Po pozitívnom tehotenskom teste na ďalší deň negatívny
Dobrý deň prajem, s manželom sa snažíme o druhé dieťatko, MS mi mešká +-5 dní, včera ráno som si robila tehotenský test Rapidclear ktorý vyšiel ako pozitívny dnes ráno pre overenie som si robila ten istý tehotenský test a ten už je negatívny pred tým som robila tehotenský test Plus lekáreň a tam boli tiež slabé čiarky nekrvácam nemám bolesti akurát ma bolia prsia a je mi ťažko na žalúdku, viem že musím počkať pár dní ako sa to vyvinie ale potrebujem radu či to niekto nezažil a ako to dopadlo Ďakujem za všetky rady 😊 prikladám aj fotky testov

No ja neviem... 1 test sa mi zda MOZNO malinko pozitivny zbytok negativny... A odvtedy by mal zosilnet. Podla mna neostava nic ine ako vyckat popr skus zajtra test rovnakej znacky ako ten prvy bol. Drzim palce
@hennyinnsbruck aj tretia fotka je tiež negatívny ?
@menonezname prepac ale ja nic nevidim... Uvidis co napisu ine baby
🤔
A ktory test je pozitivny?
Na jednom vidim slabu ciarku ale na ostatnych nic
To je tá tretia fotka
@menonezname nic na nom nevidim
Nič tam nie je, ani na jednom
Na jednom by som videla aj dusíka,ked tak si skús urobiť test o 3 dní. Následne skús test odfotit a upraviť v editore,ak sa ti teda bude zdat ze by bola druhá ciarka
Ďakujem za odpovede
ja vidim ciarku na prvom druhum aj tretom, ale je to slabucky duch.... skus o par dni a uvidis
Ja tiez by sim na jednom videla ducha ale na tych ostatnych nic
@menonezname ja na tom tretom vidim urcite, ale na to ze si 5 den po menzese ktory neprisie je to dost slabe. Ja som takyto test mala 5 dni po oplodneni.
@pininka -+5 dní mám nepravidelnú menštruáciu
Ja vidím len negatívne testy. Pozitívny test vyzerá inak. A keď mešká MS už 5 dní,tak čiarky by boli silné.
Na tretej je duch ale kedze je to po zaschnuti tak to je uz po uplynutej dobe desat minut a moze to byt aj kanalik ostatne su negativne
Rada zbytocne sa nestresuj a, netestuj ,ak si tehu zistis t zachviku.aj bez x ocikanych testov
Ja vidím všetky negatívne
@menonezname velmki pozorne som si obrazky pozrela, bohuzial, ani jeden nie je pozitivny.
@menonezname ten prvý som mala tiez tak a čakáme babo treba skusit ten isty ostatne mi tiez ukazovali velmi slabo az po nejakom dni bolo vidno aj na druhych
Ja tiez nic nevidim. Drzim palce nabuduce 😘
@menonezname normálne si chod kúpiť digitálny test. Tieto sú otrasne. Vychádzajú negativne a na digitálnom máš pri tom 2-3 tyzden
vidím prvé tri slabo pozitívne . Skús o dva dni
Ahojte dievky chcem sa spýtať že som robila testy a dva visli pozitívne a o 4dni som robila iný test a je negat čo si mám myslieť

Prvá fotka 5.10
Druhá fotka 6.10 ihneď po namočení
Tretia fotka 6.10 po zaschnutí
Štvrtá fotka dnes 7.10 negatívny