Pepino test: Je výsledok spoľahlivý?
Prosim vas je toto normalne ; vcera som si urobila test pepino bol tam duch v limite , dnesny ranny spraveny jasna viditeľná druha ciarka taktiez pepino test. Tak zobrala som si dalsi od dr.max a jasne negativny . Krčok maternice mam nizko , bolesti bruska mavam .prikladam foto

@maciatkolulu niekto to potrebuje pre rozne dovody vediet skor. A niekto je len netrpezlivy. Obe moznosti su okej
@zuza265 pri biochemickom tehotenstve môže hcg klesať veľmi pomaly , prešla som si tým,testovala som pred ms mala som ducha na viacerých testoch,MS došla načas ale strašne bolestivá a silnejšia,trvala dlhšie a chodila som skoro 2 týždne každé 3 dní na odber krvi či hcg klesá doktor už zvažoval že má pošle do nemocnice
@esmeronka lenze podstatne je slovicko “moze” mala som biochemicke a mne to kleslo rychlo. Ciarky silneli normalne a asi 5 den meskania bolo po vsetkom. Ciarky som mala uz krasne normalne silno viditelne a aj silneli normalne. O pepino testoch viem ale ked silneli ako silneli tak to chyba nie je podla mna 🙂 kazdy pepino test kym nevyjde normalne silny je hop alebo trop ale ked silneju je to pre mna jasne. To by bola aka nahoda ze silneju pekne normalne a je to chybny test. Teda 6 chybnych testov a v peknom poradi🤗
@andulka1988 ja som včera ráno robila test pepino a bol pozitívny mám nepravidelnú MS, ale neskôr som urobila Clear Blue a ten je negatívny
@isadoraisa ak je pepino pozitívny a Clear Blue negatívny mám ešte skúsiť
@kikadanali skúste ale inú značku a včasný test nie pepino...clearblue detekuje až od 20 ug q včasné od 10 ug
@isadoraisa cize zmerane hcg a bolo “0” pocas robenia tychto testov? Ci co sa udialo?🤗 Tak to meni situaciu. Zvlastna nahoda.
@esmeronka kúpila som si mama test teraz som si robila test a výsledok úplne negatívny nieje ani náznak pozitivity, takže pepino bol falošný vysledok
@esmeronka ahoj
Teraz som doma v Rakúsku a kúpila som si jeden tu jednej značky.
Pred 15 minútami som si robila ten test a je takýto.
Ja už neviem čo si mám myslieť, myslíš že tam je niečo.
Mám ešte jeden test inej značky ale ten urobím zajtra rano

@esmeronka nerozumiem preco by mala na vsetkych ducha