icon

Podarilo sa ,alebo nie

lienkara
Dnes o 09:52

Ahojte chcem sa opýtať som dnes 12 deň po IUI a testy sú takéto vrchný je včera robeny a spodný je dnes . Je tam nejaká nádej ,alebo nič testy sú pepino neviem či to není len duch .

Podarilo sa ,alebo nie
hederamonstera
Dnes o 09:54

Vyzera to pozitivne ;)

dzulli1980
Dnes o 10:14

Aj by som napísala, že sa tam čosi črtá, no Pepino testy sú kus nespoľahlivé - "duchujú" ... kúp si iný test.

kessica87
Dnes o 10:21

@lienkara pepino sú najhoršie testy na trhu,ale zasa na tom spodnom to vyzerá, že možno niečo z toho bude 😍 držím palce

lienkara
autor
Dnes o 10:48
@kessica87

@lienkara pepino sú najhoršie testy na trhu,ale zasa na tom spodnom to vyzerá, že možno niečo z toho bude 😍 držím palce

@kessica87 robila som si aj druhý krát a vždy mi ukazuje takú istú čiarku ako na Tom poslednom .

anonym_7a5796
Dnes o 11:26
@lienkara

@kessica87 robila som si aj druhý krát a vždy mi ukazuje takú istú čiarku ako na Tom poslednom .

@lienkara kup si ine testy proste, ked uz Toptest, z DM, Intime zo 101-ky, najlepsie su podla mna Woman secret. S tymito shitmi nebudes mat nikdy istotu. Mala som ich tolkokrat pekne pozitivne a nebola som tehotna. Takze ine testy, inak zbytocne diskutovat, je to 50/50.

anonym_dc91b3
Dnes o 16:46

@lienkara prosím ta jw to tvoje prvé iui? A z akého dôvodu? Inak to vyzerá podľa mna slubne podľa testov 🙂 držím prsty

lienkara
autor
Dnes o 16:48
@anonym_dc91b3

@lienkara prosím ta jw to tvoje prvé iui? A z akého dôvodu? Inak to vyzerá podľa mna slubne podľa testov 🙂 držím prsty

@anonym_dc91b3 je to moje druhé IUI nedarilo sa nám prirodzene tak sme navštívili centrum a išli sme do IUI.

anonym_dc91b3
Dnes o 17:03
@lienkara

@anonym_dc91b3 je to moje druhé IUI nedarilo sa nám prirodzene tak sme navštívili centrum a išli sme do IUI.

@lienkara jaaj a výsledky ste mali všetky ok? Spermiogram? Len ma to zaujíma lebo tiež zvažujem iui, dáva mi to nádej keď vidím, že to môže aj vyjsť 😃

lienkara
autor
Dnes o 17:12
@anonym_dc91b3

@lienkara jaaj a výsledky ste mali všetky ok? Spermiogram? Len ma to zaujíma lebo tiež zvažujem iui, dáva mi to nádej keď vidím, že to môže aj vyjsť 😃

@anonym_dc91b3 speemiogram ok len ja mám .znizenu funkciu štítnej žľazy užívam lieky aam.anovulacne cykly .