Po pozitívnom tehotenskom teste som dostala menštruáciu.
Ahojte poradíte mi?
10.2 som mala dostat menzes len neprišiel 4 dni mi meskal tak som si robila test a ukazal mi 2 ciarky ale ta druha je slabšia co si myslite?
Nato prisol aj menzes cakal som kym skončí a dnes rano som si robila znova a vidim tam dve

ja som mala prvy papierikovy beby top test a druhy ten zeleny pepino
tak to teda vobec netusim ci to ma nejaku suvislost ....ja si myslim ze skor nie no neviem poradit ja este nemam babo
@rocko999 aká bola menštruácia? Pravdepodobne ide o biochemické.
@hennyinnsbruck menštruácia bola iná než mavam inokedy mavam silnú trvala 5dni a pt už len take špinenie som mala ale len ozaj malinko
@rocko999 ach to s tym behanim na wc mam aj ja ja idem na wc a za 5 min znova lahnem do ppstele idem znova a takto stale a nemam zapal ani nic ...jedna moznost vraj je ze mi este cysta tlaci na mechur no teraz uz to bolo fakt o nervy a bolave prsia mam tiez ale to mavam aj z duphaatonu takisto pichanie v podbrusku mavam takze tazko ppvedat u mna o priznakoch ....mna hlavne zarazilo to brucho vyzeram ako keby prehltnem fitloptu fakt ho mam velke no nie je to tukove brucho mam tvrde ...a este mam tmave kruhy okolo dvorcov nevies co to znamena?
@rocko999 ahoj kukam ale neviem ci daky duch sa javi na tom druhom ci sa mi to zda ....odfot ked prejde uplne farba .... a ja idem zavolat dr lebo mi povedala ze musim prist ked zacnem velmi pruberat alebo chudnut a co sa mne s bruchom deje som z toho na prasky take som ho nikdy nemala
ja sa pripojim s niecim velmi podobnym, rano som le ntak spravila test, pretoze sa o babatko snazime, tesime, a nejak som pocitovala zvlastnosti, bolest v prsiach, citliva na rozne vone a koreniny, no a jasne, ze som sa hned potesila aj ked som videla taketohoto ducha ako na fotke. Ale MS sa uz asi hlasi, resp. spinenie. ach jo
@rocko999 Je dosť pravdepodobné,že si mala takzvané biochemické tehotenstvo.Nieco podobne som si zažila štyrikrát.Tiez mi meškal menzes týždeň,10 dni,počas toho obdobia som mala viacero pozitívnych testov.Len čiarka na testoch nejako nesilnela.Nakoniec som zakaždým menzes dostala.Aj pár dní po skončení menzesu som mala test ešte slabo pozitívny.No tehotná som nebola.V tele sa ešte nejakú dobu drží HCG hormón,kým sa postupne neodbura.Preto tie slabo pozitívne testy,aj po skončení menzesu.
@rocko999 negativny
Ahojte poradite mi ms este necakam ale mala som cervenoruzovy vytok a ptm taky hnedasty vceraj aj dnes ale uz nemam nič a ms mam mať okolo 20.3 mali stebto niektorá

@paulisko a ty mala pepino?
Lebo na palickovych my neukazalo nič len ked som mala do prudu moču tieto dva