Podarilo sa?
Ahojte , píšem anonymne, pretože nechcem aby sa o Tom známe ktoré sú tu dozvedeli skôr ako by sme chceli .S manželom sa snažíme o bábätko prvý cyklus. Cykly mám 27-31 dňové.Dnes som 24 deň cyklu a robila som si test prednedávnom,foto posielam do prílohy.Ovulaciu netuším kedy som mala , vôbec to nesledujem.Myslíe že sa mohlo podariť alebo to je len duch?Naživo vidno trošku lepšie. Viem , že nikto tu nemá vešteckú guľu , preto to berte len ako skrátenie čakania na ďalšie testovanie a zvedavosť. Ešte dodám,že posledné dva dni ma bolia dosť kríže a mám veľmi nafúknuté bruško.
Ďakujem za odpovede.

nevidim tam vobec nic. a zname nespoznaju kupelnu?
Podľa mňa sa tam niečo črtá 🙂
@bbebe nespoznajú 😉
Ja vidím. Skús za 3dni🙏❤️
Áno, je tam pekne viditeľná aj druhá čiarka. O deň - dva by mala byť silnejšia.
Niečo sa tam črtá 🙂
Je to ciarka v limite alebo az po?
@catherinah Aj čiarka po limite môže znamenať tehotenstvo. Vlastná skúsenosť.
Volačo tam vidno. 🥰
No poviem len ze ak si tehotna a uz teraz ta bolia krize, tak potom sa pripravm na koniec tehotenstva 🙂
@zuzanockamt ja zas mam presne opacnu skúsenosť 😔 preto sa pytam, lebo aj mna to zaujima. 🙂
@kiki234 ale preco by neboleli krize, ved aj pred MS mozu boliet, ja som mala nafuknute podbrusko, akoby sa mi chystal zapal mocaku alebo take cudne, ako zacinajuca mykoza, tahanie a pobolievanie v podbrusko, trochu ine, ako pred MS. Ale to uz som vedela, ze som v tom aj bez testu, lebo uz sa mi to stalo 4.x. som v 34 tt.
Hej veľa z nás to chce vedieť čím skôr ale je vhodne počkať kým bude MS meškať aspoň 2dni keď ani nevieš kedy si mala ovuláciu
Osobne nič nevidím, ale to je jedno.. dôležité je, že keby sme pre tento cyklus rátali, že máš 31 dňové cykly a ty si 24, testujes 7 dni pred ms, čo je brutálne veľa.. na začiatok by som skôr odporúčala spoznať svoj cyklus, sledovať ovulaciu a tak.. takto zbytočne minieš majland na testy, pretože nevieš kedy testovat a tak len skúšaš… najmä pri nepravidelnom cykle.. ale keby to vyšlo takto na prvý sup, bola by to riadna náhoda, že ste sa takto trafili, ale samozrejme ti to prajem 🙂
Ja ju tam vidím 🙂

Nič tam nevidím.. a keby aj, určite by si na sebe ešte nebadala žiadne "tehotenské príznaky" 🤷