule vravela, ze budem mat riadne kramy... tak ich budem mat az o sedem mesiacov a vola sa to sestonedelie 🙂 🙂 🙂

missy1989
8. okt 2013

@misuliatko33 ja mam taketo příznaky kazdy mesiac uz to ani neriesim.
Ale držím silno prsty ;) Daj vediet nech mám nadej ;)

majka_3
9. okt 2013

myslim si ze mas skoro na priznay palenia zahy lebo este ti nema co tlacit na zaludok aby ta palila zaha a ani si nenabrala kg aby ta mohli boliet krize a urcite na vsetky taketo priznaky je velmi skoro ak ti nemeska ms. treba spravit test a budes vediet... nikto znas ti nepovie ano si tehotna...alebo nie tehotna niesi...proste su to take nespecificke priznaky 😒 otestuj a budes vediet viac ako my 🙂 a daj nam vediet 🙂 drzim palce

janielikk
6. nov 2013

tak co, je to tehu, ci len plany poplach? 😉