Pozitívne tehotenské testy a menštruácia prišla
snažíme sa o bábätko, MS som mala dostať 12.9., neprišla, tak som si 15. urobila test, kde mi ukázalo slabú druhú čiarku. 17. som testovala opäť a čiarka bola silnejšia....následne som však začala krvácať...ako klasická MS, len o polovicu slabšia.....po skončení som včera pre istotu otestovala zas a druhá čiarka bola opäť veľmi slabá, aj keď viditeľná......dosť ma pobolieva podbruško na oboch stranách, na pravej možno trochu silnejšie......stretli ste sa s tým niekto??....ďakujem
nezvyknem testovať....ale ani mi nikdy takto nemeškala ms....vždy príde práveže o čosi skôr........tak už som mala takú maličkú nádej.......len neviem prečo tie bolesti teraz, myslíš, že to má súvis??
Mne testy ukazovali II, M prišlo, išla som na gyn a výsledok cysty... Skoro som odpadla. V živote som ich nemala. Lekár povedal ze na tehu testoch to ukazuje.
K bolestiam sa neviem vyjadrit, ja som mala bolesti pri kazdej menstruacii, pri poslednej pred tehotenstvom extremne 🤷
@babovka2321 veď pri menštruácii mávam bežne bolesti aj ja....ale teraz začali až po
Maternica sa normálne čistí,preto môžeš mať bolesti ako pri každom inom menzese. biochemické tehotenstvo je veľmi bežne. Kamoška tak isto mala, ani nestihla ísť k lekárovi, a už krvácala. Keď potom šla na kontrolu, už bola úplne čistá maternica, doktor jej povedal, že proste nech to berie ako oneskorený menzes, a kľudne sa na ďalší mesiac môžu znova snažiť.
Ja tiež riešim niečo podobné ale mne čiarky silnejú aj po menzese zatiaľ, včera mi skončil a dnes silnejšia ako keď mi meškal 2 dni, aj keď nedávam tomu moc šancu. Skús ešte ak tak zopakovat, alebo rovno na gyndu. Foto testov nemáš?
@mima1991 veď rozmýšľam, že či ešte má zmysel robiť test.....foto nemám, som v práci.....čiarky boli slabšie, ale normáne viditeľné...a po 2 dňoch o poznanie silnejšia....aj keď rovno koľajnice to teda neboli....ty si mala aké??...a menzes taký ako bežne či??
ahaaa...mňa meškanie potešilo...lebo o sa mi ešte nikdy nestalo...vždy mávam práveže o deň dva skôr....aspoň špinenie...a teraz nič nebolo
Ja tak isto, Max 27 dňový cyklus mávam, väčšinou od 24 do tých 27 a teraz nič na 27 deň, ani spinenie nebolo, tak skús test a držím palce, daj potom vedieť 🙂
Moja skusenost - slaby menzes "po termine", cca len 2-dnovy(inak mavam cca 6 dnovy) - vysledok:bola som tehotna. Tiez sme sa snazili. Bolo mi to podozrive, ze tak kratko krvacam, tak som dalej testovala, no vedela som uz o kolegyni, ktora mala trikrat menzes a tak az vynechal, cize realne bola v stvrtom mesiaci, ked zistila, ze je tehotna.
Tak ja by som este na tvojom mieste testovala, pockala aspon tyzden a ak budes este mat pozitivny test, tak by som sla ku gynekologovi.
takže dnes test snehobiely 😥asi to naozaj bolo biochemické.....

Biochemicke tehotenstvo pravdepodobne, bohuzial, stava sa to dost casto, keby si netestovala, ani o tom nevies. Drzim palce v dalsom cykle ☘️