icon

Podarilo sa?

29. nov 2022

Ahojte , píšem anonymne, pretože nechcem aby sa o Tom známe ktoré sú tu dozvedeli skôr ako by sme chceli .S manželom sa snažíme o bábätko prvý cyklus. Cykly mám 27-31 dňové.Dnes som 24 deň cyklu a robila som si test prednedávnom,foto posielam do prílohy.Ovulaciu netuším kedy som mala , vôbec to nesledujem.Myslíe že sa mohlo podariť alebo to je len duch?Naživo vidno trošku lepšie. Viem , že nikto tu nemá vešteckú guľu , preto to berte len ako skrátenie čakania na ďalšie testovanie a zvedavosť. Ešte dodám,že posledné dva dni ma bolia dosť kríže a mám veľmi nafúknuté bruško.
Ďakujem za odpovede.

Podarilo sa?Podarilo sa?
jesenzima
29. nov 2022

Nič tam nevidím.. a keby aj, určite by si na sebe ešte nebadala žiadne "tehotenské príznaky" 🤷

bbebe
29. nov 2022

nevidim tam vobec nic. a zname nespoznaju kupelnu?

luciador
29. nov 2022

Podľa mňa sa tam niečo črtá 🙂

autor
29. nov 2022

@bbebe nespoznajú 😉

leuska1991
29. nov 2022

Ja vidím. Skús za 3dni🙏❤️

zuzanockamt
29. nov 2022

Áno, je tam pekne viditeľná aj druhá čiarka. O deň - dva by mala byť silnejšia.

ajko2011
29. nov 2022

Niečo sa tam črtá 🙂

catherinah
29. nov 2022

Je to ciarka v limite alebo az po?

zuzanockamt
29. nov 2022

@catherinah Aj čiarka po limite môže znamenať tehotenstvo. Vlastná skúsenosť.

simmsi
29. nov 2022

Volačo tam vidno. 🥰

kiki234
29. nov 2022

No poviem len ze ak si tehotna a uz teraz ta bolia krize, tak potom sa pripravm na koniec tehotenstva 🙂

catherinah
29. nov 2022

@zuzanockamt ja zas mam presne opacnu skúsenosť 😔 preto sa pytam, lebo aj mna to zaujima. 🙂

nevenka
29. nov 2022

@kiki234 ale preco by neboleli krize, ved aj pred MS mozu boliet, ja som mala nafuknute podbrusko, akoby sa mi chystal zapal mocaku alebo take cudne, ako zacinajuca mykoza, tahanie a pobolievanie v podbrusko, trochu ine, ako pred MS. Ale to uz som vedela, ze som v tom aj bez testu, lebo uz sa mi to stalo 4.x. som v 34 tt.

lucylliana
29. nov 2022

Hej veľa z nás to chce vedieť čím skôr ale je vhodne počkať kým bude MS meškať aspoň 2dni keď ani nevieš kedy si mala ovuláciu

barbi9999
Autor odpoveď zmazal
veronika3110
29. nov 2022

Osobne nič nevidím, ale to je jedno.. dôležité je, že keby sme pre tento cyklus rátali, že máš 31 dňové cykly a ty si 24, testujes 7 dni pred ms, čo je brutálne veľa.. na začiatok by som skôr odporúčala spoznať svoj cyklus, sledovať ovulaciu a tak.. takto zbytočne minieš majland na testy, pretože nevieš kedy testovat a tak len skúšaš… najmä pri nepravidelnom cykle.. ale keby to vyšlo takto na prvý sup, bola by to riadna náhoda, že ste sa takto trafili, ale samozrejme ti to prajem 🙂

janka54321
29. nov 2022

Ja ju tam vidím 🙂