icon

Po pozitívnom tehotenskom teste som dostala menštruáciu.

rocko999
21. feb 2020

Ahojte poradíte mi?
10.2 som mala dostat menzes len neprišiel 4 dni mi meskal tak som si robila test a ukazal mi 2 ciarky ale ta druha je slabšia co si myslite?
Nato prisol aj menzes cakal som kym skončí a dnes rano som si robila znova a vidim tam dve

Po pozitívnom tehotenskom teste som dostala menštruáciu.Po pozitívnom tehotenskom teste som dostala menštruáciu.
rocko999
autor
21. feb 2020

@paulisko a ty mala pepino?
Lebo na palickovych my neukazalo nič len ked som mala do prudu moču tieto dva

paulisko
21. feb 2020

ja som mala prvy papierikovy beby top test a druhy ten zeleny pepino

rocko999
autor
21. feb 2020

@rocko999 ešte ma tak napadlo ale to bude asi blbosť že nepijem dostatok tekutín a ze som uz skoro 7 mesiacov po porode?

paulisko
21. feb 2020

tak to teda vobec netusim ci to ma nejaku suvislost ....ja si myslim ze skor nie no neviem poradit ja este nemam babo

rocko999
autor
21. feb 2020

@paulisko neviem ani ja no ja mam 7 mesačného synčeka 🙂

paulisko
21. feb 2020

@rocko999 to je super gratulujem ti 😊😊 ja mam predrakovinove krcka plus to PCO takze mam obavy ako to bude s babom ....inak kukla by si prosim ten moj pepino test z dnes? ma vyznam rano robit este?

rocko999
autor
21. feb 2020

@paulisko no na tom zelenom nevidím ja nič ale na tom druhom tam vidim aj ja si idem robiť rano lebo aby ma po ms pobolievalo podbrusko aj prsia ako keby mam naliate oci leske unava hlava ma boli nechut do jedla

rocko999
autor
21. feb 2020

@paulisko ráno slabá čiarka a trz nič

hennyinnsbruck
21. feb 2020

@rocko999 aká bola menštruácia? Pravdepodobne ide o biochemické.

rocko999
autor
21. feb 2020

@hennyinnsbruck menštruácia bola iná než mavam inokedy mavam silnú trvala 5dni a pt už len take špinenie som mala ale len ozaj malinko

paulisko
21. feb 2020

@rocko999 mame to nejake rovnake 🙄 len moja teraz 3 alebo 4 dni

rocko999
autor
21. feb 2020

@paulisko pri malom som len na wc stale chodila inak žiadny náznak len mi meskala MS išla som spraviť test a bolo hneď 2 čiarky

evka64
21. feb 2020

@rocko999 pravdepodobne biochemicke tehotenstvo.

paulisko
21. feb 2020

@rocko999 ach to s tym behanim na wc mam aj ja ja idem na wc a za 5 min znova lahnem do ppstele idem znova a takto stale a nemam zapal ani nic ...jedna moznost vraj je ze mi este cysta tlaci na mechur no teraz uz to bolo fakt o nervy a bolave prsia mam tiez ale to mavam aj z duphaatonu takisto pichanie v podbrusku mavam takze tazko ppvedat u mna o priznakoch ....mna hlavne zarazilo to brucho vyzeram ako keby prehltnem fitloptu fakt ho mam velke no nie je to tukove brucho mam tvrde ...a este mam tmave kruhy okolo dvorcov nevies co to znamena?

rocko999
autor
22. feb 2020

@paulisko To sú podľa mňa tehotenske príznaky ale ak máš bolesti skoč radšej k Dr alebo na pohotovosť

nini1010
22. feb 2020

@rocko999 podla mna ak aj nieco bolo tak sa neudrzalo a vyolavilo menstruaciou.Absolutna vacsina tehotenstie takto konci hned s prvou menstruaciou.

rocko999
autor
22. feb 2020

@rocko999
Kolko tam vidite

paulisko
22. feb 2020

@rocko999 ahoj kukam ale neviem ci daky duch sa javi na tom druhom ci sa mi to zda ....odfot ked prejde uplne farba .... a ja idem zavolat dr lebo mi povedala ze musim prist ked zacnem velmi pruberat alebo chudnut a co sa mne s bruchom deje som z toho na prasky take som ho nikdy nemala

rocko999
autor
22. feb 2020

@paulisko no vyhodila som to omylom tak trz neviem 😂

rocko999
autor
22. feb 2020

@paulisko potom daj vedieť som zvedava a je mi zbytočne už robiť tie testy počkám či prídu na čas

veronice
23. feb 2020

@rocko999 namocila si ten test do mocu len po tu ciarku ze max? Lebo toto je roztecene akoby si to tam cele namocila. Strasne je to rozmazane. Inak za mna su top tie women secret palickove, krasne ukazali a ani raz duch 🙂

bambuslienka
23. feb 2020

ja sa pripojim s niecim velmi podobnym, rano som le ntak spravila test, pretoze sa o babatko snazime, tesime, a nejak som pocitovala zvlastnosti, bolest v prsiach, citliva na rozne vone a koreniny, no a jasne, ze som sa hned potesila aj ked som videla taketohoto ducha ako na fotke. Ale MS sa uz asi hlasi, resp. spinenie. ach jo

dafina
23. feb 2020

@rocko999 Je dosť pravdepodobné,že si mala takzvané biochemické tehotenstvo.Nieco podobne som si zažila štyrikrát.Tiez mi meškal menzes týždeň,10 dni,počas toho obdobia som mala viacero pozitívnych testov.Len čiarka na testoch nejako nesilnela.Nakoniec som zakaždým menzes dostala.Aj pár dní po skončení menzesu som mala test ešte slabo pozitívny.No tehotná som nebola.V tele sa ešte nejakú dobu drží HCG hormón,kým sa postupne neodbura.Preto tie slabo pozitívne testy,aj po skončení menzesu.

paulisko
24. feb 2020

@paulisko jasne dam vediet daj potom aj ty ako si dopadla tiez som zvedava velmi drzim palce 😊 ...ja som mala test negativny vtedy rano tiez som ho zahodila hned 😅

dora31
24. feb 2020

Ahojte baby tak moje testy su jednoznacne,meska mi ms 3 dni a dva dni mam silne bolesti ako na ms.Je to normalne?Pri prvom som toto nepoznala
Ten prvy sprava je 13DPO,posledny je dnesny

rocko999
autor
26. feb 2020

@dora31 ja som tiež nemala bolesti pri prvom ale radsej zavolaj DR

rocko999
autor
26. feb 2020

@dora31 vidite tam ducha alebo nič

veronikaszabova
26. feb 2020

@rocko999 negativny

dora31
26. feb 2020

@rocko999 ja nevidim nic:(

rocko999
autor
10. mar 2020

Ahojte poradite mi ms este necakam ale mala som cervenoruzovy vytok a ptm taky hnedasty vceraj aj dnes ale uz nemam nič a ms mam mať okolo 20.3 mali stebto niektorá