Pco a 19 dňové meškanie menzesu
@paulisko test je negativny
@paulisko nie vždy keď ty mešká musíš byť tehotná treba ísť k doktorovi
Vôbec nič na teste nie je vidno. Ale pri PCO je normálne ,že sú cykly rôzne dlhé a že občas MS vymešká alebo sa posunie. Zájdi k lekárovi.
@evkakozickova preto píšem že mám PCO
Ďakujem baby za odpoveď robila som aj z ranného a negatívny... @simbatko to ma veľmi mrzí a už máte bábätko?... My sa zatiaľ nesnažíme len pár krát sme skúsili a zatiaľ nič donedávna som sa liečila z predrakovinového takže sme istý čas nemohli.... Ja som tento cyklus neuzivala progesteron takže som čakala meškanie (doteraz som bola bud s duphastonom progestanelle no mala som aj pauzy a vždy to skončilo po 15tych dňoch max vyvolavackou) mňa len zmiatli tie kríže a každý deň bolesť v podbrušku takže som chcela mať istotu keďže chcem skúsiť či mi ms vôbec sama príde a fajčím takže by som nechcela ublížiť ak by sa zadarilo
Ahoj. Aj ja mám bohužiaľ PCO ☹ Po 11 rokoch som otehotnela. Trvalo to straaašne dlho, ak Ti môžem odporučiť tak skús jednoznačne Inositol, ale čistý, žiaden predražený Inofolic, NosiFol, Fertiprona, ale klasika čistý inositol, niektoré majú v sebe už aj kyselinu listovú, čo je super, ja som užívala asi pol roka takýto, mne meškal menzes 80 dní!!! a vtedy som mala aj ovuláciu a vlastne po nej som konečne otehotnelaaa 😎 Takže to je moja skúsenosť.
@paulisko Áno,riesila, samozrejme umelými hormonami... Nikdy viac... Presla som na prirodne telu vlastne veci a pomohlo... Chvalabohu... Cisty inositol v kombinácii s kys.listovou je uzasny,nielen na ovulaciu,ale aj na psychiku,vlasy. A aby som nezabudla,alchemilkovy caj je hotovy zazrak 😉
@paulisko ja som s pco otehotnela po 3 rokoch... Podarilo sa prírodnou cestou (cinska medicina +bylinky) , lebo podla doktora nikdy neotehotniem... Syncek ma 3 mesiace
@alzbeta1991 aké bylinky ste užívali?
@paulisko neboj, raz sa podarí, len to pri PCOS dlhšie trvá. Nám sa prvé dlho nedarilo, boli sme aj na vyšetreniach všetkých možných a nakoniec sa podarilo prirodzene. Tiež som užívala Inofolic 2x denne a vit. D mi nasadila dr, lebo som mala nízke hladiny. A teraz čakáme druhé a ani nevieme ako.
@mouse14 bolo toho viac co som skúšala... Otehotnela som ale pocas uzivania bylinky vitex jahnaci. Da sa uzivat ako caj, tinktúra alebo kapsule. Tie som mala aj ja, lebo uz mi všetky tie caje liezli hore krkom. Jedna tobolka rano nalacno. Odporuca sa 90 dni uzivat. Od kedy som ho brala nedostala som ani jednu menstruaciu (to nebolo nic divne) ale po 2,5 mesiaca som zistila, ze som tehotna. Takze som nestihla douzivat ani cele balenie. Doktori len krutili hlavou keď sa pýtali na datum poslednej menštruácie. Takze všetko je naozaj mozne...
Ďakujem všetkým za odpovede a rady 🙂 mne sa predvčerom dostavilo raz špinenie a včera poobede tiež len raz dnes zatiaľ nič... Myslíte že to mám brať ako ms?

Mám niekoľko dní bolesť krížov podbruška a dnes aj s prepáčením hnačku