icon

Pobolieva ma brucho a test je negatívny. Som tehotná?

mina470
9. mar 2013

Ahojte
Chcem sa spýtať už 3 týždeň ma pobolieva brucho a robila som si aj test a je negatívny. MZ mám nepravidelne tak fakt neviem čo robiť. Moja lekárka má dovolenku. Mám počkať či mi dôjde MZ alebo mám ísť skôr nejakému inému lekárovi ?
Ďakujem

majinka29
9. mar 2013

A už meska dlho alebo este nie?? kolko DPO si? resp. kolký DC a aky najdlhsi cyklus je?? a takto skoro ti ziadna kundoška nepovie ci si alebo niesi tehu.. este by nic nevidela.. iba ak by si si dala zobrat krv na hcg,

katka1981
9. mar 2013

Ja by som ti doporucila ist k zubarovi, mozno by ti vedel pomoct. Ale @tehula nie si, tu poznam 🙂

hamca
9. mar 2013

ak chces ist k doktorovi kvoli tomu, ze mas bolesti brucha, tak kludne aj k zastupujucemu. Ale kvoli podozreniu na tehu urcite netreba ist k druhej lekarke. Pockaj si, az ked zacne ordinovat ta tvoja.

soldi
9. mar 2013

@mina470 ak mas testy negativne, tak na 99% tehotna nie si. brucho Ta moze boliet z x dalsich pricin.
pokial je to uz 3 tyzdne, tak je na mieste navsteva lekara.

nibiru
10. mar 2013

no nerozumiem prečo každy bolest brucha pripisuje tehotenstvu x dalšich príčin od cysty až po zapal sposobuju bolesti brucha detto ked maš test negatývni.pokial je negatívny znamena že tehotna niesi maternica sem tam picha pri tehotenstve ale to ked sa maternica zvatšuje a teda už tam plod je!